צריך טלפון כשר חדש אשמח לעזרה
-
@שיק ,תקשיב אני גם מתעסק הרבה עם מכשירים וכמעט הכול נכון חוץ מהיאנג שעפ'י רוב אפשר לסדר גם את התקלות שיש במחודשים ואחרי שמסדרים את זה אתה נענה מהפלאפון הכי טוב מהכשרים איכות שמע מעולה הרבה יותר מה208 והנוחות פי 100 יותר מה 208 לא הבנתי מה כ'כ התלהבת המכשיר הזה שרוב האנשים כבר שמו את זה בצד בגלל השקע טעינה שנהרס כל תקופה ולעומת זה הC2 נמצא כבר יותר מ10 שנים אצל אנשים ולא חושב להישבר ולגבי הבטריה יש היום בטריה גרמנית שאפשר להשתמש איתו כמעט יומיים תלוי לפי שימוש
-
@מוטי-ברנד אמר בצריך טלפון כשר חדש אשמח לעזרה:
הC2 נמצא כבר יותר מ10 שנים אצל אנשים ולא חושב להישבר
לי נשבר המסך שלוש ימים אחרי שקניתי אותו בנפילה של חצי מטר-מטר בסה"כ
-
@שיק
אני חולק עליך בכמה דברים:
1: אחד מהבעיות של ה208 זה השמע, השמע של המכשיר הזה מאוד חלש! (יש לזה פתרונות אבל אני לא נכנס לזה)
2: ה MTK2 ,Q3, וגם הM5 של פלוס, זה אותו מכשיר אבל לא אותו איכות!
היבואן של הQ3 לקח את המכשיר וטיפל בו כך שהוא הרבה יותר טוב, לדעתי יותר טוב מהMTK1.
3: לMTK1 הקליטה לא הכי טובה שיש, ידוע לי על אנשים שאין להם קליטה עם המכשיר בזמן שלאחרים בבית עם אותה חברה יש קליטה.
4: הMTK3 ,MTK5, הניופון, וסייף 10, הם אותם מכשירים, אבל כמו הסיפור עם MTK2, והQ3, המכשיר עבר שיפוץ, לאחר שהיבואן ראה מה הבעיות שיש לו, למעשה הMTK5 הוא מכשיר מומלץ ואנשים נהנים ממנו והוא הרבה יותר איכותי מהאחרים!
5: שיאומי יבואן רשמי מכשיר מצויין אנשים נהנים ממנו למרות התקלות שיש לו (מקשים ואוזנייה)
6: שיאומי QF9 הוא מכשיר שעושה הרבה בעיות אני לא יודע אם אפשר לקרוא למכשיר מכשיר טוב על סמך החברה או הסוללה.
באופן כללי אי אפשר להקיש ממכשירים מהסיבה שכל יבואן יכול לדרוש מהיצרן להחליף חלקים ביותר איכותיים ולהוסיף כמה שקלים. -
@שיק ממש לא השמע פצצה אני כבר הזמנתי יותר מ10 יאנגים באייבי והכול עובד פצצה ורוב האנשים לא מחזיק להם השק'ט ב208 אולי לך יש יצור מיוחד שאתה ממש נהנה ממנו וגם במחיר ששילמת עליו אתה מקבל יאנג ברמה גבוהה מאוד זכותך לחלוק אבל לבוא להגיד זה ככה וזה ככה המציאות היא שזה מה שהגיעו אלי ויעידו על זה הטכנאים שיש בפורום
-
@שיק אמר בצריך טלפון כשר חדש אשמח לעזרה:
@מוטי-ברנד תרשה לי לחלוק עליך
אין לי בעיה שתחלוק עלי אבל כמה אנשים אתה מכיר שמכורים על ה208 אני לא מכיר בכלל (אתה הראשון)
ולעמות זאת כמה אנשים אתה מכיר שמכורים על יאנג. אני עשרות כשאני קניתי לפני שנתיים יאנג חדש מהניילון ב900 שקל כולם פתחו עיינים אבל מי שיש לו יאנג ישר שאל אותי איפה אפשר לקנות -
@שיק אמר בצריך טלפון כשר חדש אשמח לעזרה:
מכשיר הכי חזק שיש היום (מניסיון לאחר שניסיתי יחד עם סוכן לשבור את כולם הוא שרד הכי טוב), קליטה אש!!!,הקלטה,גיבוי,שני סימים,בקיצור מה שצריך לעבודה,רק חיסרון קטן השמע והצלצול לא מאד חזקים אבל זה ענין של הרגל
א. איך ההמלצה כ"כ חמה, אם הצלצול והשמע לא חזקים זה חיסרון גדול מאד (יש לי את הפלאפון הזה)
ב. שכחת את נוקיה 3310 שלדעתי הוא הכי טוב בשוק, (אם מדברים על חוזק, יש לי 2 פלאפונים נוקיה 3310+מגן פלסטיק, אחד נפל מקומה שלישית ושבק חיים, השני נפל 3 פעמים מקומה שלישית ועובד מצויין!!) -
@יוסי-מחשבים לגבי הנוקיה 3310 אחד הפלאפונים הכי גרועים שיש הוא מפספס הרבה שיחות והרבה פעמים זה עובר ישר לתא קולי ורוב האנשים כבר זרקו את הפלאפון הזה