שני מחשבים אותו דבר רק אחד ווי פיי טוב ובשני... נוראי!
-
@קינג-קומפיוטרדור 2 בווי - פי מגיע עד 11 מגה ביט בשניה ככה שזה ודאי לא דור בווי -פי
-
-
@קינג-קומפיוטר הוא אמר שהוא מגיע עד ל 20
-
@מתכנת-חובב אז אתה אומר שדור המעבד כן משפיע על העניין?
-
@מתכנת-חובב @הנני-העני קצת סדר פשוט התבלבלתי
בוי פי יש שני מהירויות ולענינו הם לא קשורות כי המחשב פשוט לא תומך בזה
המעבד לכאורה גם לא קשור
תוכל אולי להביא את המפרט של המחשב הבעייתי כולל מעבד ראם וכרטיס רשת ? -
@הנני-העני אמר בשני מחשבים אותו דבר רק אחד ווי פיי טוב ובשני... נוראי!:
זה טוב? כזה לקנות? באילו עוד מאפיינים עלי לתהחשבן?
https://www.zap.co.il/fs.aspx?pid=1849445567&sog=c-cableקאט זה בגדול הפרמטר היחיד אא"כ אתה מתקין גלאי עשן/מצלמות אבטחה/ארונות תקשורת שאז יש עוד כמה פרמטרים
מה שמומלץ זה קאט 6
כל טוב -
@מתכנת-חובב לדעתי אתה לא יודע משהו- תשמע, היום יש מחשבים i7 שהם דור 2. ויש גם מחשב אי 3 שהוא דור 10. זה לא מכריח.
אני לתומי חשבתי שדור משפיע על תמיכה בדברים מסויימים וזה גורם ההבדל. אך אתם טוענים שלאו.
מפרט של מה אתה צריך בדיוק? כי בכרטיס רשת יש איזה 4 עמודים... -
@קינג-קומפיוטר מה הכי טוב? קאט 7? אין לי בעיה לקנותו! זה כולה 30 שח..
ואני רק רוצה להודות לכם על כל העזרה ועל כל הדברים שאתם מחכימים אותי. תודה רבה! -
@הנני-העני אני מסביר לך שוב קאט 7 זה הכי טוב אבל לא הכי מומלץ המומלץ הוא קאט 6
-
@הנני-העני אמר בשני מחשבים אותו דבר רק אחד ווי פיי טוב ובשני... נוראי!:
@מתכנת-חובב לדעתי אתה לא יודע משהו- תשמע, היום יש מחשבים i7 שהם דור 2. ויש גם מחשב אי 3 שהוא דור 10. זה לא מכריח.
אני לתומי חשבתי שדור משפיע על תמיכה בדברים מסויימים וזה גורם ההבדל. אך אתם טוענים שלאו.
מפרט של מה אתה צריך בדיוק? כי בכרטיס רשת יש איזה 4 עמודיםתביא צילום של המאפיינים של הכרטיס רשת וזה יספיק
-
@קינג-קומפיוטר מעניין מה שאתה אומר שמספר 6 יור טוב מ7 אבל אוקי מצאתי ב15 שח. (https://www.zap.co.il/fs.aspx?pid=1849445570&sog=c-cable)
-
תסבירו לי דבר אחד,
2 מחשבים אותו דבר.
אחד בחיבור ווי פיי עם דונגל של tp link + 40 מגההמקסימום שיש לי
אחד בחיבור קווי לראוטר+ 20 מגה 30 גג בקושי
אמרתם שהבעיה בכבל. אך אני אומר לך שגם כשה וא לא היה קשור כלל וכלל לכבל הוא עבד לא טוב.
זאת אומרת, למה המחשב האחד בחיבור ווי פיי מקבל 40 מגה ומחשב אחר מקבל 20 30 גג?
(מה שאני אומר זה שאולי אתם צודקים והכבל מפריע אבל גם בחיבור שלא צריך כבל זה לא עבד לי!)
מקווה שהבתנם.. ושיש לכם תשובה:) -
@הנני-העני לפעמים יש אפשרות בהגדרות של הראוטר להגביל מהירות לחיבור מסויים תבדוק את זה שם
-
-