שינוי ממשק הציטוט בתגובות
-
@juda אמר בשינוי ממשק הציטוט בתגובות:
כשמצטטים תגובה של מישהו זה מוסיף את התגובה שלך כחלק מהתגובה הקודמת בברירת מחדל.
לא נכון.
(כמו שקרה בתגובה הזאת לדוגמא:
https://mitmachim.top/post/235897זה בעיה ספציפית שקרה אצלך... (ואולי גם אצל אחרים).
כי אם תלחץ על המילה 'ציטוט' בצד שמאל של הפוסט...
שורת התגובה שלך תתחיל אוטומטית - 2 שורות מתחת לציטוט, בכדי שיבחינו מה הציטוט, ומה התגובה (החדשה) על הציטוט. -
@מישהו12
תן לי תחליפים טובים לתוכנות המובילות היום (ואל תגיד לי לינוקס כי שנינו יודעים שזה פשוט לא).
אענה בשבילך - vlc qbitorrent open office. אני מסכים איתך שיש כמה פרוייקטים בקוד פתוח שמוצלחים, אבל אנחנו ממש רחוקים מהעידן שבו קוד פתוח יהפוך לסטנדרט ולכל התוכנות הגדולות (במיוחד תוכנות עריכת וידאו וסאונד) יהיו תחליפים בקוד פתוח. -
ואל תגיד לי לינוקס כי שנינו יודעים שזה פשוט לא
נו נו עוד מחלוקת ביננו
open office
אף אחד לא משתמש בזה.משתמשים בליברה אופיס
שבו קוד פתוח יהפוך לסטנדרט
אפילו הדפדפן החדש של מייקרוסופט מבוסס קוד פתוח.וגם הדפדפן של גוגל.
אבל...סטינו מהנושא.אפשר לעשות דיון, אבל לא כאן... -
@מישהו12 אמר בשינוי ממשק הציטוט בתגובות:
@יהודה-12 אמר בשינוי ממשק הציטוט בתגובות:
קוד פתוח של גוגל (כרום)
כרומיום
וכרום מבוסס על כרומיוםגוגל פיתחה את כרומיום למיטב זכרוני.
(אתה כתבת שמיקרוסופט.. וגם גוגל כיהודה ועוד לקרא, על זה הערתי) -
יש איזושהיא סיבה שהפורומים החרדיים מבוססים דוקא על NodeBB?
כן זה לכאורה המערכת הכי מהירה כיום (לפורום).
אתה מביא כדוגמא להשוואה את Invision Community? שמבוססת PHP... חבל על הזמן לא כדאי להתקרב לזה אפילו. מה שזה יביא לך - נודביבי תביא תוצאות פי 10 בנושא של עמידות בעומס + מהירות תגובה באופן כללי.בנושא של קוד פתוח - אף אחד לא אומר להשתמש בתוכנות מקצועיות בקוד פתוח. אין הרבה כאלו מוצלחות - והסיבה דיי ברורה - שכדי לפתח משהו גדול - צריך קהילה מונהגת נורמלי ולא קהילה וירטואלית. צריך אנשים שינחו את התהליך וכו', לכן זה פשוט כמעט לא קורה שמפתחים תוכנות רציניות ממש בקוד פתוח.
אבל כן יצא כמה דברים טובים, כגון GIMP.
ובלנדר.
ותכלס VLC זה תוכנה הכי טובה שיש לוידאו - וגם האפליקציה הכי טובה.אף אדם נורמלי לא טוען שלינוקס יותר נוח מוינדוס לשימוש נורמלי סטנדרטי (לא איזה מתכנת או סטודנט למדעי המחשב). מי שטוען את זה הוא..
-
@chv
אז או שהשרת הספציפי של מתמחים טופ איטי או שפשוט אתה לא צודק... תיכנס לפורומים כדוגמת Nsane או ru-board ותראה שהם מהירים בהרבה (למרות שהעומס שם הוא פי כמה וכמה). ושוב לא אמרתי שהאתר צריך לעבור למערכת אחרת, רק אמרתי שהמערכות האלו פשוט יותר טובות.
ושוב הדוגמאות הרגילות של קוד פתוח (שהן מוצלחות במיוחד אבל אתה הבנת את כוונתי וגם כתבת בטוב טעם את הסיבה לכך).
אגב אני מעדיף MPC על פני VLC אבל זה כבר עניין של טעם. -
@chv
אז או שהשרת הספציפי של מתמחים טופ איטי או שפשוט אתה לא צודק... תיכנס לפורומים כדוגמת Nsane או ru-board ותראה שהם מהירים בהרבה (למרות שהעומס שם הוא פי כמה וכמה). ושוב לא אמרתי שהאתר צריך לעבור למערכת אחרת, רק אמרתי שהמערכות האלו פשוט יותר טובות.
ושוב הדוגמאות הרגילות של קוד פתוח (שהן מוצלחות במיוחד אבל אתה הבנת את כוונתי וגם כתבת בטוב טעם את הסיבה לכך).
אגב אני מעדיף MPC על פני VLC אבל זה כבר עניין של טעם.כמעט 100% שהנושא הוא השרתים של הפורומים שאתה מדבר עליהם.
זה לא שnodeJS הוא מעולה בכל התחומים שלו, כמובן. בנוגע לחישובים בצד שרת - הוא הרבה פחות מהיר מתוכנות core'יות יותר כמו דוטנט (לדוגמא כל הפורומים של stack exchange) אבל צריך לזה שרתים חזקים יותר וחוזר חלילה.
מה שאני אומר זה שלשרתים ממוצעים ולצרכים ממוצעים - נודביבי זה הבחירה הכי טובה לכאורה.