צריך טלפון כשר חדש אשמח לעזרה
-
@כריש-במקווה אם אתה יודע להחליף שקע טעינה לבד תקנה אותו אם לא אז אל תיגע וזה גם ב2020 לגבי 2019 אין לו אחריות כלל
-
@כריש-במקווה תלוי איזה גירסת 2019 היא זבל
גירסת 2020 היא דוקא סבבה -
@בסטפון אמר בצריך טלפון כשר חדש אשמח לעזרה:
@כריש-במקווה אם אתה יודע להחליף שקע טעינה לבד תקנה אותו אם לא אז אל תיגע וזה גם ב2020 לגבי 2019 אין לו אחריות כלל
אהבתי!!
-
@כריש-במקווה אם אתה יודע להחליף שקע טעינה לבד תקנה אותו אם לא אז אל תיגע וזה גם ב2020 לגבי 2019 אין לו אחריות
אפשר להטעין אותו עם המטענים החדשים?
כלומר לחבר לו צ'יפ ולהטעין עם מטען יעודי? -
@כריש-במקווה אתה מתכון למגנט?
-
@כריש-במקווה אפשרות נחמדה בהתחלה מכרו אותו ככה עם הכבל מגנטי אבל לא להוציא כלל את הצ'יפ
-
פוסט זה נמחק!
-
@בסטפון א"כ נראה שזה פלאפון יותר טוב מהשאר לא
מהנסיון שלי הQ למיניהם הK35 כשר פון וכו' וכו' הכל אותו זבל אפטק יוצא דופן לא? -
אני צריך פלאפון שמעבר להיות טוב ברמה סבירה שיהיה לוח תצוגה גדולה מכירים משו כזה חוץ מאפטק (אם אני לא יודע להחליף שקע טעינה:)
-
@כריש-במקווה תנסה אולי סי 5 או שיאומי
-
@כריש-במקווה יש כאלה שמחליפים לו תפריט או גירסה
-
@כריש-במקווה הוא מגיע לא כשר כך שצריך לפרוץ אותו בשביל סים כשר
מה הכונה עוד אופציות? -
@אביתר אבל לעצם העניין נוקיה 208 מכשיר מצוין אם יש חדש כדאי מאוד לבדוק אם המוכר דובר אמת ככה כוכבית סולמית 92702689סולמית - מציג את הזמן הכולל של הטלפון, בהתאם לדגם יכול להראות IMEI, תאריך ההנפקה, תאריך הרכישה*
אבל במחיר הזה תקנה נוקיה 800 שנשמע הרבה יותר עדכני וטוב
קי 35 ענק אבל סוללה מצויינת הפלסטיקה מתבלה מהר מנסיון וכן סוללה מתנפחת
שאיומי אני משתמש יש בעיות קליטה ועוד באגים (גם ביבואן רשמי אורגינל) תעשה חיפוש באתר תמצא הרבה תלונותצריך לחייג?
-
@כריש-במקווה יש את השיאומי כמובן...
חוץ ממנו יש את 208 -
@כריש-במקווה ביינתים הכי מומלץ זה MTK 1 מכשיר אמין הוא כבר נמצא שנתיים בשוק ואין לו בעיות כמעט יש כאלו שטוענים שהרמקול קצת חלש ואת זה אפשר להחליף