מדריך | שיפור ביצועי המחשב (מחשב איטי)
-
@a0533057932 אמר במדריך למחשב האיטי:
ן שלי לא ראיתי שום השפעה והוי זמנים שהיה לי למעלה מטרה חומר על שולחן העבודה
אבל זה מאד תלוי במעבד ובזיכרון הRAMאז בא תעשה עכשיו נסיון ותעתיק לשלחן עבודה המון פריטים[=הכוונה כמה מאות] ותראה מה יהיה. לי היה מחשב I7770H 16 ראם
-
@יעקב-אליעזר יכול להיות שזה תלוי אם שולחן העבודה יושב על כונן C או על כונן D?
איך זה היה אצלך ? -
פוסט זה נמחק!
-
-
@יעקב-אליעזר אמר במדריך למחשב האיטי:
@מתכנת-חובב אמר במדריך למחשב האיטי:
איך זה היה אצלך ?
C
ואיך זה אצלך @A0533057932
-
פוסט זה נמחק!
-
אולי זה פשוט הגודל של כונן C וכדאמרן בעצה מס' 4
-
@יענקל-ה אמר במדריך למחשב האיטי:
שמעתי שאם יש הרבה קבצים בשולחן עבודה זה מאט את המחשב
נושא חדש בבקשה
-
@מתכנת-חובב דווקא קראתי את זה הרבה לפני שהבאת את זה פה. להלן התייחסותי :
- לא כל מי שאומר שווינדוס 10 מהיר יותר מתכוון שהוא גם קל יותר. בהחלט יש מומחים שאומרים שווינדוס 10 מהיר יותר, אבל צריך שיהיה לו לפחות 4 ג"ב ראם וכונן SSD אחרת הווינדוס 7 יהיה יותר מהיר בגלל שהוא קל יותר.
- זה שווינדוס 10 נדלק יותר מהר זה בגלל שבדרך כלל יש לו SSD בכוננים שלא SSD הווינדוס 7 יידלק יותר מהר, ויעיד על כך כל מי ששדרג על מחשב קיים מווינדוס 7 ל 10 ללא החלפת כונן קשיח.
- יש שינויים גדולים בין הגרסאות של ווינדוס 10 הגרסאות הראשונות כמו 1511 ו 1607 באמת לא היו הרבה יותר כבדים מווינדוס 10 אבל בגרסאות החדשות הווינדוס 10 כבד משמעותית מווינדוס 7.
- אני אישית בעד ווינדוס 10, אבל גם בעד שיהיה לו את הפלטפורמה המתאימה לו.
-
(גם בחדשה הם {AMD} יותר זוללים בטריה)
בחדשה החדשה שהולכת לצאת בשבועות הקרובים לשוק (סדרה 5000) גם בזה כנראה הנצחון הולך להיות בצד האדום. פרסמו שמעבד 5800U יחזיק 21 שעות בניגון וידיאו עם סוללה סטנדרטית (53 וואט שעה).
-
@יהודה-12 אמר במדריך למחשב האיטי:
(גם בחדשה הם {AMD} יותר זוללים בטריה)
בחדשה החדשה שהולכת לצאת בשבועות הקרובים לשוק (סדרה 5000) גם בזה כנראה הנצחון הולך להיות בצד האדום. פרסמו שמעבד 5800U יחזיק 21 שעות בניגון וידיאו עם סוללה סטנדרטית (53 וואט שעה).
השאלה מתי זה יגיע בפועל לשוק בישראל
וכמה זה יעלה -
@a0533057932 בא נקווה שזה יגיע לישראל.
כרגע יש יותר חברות שעובדות עם AMD מהפעם הקודמת ויותר דגמים.
להערכתי דגמים של לנובו ואסוס יגיעו לישראל, חברת דל נראה שלא בכיוון כרגע.
המחירים כנראה באיזור של אינטל וקצת פחות.
אולי ל @בנצי-20 יש מה להוסיף בנידון. -
לא מבין על מה הדיון הארוך האם 10 או 7.. [היום יש כבר 11]
10 יותר טוב מכל הבחינות , אך , הוא יותר כבד. ולאלו שאמרו יש אותם דרישות מערכת- נכון. אך זה לא אומר מה רץ יותר טוב. זה רק דרישות מינימום.
כמו שכתבתי בהודעה למעלה, אם המחשב אחרי הכל עובד לאט, אז אפשר לעבור למערכת הפעלה אחרת דומאת ווינדוס 7 או לינוקס.. באמת שכל הדיון הזה לא העלה לנקודה כלשהי שלא כתבתי כבר לדעתי.. -
-
-
-