נגנים תומכי רוקבוקס
-
@הלל קליפ/זיפ/פיוז
ספורט- עד כמה שידוע לי...
אולי תפרט יותר -
@הלל קליפ/זיפ/פיוז
אולי תפרט יותר@אלעזר-אלעזר אני לא יודע בדיוק פרטים, הנגן הוא 'ספורט' מחו"ל,
-
@הלל קליפ/זיפ/פיוז
אולי תפרט יותר@אלעזר-אלעזר אמר בנגנים תומכי רוקבוקס:
@הלל קליפ/זיפ/פיוז
אולי תפרט יותרלספורט נראה לי שאין
@הלל תעלה תמונה של הנגן ונוכל להגיד לך אם יש או אין -
@אלעזר-אלעזר אני לא יודע בדיוק פרטים, הנגן הוא 'ספורט' מחו"ל,
@הלל
https://build.rockbox.org/ זה הרשימה של הנתמכים באתר רוקבוקס תעבור על זה אני לא מצאתי, -
@אלעזר-אלעזר אמר בנגנים תומכי רוקבוקס:
@הלל קליפ/זיפ/פיוז
אולי תפרט יותרלספורט נראה לי שאין
@הלל תעלה תמונה של הנגן ונוכל להגיד לך אם יש או אין@מוטי-ברנד הוא עדיין לא הגיע... רק רציתי לברר,
זה תלוי בגירסאות של הנגן באותו הדגם?? -
@מוטי-ברנד הוא עדיין לא הגיע... רק רציתי לברר,
זה תלוי בגירסאות של הנגן באותו הדגם?? -
@הלל יכול להיות שב MP4 יש גירסאות שכן ויש כאלו שלא אבל בMP3 מה שיש זה להכול וזה רק לזיפ/קליפ וקליפ+
@מוטי-ברנד בספורט יש גם MP3 ו MP4?
בכ"א תודה רבה (ניסיתי לתת לך לייק אבל אני לא יכול עדיין אז כשתהיה לי אפשרות תזכיר לי)
-
@מוטי-ברנד בספורט יש גם MP3 ו MP4?
בכ"א תודה רבה (ניסיתי לתת לך לייק אבל אני לא יכול עדיין אז כשתהיה לי אפשרות תזכיר לי)
-
@מוטי-ברנד אתה כל כך מפחד שאני ישכח עד כדי כך שאתה מנסה לקרב את הזמן שבו אני יוכל לתת לך
(בלי קשר אני שואל, יש מציאות להכניס לנגן (אפי' אצל איש מקצוע מוסמך) רדיו, שעד היום לא היה אפשר?)
ואגב, הפורום הזה פשוט מעולה ואיכותי ונותן מענה מיידי לכל שאלה, אין מילים!! מקווה שהמנהלים ישמעו את הפרגון... -
@מוטי-ברנד אתה כל כך מפחד שאני ישכח עד כדי כך שאתה מנסה לקרב את הזמן שבו אני יוכל לתת לך
(בלי קשר אני שואל, יש מציאות להכניס לנגן (אפי' אצל איש מקצוע מוסמך) רדיו, שעד היום לא היה אפשר?)
ואגב, הפורום הזה פשוט מעולה ואיכותי ונותן מענה מיידי לכל שאלה, אין מילים!! מקווה שהמנהלים ישמעו את הפרגון...@הלל סמן כ'נפתר'
לא נראה לי שיש אפשרות... (להכניס רדיו) -
@הלל קליפ/זיפ/פיוז
אולי תפרט יותר