צריך טלפון כשר חדש אשמח לעזרה
-
@שיק אמר בצריך טלפון כשר חדש אשמח לעזרה:
@מוטי-ברנד תרשה לי לחלוק עליך
אין לי בעיה שתחלוק עלי אבל כמה אנשים אתה מכיר שמכורים על ה208 אני לא מכיר בכלל (אתה הראשון)
ולעמות זאת כמה אנשים אתה מכיר שמכורים על יאנג. אני עשרות כשאני קניתי לפני שנתיים יאנג חדש מהניילון ב900 שקל כולם פתחו עיינים אבל מי שיש לו יאנג ישר שאל אותי איפה אפשר לקנות -
@שיק אמר בצריך טלפון כשר חדש אשמח לעזרה:
מכשיר הכי חזק שיש היום (מניסיון לאחר שניסיתי יחד עם סוכן לשבור את כולם הוא שרד הכי טוב), קליטה אש!!!,הקלטה,גיבוי,שני סימים,בקיצור מה שצריך לעבודה,רק חיסרון קטן השמע והצלצול לא מאד חזקים אבל זה ענין של הרגל
א. איך ההמלצה כ"כ חמה, אם הצלצול והשמע לא חזקים זה חיסרון גדול מאד (יש לי את הפלאפון הזה)
ב. שכחת את נוקיה 3310 שלדעתי הוא הכי טוב בשוק, (אם מדברים על חוזק, יש לי 2 פלאפונים נוקיה 3310+מגן פלסטיק, אחד נפל מקומה שלישית ושבק חיים, השני נפל 3 פעמים מקומה שלישית ועובד מצויין!!) -
@יוסי-מחשבים לגבי הנוקיה 3310 אחד הפלאפונים הכי גרועים שיש הוא מפספס הרבה שיחות והרבה פעמים זה עובר ישר לתא קולי ורוב האנשים כבר זרקו את הפלאפון הזה
-
@מוטי-ברנד אמר בצריך טלפון כשר חדש אשמח לעזרה:
הוא מפספס הרבה שיחות והרבה פעמים זה עובר ישר לתא קולי
לא קרה לא לי ולא לאשתי במשך שנתיים!
כנראה זה תלוי בגירסת המכשיר (יצאו שתי גירסאות) -
@יוסי-מחשבים נכון היה לי אותו תקופה ארוכה אבל הבעיה הגדולה שלו שהוא דור 3 ולא דור 3.5 ולכן ברב החברות יש לך הרבה שיחות שאתה לא מקבל ואתה אפי' לא יודע
-
@מישהו12 אמר בצריך טלפון כשר חדש אשמח לעזרה:
@אביתר לגבי ה208.
דרך פשוטה לבדוק אם מישהו התסעק עם המכשיר (לא בהכרח חידש, אולי רק צרב קושחה שהוא ערך)
*#0000#
ו
*#0010#
האם הRM אותו דבר?בדקתי ב-C2 שמישהו מכר לי כביטול עיסקה והוא הראה לי על ידי איזה קוד ארוך שהשתמשו בזה רק שמונה שעות לאורך כל חייו, בגירסה לא כשירה והכשיר אותה גירסה כשירה.
ושם בקוד 0000 היה RM722 וב-0010 RM721
מה זה אומר??? -
@שמואל-ש אמר בצריך טלפון כשר חדש אשמח לעזרה:
@מישהו12 אמר בצריך טלפון כשר חדש אשמח לעזרה:
@אביתר לגבי ה208.
דרך פשוטה לבדוק אם מישהו התסעק עם המכשיר (לא בהכרח חידש, אולי רק צרב קושחה שהוא ערך)
*#0000#
ו
*#0010#
האם הRM אותו דבר?בדקתי ב-C2 שמישהו מכר לי כביטול עיסקה והוא הראה לי על ידי איזה קוד ארוך שהשתמשו בזה רק שמונה שעות לאורך כל חייו, בגירסה לא כשירה והכשיר אותה גירסה כשירה.
ושם בקוד 0000 היה RM722 וב-0010 RM721
מה זה אומר???שהתעסקו במכשיר
-
@יוסי-מחשבים אמר בצריך טלפון כשר חדש אשמח לעזרה:
ב. שכחת את נוקיה 3310 שלדעתי הוא הכי טוב בשוק, (אם מדברים על חוזק, יש לי 2 פלאפונים נוקיה 3310+מגן פלסטיק, אחד נפל מקומה שלישית ושבק חיים, השני נפל 3 פעמים מקומה שלישית ועובד מצויין!!)
אתה עובד עם ו"וינדוס" או מ"החלונות" בבית?
ה 3310 הממשק שלו מעצבן (אפשר להתרגל אליו) -
@יוסי-מחשבים אכן גם אני הבנתי כך הגירסה השניה יותר מוצלחת.
אבל עדיין יש בה דברים שלא נוחים ברמה מאוד מעצבנת כמו הנעילת מקשים.
@מוטי-ברנד אני מכיר הרבה שלא מוכנים להחליף את ה208.
בקשר לשקע טעינה צריך להחליף אצל מישהו שיודע את העבודה.
אגב ה3310 עם אותו שקע טעינה של ה208.
היאנג זה משהו אחר כי זה עניין של נוחות ועוד פיצ'רים שאנשים מתמכרים לזה.
@שיק בניגוד אליך אני מקבל תיקונים של כל סוגי המכשירים, ושומע את מה שהאנשים אומרים.
אני חושב שזה קצת יותר אמין