צריך טלפון כשר חדש אשמח לעזרה
-
@שמואל-ש אמר בצריך טלפון כשר חדש אשמח לעזרה:
@בסטפון @קטונתי
- השאלה היא האם שווה להשקיע ב-208 חדש (-כ-700 ש"ח) או שיש אחרים שלא נופלים ממנו ביותר זול (למשל ה-Q5)???
אני לא התרגשתי מה208 שהיה לי יש לו מלא חסרונות (חיי בטרייה קצרים יחסית, מסך נוטה להישבר, תפריט שיש בו מלא דברים שמופיעים ולא עובדים בכשר [המקורי לא פרוץ], דיבורית בלוטוס בעייתית מאד לתפעול).
בנוסף אני יודע שגם במה שנמכר כמקורי יש מלא שרלטנות (לאו דווקא מטעם החנויות).2.אז מחודשים כן טובים או לא?
שמעתי פעם מבעל חנות הגדרה נכונה שמחודש זה חיש גד עד שאתה מגרד אתה לא יודע אם זכית או לא.
3.יש סיכוי למצוא C2 חדש/ביטול עיסקא?
ביטול עסקה וודאי שאין כי מי שקונה היום C2 חדש(???) יודע מה הוא קונה אם הוא ביטל עסקה זה אומר שהוא הבין שמכרו לו חתול בשק .
גם לגבי החדש אתה צריך להאמין שמישהו שמר את זה במחסן שלו 7 שנים מאז שהופסק הייצור של המכשיר ואשרי המאמין.
כתבתי למעלה שאפשר לבדוק את זה בשקע USB שאת זה בדרך כלל הם לא מחליפים (על אף שזה גם לא מחויב המציאות) והחדש נוצץ ממש. -
@thmhe אמר בצריך טלפון כשר חדש אשמח לעזרה:
@אני-הקטן ודאי שיש מחודשים וביטולי עיסקה כל החנויות מפרסמות את זה
אני דיברתי על ביטול עיסקה של חדש לא הזכרתי שם מחודש
@אני-הקטן אמר בצריך טלפון כשר חדש אשמח לעזרה:3.יש סיכוי למצוא C2 חדש/ביטול עיסקא?
ביטול עסקה וודאי שאין כי מי שקונה היום C2 חדש(???) יודע מה הוא קונה אם הוא ביטל עסקה זה אומר שהוא הבין שמכרו לו חתול בשק .
גם לגבי החדש אתה צריך להאמין שמישהו שמר את זה במחסן שלו 7 שנים מאז שהופסק הייצור של המכשיר ואשרי המאמין.
כתבתי למעלה שאפשר לבדוק את זה בשקע USB שאת זה בדרך כלל הם לא מחליפים (על אף שזה גם לא מחויב המציאות) והחדש נוצץ ממש. -
@בסטפון אמר בצריך טלפון כשר חדש אשמח לעזרה:
@thmhe אמר בצריך טלפון כשר חדש אשמח לעזרה:
@אני-הקטן ודאי שיש מחודשים וביטולי עיסקה כל החנויות מפרסמות את זה
זה ההוכחה שזה שטות מופלגת שלא יתכן שיש כל כך הרבה ביטולי עסקה
@בסטפון זה לא קשור כל אחד ומה שטוב לו יש לי כמה חברים עם מחודשים וביטולי עיסקה והם מרוצים לגמרי וודאי שאם דמחיר יותר זול שעדיף אותם מחדשים
-
אני לא בטוח אם זה 100% קשור לשאלה שבנושא, אבל אני חושב שבאשכול של פלאפונים כשרים ראוי להביא את הפלאפון המיתולוגי SAMSUNG E1200.
אולי לא כולם יאהבו את זה, אבל אני לא חושב שלמישהו היה אי פעם תלונה עליו אלא פשוט רצו להתקדם לדור 3.
לפי דעתי הפלאפון שיש בו דברים בסיסיים ויכול להיות בו הכי פחות בעיות הוא סמסונג 1200.
לי יש את הסוג פלאפון הזה כבר כמעט 7 שנים ואני לא מוכן להחליף. (לאבא שלי יש ממש את אותו מכשיר כבר יותר מ-8 שנים!)
אמנם, כיום יש רק מחודשים אבל זה כמעט אותו דבר. -
@בנימין-לוריא לא קשור בכלל לנוחיותך מצרף את הפוסט הפותח
@אביתר אמר בצריך טלפון כשר חדש אשמח לעזרה:
ברצוני לרכוש מכשיר כשר(לא תומך!!) חדש. לאחר סינונים ובירורים ארוכים צמצמתי ל3 אפשריות. K35, נוקיה 208 ושיואמי מקשים.
לגבי ה208 שמעתי שאין חדשים רק מחודשים זה נכון? חנות אחת אמרה לי שיש להם חדשים איך אפשר לבדוק אם המכשיר חדש או מחודש??
חשוב לי סוללה חזקה וטלפון אמין עד כמה שאפשר...
אשמח לעזרה הטלפון שלי בנשימותיו האחרונות!
תודה! -
@בנימין-לוריא המכשיר באמת מחזיק מאד הרבה שנים אבל זה לא שווה את המחיר כי כיום הכל מחודשים שכבר חלשים יותר
-
protection
א. אמנם בפוסט הפותח הוא ביקש משהו אחר, אבל בנושא כתוב "צריך טלפון כשר חדש, אשמח לעזרה" ומי שרואה את הנושא ופותח ישמח לדעת גם על כך.
ב. המחיר שלו הוא מאוד זול ביחס למכשירים אחרים (באזור ה-100 ש"ח) וגם המחודשים די חזקים ולא מורגש שוני.
ג. לגבי דור 2 והאנטנות, באמת הקליטה היא פחות טובה בזמני עומס ובמיוחד בימי הלמידה מרחוק, אבל דיברתי על עצם המכשיר והזכרתי את זה שהוא דור 2... -
@בנימין-לוריא אתה צודק שהE1200 הוא פלאפון נוח וטוב אבל ברוב הפלאפונים בזמנו היה 3 בעיות שמיעה דיבור וקליטה חוץ מזה הכול היה טוב היו כאלה שהיה להם רק חלק מהבעיות והיו כאלה שנפלו על פלאפון טוב אבל רוב האנשים חצי מהשיחה היה צריך לנחש מה הם אמרו ומה אמרו להם
-
תגידו אפטק כזה גרוע שהוא לא בנייעס?
-
@כריש-במקווה אם אתה יודע להחליף שקע טעינה לבד תקנה אותו אם לא אז אל תיגע וזה גם ב2020 לגבי 2019 אין לו אחריות כלל
-
@כריש-במקווה תלוי איזה גירסת 2019 היא זבל
גירסת 2020 היא דוקא סבבה