דרייבר נצרך בהתקנת ווינדוס במעבדי דור 11 | לא מצאנו כוננים. כדי לקבל מנהל התקן לאחסון, לחץ על 'טען מנהל התקן'
-
@זלמן
אני מנסה להתקין במחשב דור 12 ולא מזהה זה מתאים ???
ואם לא יש למישהו משהו אחר מתאים
תודה רבה
זה דחוווווף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!תנסה...
מה הדרמהמי יכול לעזור? התקנתי דרייבר, התחילה התקנת ווינדוס (10, גילוי נאות)
ופתאום הוא נתקע לי באמצע ההתקנה ושולח אותי לרקוברי, המסך הכחול ההוא עם האפשרויות.
אני יכול גם להגיע לביוס.
מה עושים מפה? ניסיתי כמה פעמים ללא הצלחה.
תודה מראש. -
מי יכול לעזור? התקנתי דרייבר, התחילה התקנת ווינדוס (10, גילוי נאות)
ופתאום הוא נתקע לי באמצע ההתקנה ושולח אותי לרקוברי, המסך הכחול ההוא עם האפשרויות.
אני יכול גם להגיע לביוס.
תודה מראש.@נרשמתי-לרגע-קט כתב בדרייבר נצרך בהתקנת ווינדוס במעבדי דור 11 | לא מצאנו כוננים. כדי לקבל מנהל התקן לאחסון, לחץ על 'טען מנהל התקן':
אני יכול גם להגיע לביוס.
תודה מראש.זה לא קשור לפה תפתח נושא חדש
(למרות שהתקנת את הדרייבר מפה.. זה ממש לא קשור לכאן) -
@נרשמתי-לרגע-קט כתב בדרייבר נצרך בהתקנת ווינדוס במעבדי דור 11 | לא מצאנו כוננים. כדי לקבל מנהל התקן לאחסון, לחץ על 'טען מנהל התקן':
אני יכול גם להגיע לביוס.
(למרות שהתקנת את הדרייבר מפה.. זה ממש לא קשור לכאן)@ראובן-שבתי כתב בדרייבר נצרך בהתקנת ווינדוס במעבדי דור 11 | לא מצאנו כוננים. כדי לקבל מנהל התקן לאחסון, לחץ על 'טען מנהל התקן':
@נרשמתי-לרגע-קט כתב בדרייבר נצרך בהתקנת ווינדוס במעבדי דור 11 | לא מצאנו כוננים. כדי לקבל מנהל התקן לאחסון, לחץ על 'טען מנהל התקן':
אני יכול גם להגיע לביוס.
(למרות שהתקנת את הדרייבר מפה.. זה ממש לא קשור לכאן)הערכתי שזה לא קשור, אבל אני לא יכול לפתוח נושא חדש במיקום הנכון.
תוכל להואיל בטובך להעבירו לשם? -
@ראובן-שבתי כתב בדרייבר נצרך בהתקנת ווינדוס במעבדי דור 11 | לא מצאנו כוננים. כדי לקבל מנהל התקן לאחסון, לחץ על 'טען מנהל התקן':
אני יכול גם להגיע לביוס.
(למרות שהתקנת את הדרייבר מפה.. זה ממש לא קשור לכאן)הערכתי שזה לא קשור, אבל אני לא יכול לפתוח נושא חדש במיקום הנכון.
תוכל להואיל בטובך להעבירו לשם?@נרשמתי-לרגע-קט כתב בדרייבר נצרך בהתקנת ווינדוס במעבדי דור 11 | לא מצאנו כוננים. כדי לקבל מנהל התקן לאחסון, לחץ על 'טען מנהל התקן':
@ראובן-שבתי כתב בדרייבר נצרך בהתקנת ווינדוס במעבדי דור 11 | לא מצאנו כוננים. כדי לקבל מנהל התקן לאחסון, לחץ על 'טען מנהל התקן':
אני יכול גם להגיע לביוס.
תוכל להואיל בטובך להעבירו לשם?בשביל זה יש @צוות-פיקוח
-
-
-
לכל מי ששאל על דור 12 צריך להכנס לקישור כאן ולהוריד דרייבר מתאים (כמובן לפי ההוראות למעלה).
