להורדה | Top Only Paid Apps - אוסף אפליקציות בתשלום מפורסמות להורדה בחינם (10 ג'יגה) חלק 1
-
היי
ישנם הרבה אנשים שאוספים כל מיני אפליקציות מפורסמות בתשלום מהרשת, ופורצים אותם כדי שאחרים ישתמשו משימוש פרימיום ללא עלות.
אני אשתדל פעם בכמה חודשים להביא כאן חבילה של אפליקציות פופולאריות ומעדכנות לאחרונה.
יש כל מיני חבילות מסוגים שונים, בגדלים שונים, בחרתי להביא חבילה שהיא יחסית גדולה לשאר החבילות (444 אפליקציות, 10 ג'יגה אחרי חילוץ), למרות שאיני מכיר את רוב האפליקציות שנמצאות שם, אך מי שרוצה קצת להעסיק את עצמו בסגר הנוכחי, אני בטוח שזה יהיה לו תעסוקה של כמה שעות (או ימים) לבדוק כל אפליקציה לגופה.אין צורך לשאול אותי על שימוש באפליקציות ועל תקינותם, כמו שאמרתי איני מכיר את רובם.
לרשימה המלאה של האפליקציות עיין כאן:
רשימת אפליקציות
גודל הקובץ - 8.5 GB
מקור - AGXAPKs
להורדת קובץ טורנט:
Top Only Paid Apps Week 30 [Mega Pack][AGXAPKs].torrent
-
@nbhgv אמר בלהורדה | Top Only Paid Apps - אוסף אפליקציות בתשלום מפורסמות להורדה בחינם (10 ג'יגה):
@kingyos זה למחשב?
לאנדרואיד
ואפשר להתקין אמולטור נוקס מנו או בלוסטקאס -
@יוסי-הגאון בלוקסטאקס שמעתי שהוא ממש דפוק והוא הורס מחשבים
-
@אחד-האחדים אמר בלהורדה | Top Only Paid Apps - אוסף אפליקציות בתשלום מפורסמות להורדה בחינם (10 ג'יגה):
@יוסי-הגאון בלוקסטאקס שמעתי שהוא ממש דפוק והוא הורס מחשבים
צודק
לי נהרס שלשום המחשב לאחר שהתקנתי אותו -
@יוסי-הגאון צריך חומרה שתתאים לו, וגם נוקס.זה זולל ראם, זה הכל
-
@מישהו12 אמר בלהורדה | Top Only Paid Apps - אוסף אפליקציות בתשלום מפורסמות להורדה בחינם (10 ג'יגה):
@יוסי-הגאון צריך חומרה שתתאים לו, וגם נוקס.זה זולל ראם, זה הכל
ומה החומרה שאמורה להתאים?
-
@אחד-האחדים מה זה בלוסטקאס
-
אני התקנתי והסרתי אותו לאחר שהמחשב של סבתא שלי שעליו התקנתי נהיה איטי בטירוף עד עצם היום הזה..
וגם ההגנה נתנה לי להוריד את זה אבל ברגע שלחצתי על גוגל פליי נהיה הגנה.. -
@יוסי-הגאון לא יודע.
-
@nbhgv אמר בלהורדה | Top Only Paid Apps - אוסף אפליקציות בתשלום מפורסמות להורדה בחינם (10 ג'יגה):
@אחד-האחדים מה זה בלוסטקאס
אמולטור להתקנת APK של אנדרואיד במחשב
-
זה לא יורד תשלח אולי הגמבו מייל או בדרייב
-
@שלום-מה-נשמע אני לא מעלה לדרייב מפאת חוסר מקום ופרטיות, וגם ג'מבו לא אלטרנטיבה כי זה נמחק אחרי זמן
-
@שלום-מה-נשמע לי יורד מצויין
זה לא ממש מעשי להעלות 8.5 ג'יגה מחדש לדרייב... -
@צדיק-תמים הצלחתי בסוף להוריד תודה