אם לא שמתם לב אנחנו כבר 9000 משתמשים!!!
-
@מומחה-ברמה אחרי הפרסומת הסמויה על הזום של @פישל ב"מעניינים" זה לא מפתיע
-
@ראובן-שבתי אמר באם לא שמתם לב אנחנו כבר 8000 משתמשים!!!:
מה פספסנו
-
@מומחה-ברמה
כל הכבוד למנהלים היקרים @שמואל ו @אלישי וכל מי שעוזר ומסייע בגלוי ובסתרבעידן הקורונה יש זמן לסטטיסטיקות אחרות במקום קורונה אז הנה קצת נתונים
בתאריך יג אייר 07/05/2020 היו לפורום 3000 משתמשים
בתאריך ל סיוון 22/06/2020 היו לפורום 4000 משתמשים
בתאריך כג תשרי 11/10/2020 היו לפורום 6000 משתמשים
בתאריך ט כסלו 25/11/2020 היו לפורום 7000 משתמשיםהיום אנחנו ב כו טבת 10/01/2021 ויש לפורום 8000 משתמשים!!!
הודות למנהלי האתר המדהימים וכל הניקים המיוחדים שיש כאן בפורום שעוזרים בכל נושא בכל שעה ביום ישנה עליה עקבית וברוכה של 1000 משתמשים חדשים בחודש וחצי!!! -
@קינג-קומפיוטר אמר באם לא שמתם לב אנחנו כבר 8000 משתמשים!!!:
@מומחה-ברמה
כל הכבוד למנהלים היקרים @שמואל ו @אלישי וכל מי שעוזר ומסייע בגלוי ובסתרבעידן הקורונה יש זמן לסטטיסטיקות אחרות במקום קורונה אז הנה קצת נתונים
בתאריך 07/05/2020 היו לפורום 3000 משתמשים
בתאריך 22/06/2020 היו לפורום 4000 משתמשים
בתאריך 11/10/2020 היו לפורום 6000 משתמשים
בתאריך 25/11/2020 היו לפורום 7000 משתמשיםהיום אנחנו ב10/01/2021 ויש לפורום 8000 משתמשים!!!
הודות למנהלי האתר המדהימים וכל הניקים המיוחדים שיש כאן בפורום שעוזרים בכל נושא בכל שעה ביום ישנה עליה עקבית וברוכה של 1000 משתמשים חדשים בחודש וחצי!!!או שצריך להודות לקרונה?!
כמובן שאני מתבדח קצת
שאפו לכל המנהלים היקרים שיודעים וחשוב שגם אנחנו נדע שעושים עבודה נפלאה ויקרה -
@קינג-קומפיוטר אבל למה לא תאריכים עבריים
-
@מישהו12 אמר באם לא שמתם לב אנחנו כבר 8000 משתמשים!!!:
@קינג-קומפיוטר אבל למה לא תאריכים עבריים
עכשיו בסדר?
-
@ראובן-שבתי אמר באם לא שמתם לב אנחנו כבר 8000 משתמשים!!!:
למה סמויה דווקא התפרסם ברבים
ב איך הגעת עד אלי היה עוד כמה שעזרו מאוד בזה אני רק הייתי זה שעשה את הפיניש התודות מגיעות
ל@yzahn ול@A0533057932
ג דווקא נראה לי פרסמו את הדף נחיתה וכן את תחומים היה שם את מתמחים? (פשוט אני מקבל את המעניינים אבל מסמן כנקרא למה אין לי זמן ועצבים פעם בא ככה לשחרור אני מסתכל) -
@מומחה-ברמה אל תשכח את אלה שרשמו משתמש ויותר לא נכנסו
ואגב, הצפיות בפרופיל הן הצפיות שלי
והוא לא היחיד... -
@מומחה-ברמה נראה לי שגם קצת צריך "להודות" למי שהספים את הפורום (העביר את הפורום לספאם במייל)
ככה יש הרבה שפותחים ניק ולא רואים הודעת אימות במיל ולא יודעים שזה בספאם ומנסים שוב וכו
{ } -
@מומחה-ברמה איפה רואים כמה משתמשים יש?
-
@ראובן-שבתי מנהל מעניינים רשום פה?
-
@פישל אמר באם לא שמתם לב אנחנו כבר 8000 משתמשים!!!:
ג דווקא נראה לי פרסמו את הדף נחיתה וכן את תחומים היה שם את מתמחים? (פשוט אני מקבל את המעניינים אבל מסמן כנקרא למה אין לי זמן ועצבים פעם בא ככה לשחרור אני מסתכל)
-
אז למי שלא שם לב... הגענו ל8000 משתמשים!
מבדיקה קטנה אני רואה כל חודשים מגיעים עוד כ1000 משתמשים
הפורום צומח במהירות מטורפת...
ואכן חובה להכיר טובה ל @שמואל ול @אלישי וכמובן ל @יוסי-מחשבים שפיקח על הפורום בצורה יוצאת מן הכלל, ולשאר @צוות-פיקוח עלו והצליחו...
תכל'ס מתמחים נהיה הכתובת לכל עזרה שהוא בעניני טכנלוגיה... ועל זה מגיע לכל הצוות שאפו ענק!!
ואני מזכיר שוב שיש לנו הזדמנות לתמוך בפורום ולהכיר טובה דרך פיפאל כאן
עלו והצליחו. -
-
הפרום מתקדם בצעדי ענק
תודה למנהלי הפורום על כל התמיכה והעזרה -