-
@הבוס-הגדול
כדי לחפש IRST ובשלב של טעינת ההתקן
צריך להורד ווינדוס דרך microsoft
הורד כעת את הכלי
https://www.microsoft.com/he-il/software-download/windows10https://www.microsoft.com/he-il/software-download/windows11
לאפשר לתוכנה צריבה של ווינדוס בסיום לעתק קבצי IRST
https://mitmachim.top/assets/uploads/files/1609904581922-irst.zip
ליצירת מדיה וליצור התקן USBכול מקור אחר של ווינדוס לא יעבוד
-
K KINGYOS התייחס לנושא זה ב
-
הרגשתי שזה יכול להועיל להרבה אנשים מכיוון שלקח לי הרבה זמן להבין את זה!!!
קניתי מחשב חדש עם מעבד דור 11, ובכל פעם שאני מקבל מחשב חדש, אני אוהב לעשות אתחול ופרמוט של כל המחשב, ולהתקין ווינדוס מחדש, ע"י התקנה נקייה לחלוטין מבחוץ, עם USB, דרך הבוט כמובן..
אבל יש בעיה במחשבים החדשים. אני לא יודע מדוע זה, אבל זאת המציאות.
הבעיה מתרחשת בשלב האחרון של תהליך התקנת הווינדוס - לפני תחילת הצריבה על התקן האחסון, כשבוחרים על איזה מחיצה להתקין את המערכת החדשה..
הבעיה היא שהמערכת לא מזהה התקן אחסון. אין שום מחיצה, לא רואים כלום. כאילו אין כונן בפנים.
השגיאה שמופיעה: " לא מצאנו כוננים. כדי לקבל מנהל התקן לאחסון, לחץ על 'טען מנהל התקן'".
הפתרון הוא פשוט למדי:
אתה צריך שיהיה לך את מנהל ההתקן האחרון של האחסון, זה נקרא IRST (או באריכות Intel Rapid Storage Technology). בקיצור, דרייבר..תלחץ כאן כדי להוריד את הדרייבר. (זה תיקייה מכווצת.) תחלץ את התיקייה, ותעתיק את כולה לתוך הדיסק און-קי של ההתקנה (לא בהכרח. אפשרי גם לדיסק און-קי אחר..).
לאחר מכן תכניס את האון-קי למחשב, וכשאתה מגיע לשלב של השגיאה, תבחר באפשרות 'טען מנהל התקן' >
עכשיו תלחץ על 'עיון' >
תנווט לתיקיית הדרייבר 'IRST', תסמן אותה ותלחץ 'אישור'.
יהיה לך 2 קבצים. תבחר את הראשון ותלחץ 'הבא' כדי להתקין את הדרייבר.
ככה נראה טעינת הדרייבר >
זהו. בסיום התקנת הדרייבר כל הכוננים יופיעו כרגיל.--
נ.ב. - ייתכן שמשטח העכבר במחשב לא יעבוד בזמן הגדרת הווינדוס.
אתה יכול להשתמש בעכבר חיצוני או להשתמש במקלדת.
(טיפ: תלחץ על TAB אם ברצונך לעבור לבחירה הבאה, ו - SHIFT + TAB כדי לעבור לבחירה הקודמת)--
בהצלחה רבה! תעדכנו אם הצליח לכם..
-
-
Y YAAKOVSAS התייחס לנושא זה ב
-
-
-
-
-
@הבוס-הגדול
כדי לחפש IRST ובשלב של טעינת ההתקן
צריך להורד ווינדוס דרך microsoft
הורד כעת את הכלי
https://www.microsoft.com/he-il/software-download/windows10https://www.microsoft.com/he-il/software-download/windows11
לאפשר לתוכנה צריבה של ווינדוס בסיום לעתק קבצי IRST
https://mitmachim.top/assets/uploads/files/1609904581922-irst.zip
ליצירת מדיה וליצור התקן USBכול מקור אחר של ווינדוס לא יעבוד
@MilleR כעת גם זה לא עובד.
