חיבור נוקיה 208 למחשב
-
פרצתי נוקיה 208 כשר כך שיוכל להתחבר למחשב, בהתחלה הטלפון עלה לי אבל עכשיו הוא רק מסמן לי טעינה.
הבעיה לא בכבל כי ניסיתי כבלים של העברת נתונים שמחברים לי מכשירים אחרים ואת הטלפון לא
יכול להיות שזה משהו בהגדרות?
או איזה דרייב שצריך להוסיף למחשב.
אשמח לקבל עזרה דחוףףףףףףףףף!!!
תודה רבה!!! -
@יהודי-תמים התפריט הוא של נוקיה 208 כשר
אני לא רואה את האופציה הזאת בהגדרות@shira10 תדליק את הטלפון מחדש ותבחר בלא במה שהוא מביא באנגלית וזה יתחבר לך
-
פרצתי נוקיה 208 כשר כך שיוכל להתחבר למחשב, בהתחלה הטלפון עלה לי אבל עכשיו הוא רק מסמן לי טעינה.
הבעיה לא בכבל כי ניסיתי כבלים של העברת נתונים שמחברים לי מכשירים אחרים ואת הטלפון לא
יכול להיות שזה משהו בהגדרות?
או איזה דרייב שצריך להוסיף למחשב.
אשמח לקבל עזרה דחוףףףףףףףףף!!!
תודה רבה!!!@shira10 איך "פרצת"? הלחמה?
-
@shira10 איך "פרצת"? הלחמה?
@שלמה-ווייס
כן -
@שלמה-ווייס
כן@shira10 כנראה שמשהו זז שם אחרי הכל זה מאד עדין, ואגב גישרתם עם המוליך המקורי ש"גנבתם" ממכשיר אחר או שגישרתם עם חוט נחושת וכו'?
-
@shira10 כנראה שמשהו זז שם אחרי הכל זה מאד עדין, ואגב גישרתם עם המוליך המקורי ש"גנבתם" ממכשיר אחר או שגישרתם עם חוט נחושת וכו'?
@שלמה-ווייס
אין לי מושג, זה עבודה שעשו לי ולא ידוע לי איך.
זה קראה לי כבר פעם וסידרו לי את זה בלי לפתוח את הפלאפון
משהו דרך הגדרות, או אולי איזה דרייב. -
@שלמה-ווייס
אין לי מושג, זה עבודה שעשו לי ולא ידוע לי איך.
זה קראה לי כבר פעם וסידרו לי את זה בלי לפתוח את הפלאפון
משהו דרך הגדרות, או אולי איזה דרייב.@shira10 אם הוא לא עולה במחשב אז זה באמת אולי דרייבר אבל המכשיר מסמן רק טעינה אז זה לא דרייבר ולא דומה לדומה, אולי הכבל בעייתי או שמיועדרק לטעינה
-
@shira10 אם הוא לא עולה במחשב אז זה באמת אולי דרייבר אבל המכשיר מסמן רק טעינה אז זה לא דרייבר ולא דומה לדומה, אולי הכבל בעייתי או שמיועדרק לטעינה
@שלמה-ווייס
זה כבל של העברת נתונים, מכשירים אחרים כן מתחברים לי דרכו -
@שלמה-ווייס
זה כבל של העברת נתונים, מכשירים אחרים כן מתחברים לי דרכו@shira10 יש לך בהגדרות קישוריות אתה נכנס בוחר באפשרות האחרונה כבל נתונים USB
ומגדיר סינכרון והתחברות זה אמור לעזור -
@shira10 יש לך בהגדרות קישוריות אתה נכנס בוחר באפשרות האחרונה כבל נתונים USB
ומגדיר סינכרון והתחברות זה אמור לעזור@יהודי-תמים התפריט הוא של נוקיה 208 כשר
אני לא רואה את האופציה הזאת בהגדרות -
@יהודי-תמים התפריט הוא של נוקיה 208 כשר
אני לא רואה את האופציה הזאת בהגדרות@shira10 תדליק את הטלפון מחדש ותבחר בלא במה שהוא מביא באנגלית וזה יתחבר לך
-
@shira10 תדליק את הטלפון מחדש ותבחר בלא במה שהוא מביא באנגלית וזה יתחבר לך
@שלום-מה-נשמע איזה גאונות
איפה היינו עד עכשיו? @shira10 נסו את מה ש @שלום-מה-נשמע מציע נראה הדבר הכי הגיוני