פרימייר בעברית גרסה ניידת
-
@לוי-יצחק אמר בפרימייר בעברית גרסה ניידת:
@מישהו-מענין-מאוד לא, אבל הרבה אנשים חושבים שתוכנה ניידת לא תופסת משאבים לכן הם רוצים אותה, אבל בזמן הפעלה שלה היא תופסת משאבים כמו תוכנה מותקנת בעת הפעלתה, היא מיועדת בעיקר לאם אתה רוצה לבדוק תוכנה מסוימת או אתה צריך תוכנה לשימוש חד פעמי אז יש צורך בתוכנה ניידת, אך אם אתה מתכוון להשתמש בפרימייר קבוע אני ממליץ לך להתקין את התוכנה לא להשתמש בתוכנה ניידת.
אני מחפש תוכנות ניידות לתוכנות שרק מידי פעם אני צריך ולא באופן קבוע, [גם] מתוך מחשבה שתוכנה שמותקנת על המחשב תופסת משאבים גם כשלא מפעילים אותה, ואילו התוכנה הניידת תתפוס לי רק בזמן הפעולה. אני לא צודק? [וגם שאוכל להפעיל אותה באופן ח"פ במחשב אחר]
-
@אהרן אמר בפרימייר בעברית גרסה ניידת:
אני מחפש תוכנות ניידות לתוכנות שרק מידי פעם אני צריך ולא באופן קבוע, [גם] מתוך מחשבה שתוכנה שמותקנת על המחשב תופסת משאבים גם כשלא מפעילים אותה, ואילו התוכנה הניידת תתפוס לי רק בזמן הפעולה. אני לא צודק? [וגם שאוכל להפעיל אותה באופן ח"פ במחשב אחר]
בזה אתה צודק.
-
פוסט זה נמחק!
-
-
@לוי-יצחק הורדתי, אני לוחץ להפעלה אך זה פשוט לא מתיחס, ניסיתי גם כמנהל, אולי תוכל לעזור לי
-
@נתן-מרדכי-שלום ענו לך, לא?
-
@מישהו-מענין-מאוד כן, אבל לא הצליחו לעזור לי
-
@מנחם-מחשבים-0 אמר בפרימייר בעברית גרסה ניידת:
חחחחחחח. אני חדש פה.
לא הבנתי אתה נכנס מ-1001 משתמשים נו באמת למה צריך כמה משתמשים? זה די מעצבן..
ונראלי שאתה גם @תות-בננה-0 או @רוצה-לדעת-0 בכל זאת למה לפתוח מלא משתמשים זה סתם... -
פוסט זה נמחק!
-
@מנחם-מחשבים-0 מה שוב???