מחשב חדש, מנסה להשתמש בדרייבירם הנ"ל, גם כשצרבתי באמצעות הכלי של מיקרוסופט -
@MilleR כעת גם זה לא עובד.
מחשב חדש, מנסה להשתמש בדרייבירם הנ"ל, גם כשצרבתי באמצעות הכלי של מיקרוסופט -
@הבוס-הגדול אפשר לבטל בביוס מצב VMD ולהתקין כרגיל.
זה קורה שהוא רוצה מנהל התקן של מיטוב כוננים, ביטול VMD גורם לו לא לבקש את זה.
@זלמן כדאי להכניס במדריך -
@ARI כתב בדרייבר נצרך בהתקנת ווינדוס במעבדי דור 11 | לא מצאנו כוננים. כדי לקבל מנהל התקן לאחסון, לחץ על 'טען מנהל התקן':
אפשר לבטל בביוס מצב VMD
לא מומלץ
לא בררתי למה -
@amit5470 כתב בדרייבר נצרך בהתקנת ווינדוס במעבדי דור 11 | לא מצאנו כוננים. כדי לקבל מנהל התקן לאחסון, לחץ על 'טען מנהל התקן':
לא מומלץ
לא בררתי למהכי יש טענות (די מבוססות) שכשמצב VMD מופעל יש תוספת משמעותית בביצועים (סביבות 25%)
-
קניתי מחשב חדש עם מעבד דור 11, ובכל פעם שאני מקבל מחשב חדש, אני אוהב לעשות אתחול ופרמוט של כל המחשב, ולהתקין ווינדוס מחדש, ע"י התקנה נקייה לחלוטין מבחוץ, עם USB, דרך הבוט כמובן..
הבעיה מתרחשת בשלב האחרון של תהליך התקנת הווינדוס - לפני תחילת הצריבה על התקן האחסון, כשבוחרים על איזה מחיצה להתקין את המערכת החדשה..
הבעיה היא שהמערכת לא מזהה התקן אחסון. אין שום מחיצה, לא רואים כלום. כאילו אין כונן בפנים.
השגיאה שמופיעה: " לא מצאנו כוננים. כדי לקבל מנהל התקן לאחסון, לחץ על 'טען מנהל התקן'".
הפתרון הוא פשוט למדי:
אתה צריך שיהיה לך את מנהל ההתקן האחרון של האחסון, זה נקרא IRST (או באריכות Intel Rapid Storage Technology). בקיצור, דרייבר..תלחץ כאן כדי להוריד את הדרייבר. (זה תיקייה מכווצת.) תחלץ את התיקייה, ותעתיק את כולה לתוך הדיסק און-קי של ההתקנה (לא בהכרח. אפשרי גם לדיסק און-קי אחר..).
לאחר מכן תכניס את האון-קי למחשב, וכשאתה מגיע לשלב של השגיאה, תבחר באפשרות 'טען מנהל התקן' >
עכשיו תלחץ על 'עיון' >
ככה נראה טעינת הדרייבר >
(טיפ: תלחץ על TAB אם ברצונך לעבור לבחירה הבאה, ו - SHIFT + TAB כדי לעבור לבחירה הקודמת)--
-
@ARI כתב בדרייבר נצרך בהתקנת ווינדוס במעבדי דור 11 | לא מצאנו כוננים. כדי לקבל מנהל התקן לאחסון, לחץ על 'טען מנהל התקן':
@יהודה13 אני לא ראיתי טענות כאלה, אולי אם מתכננים להשתמש ב 2 SSDS במחשב.
עיין כאן
https://www.reddit.com/r/hardware/comments/ddkifn/rstraid_mode_vs_ahci_mode_single_nvme_drive/ -
הפתרון הוא פשוט למדי:
עכשיו תלחץ על 'עיון' >
ככה נראה טעינת הדרייבר >
-
-
@יעקב-אליעזר כמדומה שזה
כמו כן תוכל למצוא באתר של חברת המחשב שלך
@106
אכן הורדתי את זה אבל איך מתקדמים? זה קובץ אחר לגמרי ממה שזלמן פרסם?!