עזרה | ההורדה איטית ביותר.
-
-
פוסט זה נמחק!
-
@ירושלים-שלי אמר בעזרה | ההורדה איטית ביותר.:
@1divid ישן!! P9
(למרות שקניתי אותו לפני שנה יד 1).
מחובר סים? או שמשתמשים על וויפי?
-
@1divid בדר"כ wi-fiכל העניין שזה קרה פתאום וכלום מצידי לא השתנה! לא המרחק מהראוטר, לא הראוטר עצמו, לא העומס על המכשיר! הכל כמו שהיה.
יכול להיות שאחד השכנים יושב על הוויפי
תאמת אני לא יודע אם זה פתאום קורה
אבל יכול להיות שזה קורה לפעמים שפתאום הקליטה איטית מכול מינה סיבות -
@1divid השכנים לא יודעים את הסיסמה. מהירות הגלישה נשארה כשהייתה רק בהורדה זה איטי ורק במכשיר מסוים!
אם במכשירים אחרים זה עובד חלק ורק באחד זה נדפק אז
-
@ירושלים-שלי שמתי לב שיש על הסימון של הWI FI בתמונה שהעלית יש סימן קריאה יכול להיות שזה אומר משהו?
התחברתי פעם מטאבלט לWI FI של נטפרי וגם היה לי את הסימון הזה לכאורה זה בגלל שהמכשיר זיהה שהוא לא מצליח להתחבר לרשת בצורה נורמלית (כי אין תעודת אבטחה) אולי גם אצלך המכשיר זיהה בעיה כלשהי -
@קינג-קומפיוטר אמר בעזרה | ההורדה איטית ביותר.:
@ירושלים-שלי שמתי לב שיש על הסימון של הWI FI בתמונה שהעלית יש סימן קריאה יכול להיות שזה אומר משהו?
התחברתי פעם מטאבלט לWI FI של נטפרי וגם היה לי את הסימון הזה לכאורה זה בגלל שהמכשיר זיהה שהוא לא מצליח להתחבר לרשת בצורה נורמלית (כי אין תעודת אבטחה) אולי גם אצלך המכשיר זיהה בעיה כלשהיאם הוא זיהה בעיה אז למה רק לפעמים הוא מוריד לאט
ואוו כזה דבר כול מי שמחובר לנטפרי יש לו סימן על הוויפי גם אחרי תעודת אבטחה מנסיון
בחיים זה לא הוריד לי את המהירות גלישה -
@קינג-קומפיוטר זהו, כמו שרשמתי כלום כלום כלום לא השתנה, לא במכשיר ולא באינטרנט!! רק מהירות ההורדה.