איתור גלישה בסטיק
-
@הכל-מלמעלה תפתח את מנהל המשימות ותלחץ על הלשונית רשת ואז הוא יביא לך את כל היישומים שצורכים רשת וככה תוכל לדעת מה מאט לך את הגלישה

@קינג-קומפיוטר הוא כל הזמן על 0%
-
@קינג-קומפיוטר הוא כל הזמן על 0%
@הכל-מלמעלה זה אומר שאין שימוש ברשת ואם עדיין יש לך גלישה איטית זה קשור לקליטה שלך
-
@הכל-מלמעלה זה אומר שאין שימוש ברשת ואם עדיין יש לך גלישה איטית זה קשור לקליטה שלך
@קינג-קומפיוטר לא קשור.
תודה על הרצון,
אבל אני רואה שהסטיק מוריד נתונים (אגב גם אצלך הוא על 0%, נסה) -
שלום לכולם,
אני עובד כרגע עם סטיק ואני שם לב שלפעמים הוא כנראה מעדכן איזה דברים ובגלל זה הגלישה שלי איטית.
הבעיה היא שאין לי מושג מה/למה הוא משתמש ואני רוצה לנתק את הגלישה כדי להגביר את מה שאני רוצה לגלוש.
האם יש אפשרות כלשהיא לדעת מה הוא עושה ?? (כמו שיש בנטפרי)תודה לכולם
-
@הכל-מלמעלה יש ב k9 אפשרות לראות את כל הכניסות ל url's אבל זה קצת קשה לפענח מה של מה
@איש-אמת מה זה k9
-
@הכל-מלמעלה אמר באיתור גלישה בסטיק:
@איש-אמת מה זה k9
תוכנת סינון חינמית
(להתקנה \ מדריך )
נ.ב אם אתה מתקין תכתוב בהכל 1234 -
@הכל-מלמעלה אמר באיתור גלישה בסטיק:
@איש-אמת מה זה k9
תוכנת סינון חינמית
(להתקנה \ מדריך )
נ.ב אם אתה מתקין תכתוב בהכל 1234@איש-אמת אני מעדיף לא לערבב בין סינונים
האם יש מישהו שיש לו רעיון טוב????????? -
@איש-אמת אני מעדיף לא לערבב בין סינונים
האם יש מישהו שיש לו רעיון טוב?????????@הכל-מלמעלה אתה יכול להקליד בcmd פקודת netstat וזה יראה לך אם יש שימוש (זה לא תמיד מדויק כי זה בודק רק בשכבת tcp/ip נראה לי)
-
@הכל-מלמעלה אתה יכול להקליד בcmd פקודת netstat וזה יראה לך אם יש שימוש (זה לא תמיד מדויק כי זה בודק רק בשכבת tcp/ip נראה לי)
@מתכנת-חובב מופיע לי איזה 23 שורות מה זה אומר?

-
@מתכנת-חובב מופיע לי איזה 23 שורות מה זה אומר?

-
@11mot שיש לך 23 חיבורים פעילים לרשת
@מתכנת-חובב הדבר היחיד שפתוח לי זה הכרום..

-
@מתכנת-חובב הדבר היחיד שפתוח לי זה הכרום..

שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות