בעיה | צריכת 40 אחוז מהראם כששום דבר לא פועל
-
צריכת 40 אחוז מהראם כששום דבר לא פועל
הסתכלתי במנהל משימות כתוב 100 מגה הלך לדפנדר אבל יש לי 4 גיגה ראם לאיפה נעלמו 3 גיגה ראם?
איפה רואים מה באמת צורך לי 40 אחו ז מהראם?@הנני-העני מה קרה לך? הסיסטם לוקח בקבוע בין 1 ל2 ג'יגה (ב64 ביט) אבל למהאתה אומר הלכו לך 3? 40 אחוז מתוך ארבע זה פחות מ2
-
@הנני-העני מה קרה לך? הסיסטם לוקח בקבוע בין 1 ל2 ג'יגה (ב64 ביט) אבל למהאתה אומר הלכו לך 3? 40 אחוז מתוך ארבע זה פחות מ2
-
@שלמה-ווייס
בסדר, אבל היכן אני רואהאת זה? אני רוצה את זה כתוב. פעולת x צורת x אחוז מהראם אבל אני רוצה לראות! היכן זה? במנהל משימות לא וראים! יש מקום אחר אולי?@הנני-העני בטח, אתה רואה רק משימות, תסתכל בלשונית תהליכים ותראה מה הולך שם
-
@הנני-העני בטח, אתה רואה רק משימות, תסתכל בלשונית תהליכים ותראה מה הולך שם
-
@שלמה-ווייס
אצתה מדבר על שירותים? או על פרטים? מה לבדוק?
(פשוט בלשוניתהראושנה , תהליכים, אני רואה כמה תהליכים שלוקחים ראם באחוזים , צרפתי האחוזים , ולא הגעתי ל40! אז אני מנסה להבין לאן נעלמו חלק)@הנני-העני אמר בצריכת 40 אחוז מהראם כששום דבר לא פועל:
@שלמה-ווייס
אצתה מדבר על שירותים? או על פרטים? מה לבדוק?תהליכים (תיקון)
-
@הנני-העני אמר בצריכת 40 אחוז מהראם כששום דבר לא פועל:
@שלמה-ווייס
אצתה מדבר על שירותים? או על פרטים? מה לבדוק?תהליכים (תיקון)
-
@יוסי-מחשבים זה?

הk מסמל קילבוייט?@הנני-העני תסתכל בלשונית "תהליכים" תלחץ על "זיכרון"
-
ה הנני העני סימן נושא זה כשאלה ב
-
ה הנני העני סימן נושא זה כנפתר ב
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות