E2B או VENTOY - איזה מהם עדיף בשביל העלאת ios מאון קי?
-
@קינג-קומפיוטר אמר בE2B או VENTOY - איזה מהם עדיף בשביל העלאת ios מאון קי?:
@משה-144 אם אתה מתכוון לוינדוס טו גו אז עד כמה שידעו לי זה לא נשמר אלא אחרי כל התקנה זה חוזר לקדמותו
לי ידוע ההפך....
-
@מישהו12 אם אתה יודע כנראה שאתה צודק
@משה-144 אמר בE2B או VENTOY - איזה מהם עדיף בשביל העלאת ios מאון קי?:
אולי לא שאלתי מספיק ברור אבל התכונתי בהעלאת מערכת הפעלה מדיסק און קי עם ventoy, ואני מתקין תוכנה, מה קורה עם התוכנה אחרי שאני יוצא מהמחשב, זה יעלה פעם הבאה עם התוכנה או בלי?
אין הבדל אם אתה מעלה דרך דיסק רגיל או דרך ונטוי מערכת ששומרת את הנתונים תשמור בשניהם מערכת שלא שומרת את הנתונים לא תשמור בשניהם
-
@שלמה-ווייס @קינג-קומפיוטר נראה לי שטעיתי בגדול בייעוד של ונטוי,
אני התלהבתי וחשבתי שאני יכול להעלות אתו מערכת הפעלה ולהשתמש בה דהיינו ווינדוס טו גו
ועכשיו אחרי שהעליתי איתה ios של ווינדוס 10, והוא נתן לי להתקין אותה, הבנתי שכנראה התוכנה מיועדת רק בשביל להעלות מערכת הפעלה ולהתקין אותה,
כמו כל התקנה של מערכת הפעלה שצריך בשביל להתקין אותה דיסק אתחול,
אשמח אם מישהו יאיר את עיני בעניין, -
@משה-144 לא הבנתי את השאלה, בכל אופן מה שוונטוי עושה זה שבמקום לצרובמערכת הפעלה על דיסקונקי ואז אפשר רק מערכת אחת כי כל צריבה מוחקת את כל הכרטיס אז זה נותן לך פשוט להעתיק במקום לצרוב ואז אפשרלהעתיק כמה מערכות על אותו דיסקונקי, אבל ברור שזהלא ין לך יותר ממה שקובץ הISO נותן בצריבה על אונקי רגיל
-
@משה-144 אני רואה שאתה לא כ"כ מתמצא אז אני אשתדל להסביר
דיסק ISO זה קובץ שמאגד בתוכו נתונים כדי להעלות או להתקין מערכת הפעלה
יש יש קובץ שמכיל נתונים כדי להתקין מערכת הפעלה רגילה
ויש מערכת הפעלה שאפשר להעלות לייב (קיים בלינוקס) ובמצב כזה הנתונים לא נשמרים ויש דיסק טכנאים שזה אומר מערכת הפעלה קלה שמיועדת לתיקון בעיות מחוץ למחשב וככה ניגשים למערכת הפעלה של המחשב ומטפלים בבעיות
יש אפשרות להעלות מערכת הפעלה מלאה של וינדוס מה שנקרא וינדוס טו גו ואת זה אפשר להעלות דרך רופוס יש בפורום מדריך איך לעשות את זה תחפש
וכמו שאמר @מישהו12 כל הנתונים נשמרים אבל זה מאד איטי לא ניסית את זה אף פעם ככה שאני ממש לא יודע אבל ככה שמעתי
בהצלחה -
שאפשר להעלות לייב (קיים בלינוקס) ובמצב כזה הנתונים לא נשמרים
תלוי איך מעלים ואיזה לינוקס
-
@משה-144 אני רואה שאתה לא כ"כ מתמצא אז אני אשתדל להסביר
דיסק ISO זה קובץ שמאגד בתוכו נתונים כדי להעלות או להתקין מערכת הפעלה
יש יש קובץ שמכיל נתונים כדי להתקין מערכת הפעלה רגילה
ויש מערכת הפעלה שאפשר להעלות לייב (קיים בלינוקס) ובמצב כזה הנתונים לא נשמרים ויש דיסק טכנאים שזה אומר מערכת הפעלה קלה שמיועדת לתיקון בעיות מחוץ למחשב וככה ניגשים למערכת הפעלה של המחשב ומטפלים בבעיות
יש אפשרות להעלות מערכת הפעלה מלאה של וינדוס מה שנקרא וינדוס טו גו ואת זה אפשר להעלות דרך רופוס יש בפורום מדריך איך לעשות את זה תחפש
וכמו שאמר @מישהו12 כל הנתונים נשמרים אבל זה מאד איטי לא ניסית את זה אף פעם ככה שאני ממש לא יודע אבל ככה שמעתי
בהצלחהתודה רבה על ההסבר המפורט, עזרת לי מאוד!