תצוגת מסך קופאת
-
-
@נפתולי זה יכול לקרות ממחסור בזיכרון ראם שיש לך רק 4 ואם אתה פותח הרבה חלונות זה יכול להקריס את הווינדוס.
גם הכונן קשיח שלך מלא מידי, הוא עומד על 91%. עריכה: זה טעות כי כנראה זה לא הכונן מערכת, הכונן מערכת שלך הוא טושיבה עם 128 ג"ב ?
אבל צריך גם לברר מה זה מה ש @bbn כתב על הטמפרטורה של 123 מעלות. (בתאוריה אם זה נכון, אתה יכול לטגן על זה חביתה). -
@נפתולי אמר בתצוגת מסך קופאת:
האם אין פתרון אחר חוץ מקניית מחשב חדש?
אם המחסור הוא בזכרון ראם אתה יכול להוסיף בעלות של 100 ש"ח + - .
תבדוק במנהל המשימות אם כשאתה פותח כמה לשוניות בכרום הראם עומד על מעל 75% אם כן יש סיכוי טוב שהוספת ראם תפתור את הבעיה.
כמו כן אתה יכול לנסות לעבור לפייר פוקס (או מיקרוסופט אדג') ולבדוק אם המחשב לא קורס, כי הם דפדפנים יותר קלים (בעיקר פיירפוקס). -
@יהודה-12 אמר בתצוגת מסך קופאת:
כמו כן אתה יכול לנסות לעבור לפייר פוקס (או מיקרוסופט אדג') ולבדוק אם המחשב לא קורס, כי הם דפדפנים יותר קלים (בעיקר פיירפוקס)
בינתיים זה לא מוכיח את עצמו. ניסיתי, ואני רואה כי פיירפוקס גם מופיע כמעט עשר פעמים ברשימה, וזולל עוד יותר משאבים!!! וגם התצוגה שוב קופאת...
-
בינתיים זה לא מוכיח את עצמו. ניסיתי, ואני רואה כי פיירפוקס גם מופיע כמעט עשר פעמים ברשימה, וזולל עוד יותר משאבים!!! וגם התצוגה שוב קופאת...
"יכול להיות" שהתקנה [נקיה] מחדש יפתור את הבעיה (עד לפעם הבאה]
-
@יהודה-12 אני רוצה לעדכן ברשותך על 2 דברים.
- אכן הבעיה היא בזכרון RAM זה התברר מעל כל ספק.
- החלפתי את הדפדפן שלי לאדג', וזה אכן מהיר הרבה יותר מכרום, ועוד מעלה שגיליתי בינתיים: התרגום המובנה הוא הרבה יותר איכותי ונכון מאשר התרגום של כרום. זה גם כמעט לא הופך מספרים וכו', בקיצער, יותר מקצועי וממוקד.
תודה רבה על העזרה הגדולה
-
@יהודה-12 המחשב הוא כבר קצת 'קשיש' יש לי אותו כבר 7 שנים...
האם אין פתרון אחר חוץ מקניית מחשב חדש?
יש מדריך שפיסרמתי להאצת ביצועי המחשב. ויש עוד אחד שמסתובב פה בפורום.. נסה לפעול שמה לפי ההנחיות ולהאיץ את ביצועי המחשב שלך. (https://mitmachim.top/topic/16991/מדריך-למחשב-האיטי?_=1611427320768)דרך אגב זה קורה הרבה שלאחר שהמחשב מתעורר ממצב שינה כשיש הרבה דברים פתוחים הוא צריך כביכול לטעון הכל וזה לוקח לו זמן אם יש לך הרבה דברים פתוחים..
לגבי הדפדפן- בהגדרות שלו אפשר לבטל שיעבוד ברקע ואז כשהוא סגור הוא לא יצרוך לך ראם יותר.
וגם, נסה לעדכן הדפדפן. הביצועים יהיו הרבה יותר מהירים. (זה מה שה עושים, משפרים את ביצועי הדפדפן). ולגבי המעבר לאדג- טענו שהוא פחות זללן של ראם. אך י"א שפיירפוקס עוד יותר טוב בעניין זה.
אך מה הבעיה פשוט להוסיף גיגה ראם? לא עולה הרבה... -
@הנני-העני @יהודה-12 @שלמה-ווייס ולכל החברים היקרים שעזרו לי כאן
הנני לעדכן כי ב"ה קניתי והוספתי עוד כרטיס של 8 ג"ב זכרון ראם, וכל הבעיה נעלמה
המחשב רץ כמו שהיה תמיד...
תודה רבה