עזרה | התנתקות מOne Drive וחיבור מחדש
-
בוינדוס 10 יש אופציה להכנס לחשבון וואן דרייב-ואז יש תיקיה בשם וואן דרייב שמכניסים אליה קבצים והם מסתנכנרים לוואן דרייב וכן מוצגים בה הקבצים שמאוחסנים בוואן דרייב.
התחברתי לחשבון אחד (עם 2GB אחסון...) אבל אני רוצה להתנתק כדי להתחבר לחשבון השני שלי עם 1TB אחסון...איך עושים? תודה -
-
@יהודה-12 עבד כמעט לכולם בלי בעיה כבר תקופה ארוכה וגם למי שלו יש את הפתרון שמוזכר שם.
מה שלא נתמך עקרונית זה האתר וגם זה רק לעניין שיתוף קישורים כי האתר עצמו פועל בצורה תקינה לגמרי אפילו שאני בקהילה אם הגדרות די מחמירות וודאי שפועל למי שיש נטפרי פתוח מלא. -
@מישהו12 אמר בעזרה | התנתקות מOne Drive וחיבור מחדש:
@bbn אפשר בכלל לעשות את זה בנטפרי?
כי להתנתק הצלחתי ולהתחבר אני לא יכול-החיבור נתקע אחרי שהכנסתי את כתובת המיילבעקרון אין שום בעיה לעשות את זה בנטפרי אבל הקישורים של משרד החינוך למשל נמצאים בכתובת אחרת מהחיבור הפרטי ויתכן שחסום לך (אם תעשה הקלטה ותעלה אני יכול לנסות לעזור לך לאתר מה הבעיה)
-
@אני-הקטן אמר בעזרה | התנתקות מOne Drive וחיבור מחדש:
@מישהו12 אמר בעזרה | התנתקות מOne Drive וחיבור מחדש:
@bbn אפשר בכלל לעשות את זה בנטפרי?
כי להתנתק הצלחתי ולהתחבר אני לא יכול-החיבור נתקע אחרי שהכנסתי את כתובת המיילבעקרון אין שום בעיה לעשות את זה בנטפרי אבל הקישורים של משרד החינוך למשל נמצאים בכתובת אחרת מהחיבור הפרטי ויתכן שחסום לך (אם תעשה הקלטה ותעלה אני יכול לנסות לעזור לך לאתר מה הבעיה)
תודה, בסוף אחרי הרבה זמן עבד, אבל "אין לי גישה לשירות זה".מישהו יודע מה זה אומר?