נחסם לי הסים ברמי לוי
-
-
@מישהו12 אמר בנחסם לי הסים ברמי לוי:
@עניו-כמשה אמר בנחסם לי הסים ברמי לוי:
@מישהו12 ?
מתי אנשים יבינו ש מעולם לא נגעתי בסים כשר?
המצב לא טוב

-
@עניו-כמשה אמר בנחסם לי הסים ברמי לוי:
@מישהו12 ?
מתי אנשים יבינו ש מעולם לא נגעתי בסים כשר?
המצב לא טוב

-
@fshlomo אין לי מה לעשות עם סים כשר.אני צריך סמס, ואת האינטרנט חוסם ברמת הספק+הדפדפן במכשיר
-
@fshlomo אין לי מה לעשות עם סים כשר.אני צריך סמס, ואת האינטרנט חוסם ברמת הספק+הדפדפן במכשיר
על תתרץ את עצמיך גם לי אין סים כשר פשוט אני גר בבלגיה ולא קיים שם כזה דבר עוד...
-
@עניו-כמשה
היה לי פעם שהכנסתי ונחסם.
אבל אחרי שהעברתי את הסים למכשיר כשר, תוך כמה דקות זה השתחרר לבד. -
@עניו-כמשה
אבל אחרי שהעברתי את הסים למכשיר כשר, תוך כמה דקות זה השתחרר לבד.@איש-ימיני אמר בנחסם לי הסים ברמי לוי:
@עניו-כמשה
אבל אחרי שהעברתי את הסים למכשיר כשר, תוך כמה דקות זה השתחרר לבד.בדיוק החזרתי אותו לסי 2 והוא נפתח חזרה
בהתחלה עוד היה חסום ואחכ נפתח
אבל השאלה אם יש אפשרות להכניס אותו לסי 5 ולעבוד איתו חלק -
@איש-ימיני אמר בנחסם לי הסים ברמי לוי:
@עניו-כמשה
אבל אחרי שהעברתי את הסים למכשיר כשר, תוך כמה דקות זה השתחרר לבד.בדיוק החזרתי אותו לסי 2 והוא נפתח חזרה
בהתחלה עוד היה חסום ואחכ נפתח
אבל השאלה אם יש אפשרות להכניס אותו לסי 5 ולעבוד איתו חלק@עניו-כמשה
יש IMEI לא כשרים שרמי לוי עובד שם, אלה שלא עובד שם לא יעזור שום דבר. -
@עניו-כמשה
יש IMEI לא כשרים שרמי לוי עובד שם, אלה שלא עובד שם לא יעזור שום דבר.@איש-ימיני אמר בנחסם לי הסים ברמי לוי:
@עניו-כמשה
יש IMEI לא כשרים שרמי לוי עובד שם, אלה שלא עובד שם לא יעזור שום דבר.ועם פריצה זה יעזור כמו שעשו לי בסי 2??
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות