דרייבר נצרך בהתקנת ווינדוס במעבדי דור 11 | לא מצאנו כוננים. כדי לקבל מנהל התקן לאחסון, לחץ על 'טען מנהל התקן'
-
@a0533057932 אמר בדרייבר נצרך בהתקנת ווינדוס במעבדי דור 11 | לא מצאנו כוננים. כדי לקבל מנהל התקן לאחסון, לחץ על 'טען מנהל התקן':
@זלמן אמר בדרייבר נצרך בהתקנת ווינדוס במעבדי דור 11 | לא מצאנו כוננים. כדי לקבל מנהל התקן לאחסון, לחץ על 'טען מנהל התקן':
@a0533057932 אמר בדרייבר נצרך בהתקנת ווינדוס במעבדי דור 11 | לא מצאנו כוננים. כדי לקבל מנהל התקן לאחסון, לחץ על 'טען מנהל התקן':
שמת לב שהתוכנה של ווינדוס ליצירת דיסק התקנה פועלת על כל המחשבים?
לא ידעתי על כך, אף פעם לא השתמשתי בה. היא לא יעילה בשבילי. לוקח לה מלא זמן ועוד צרות כהנה וכהנה. אולי זה רק רושם מפעם, וכיום היא כן עושה את העבודה בצורה טובה.
בקיצור, הבנתי. שלא הבנו...
לוקח לה המון זמן
המון המון זמן
זה נכוןאז לא טעיתי. גם כיום?
-
@זלמן אמר בדרייבר נצרך בהתקנת ווינדוס במעבדי דור 11 | לא מצאנו כוננים. כדי לקבל מנהל התקן לאחסון, לחץ על 'טען מנהל התקן':
שמת לב שהתוכנה של ווינדוס ליצירת דיסק התקנה פועלת על כל המחשבים?
לא ידעתי על כך, אף פעם לא השתמשתי בה. היא לא יעילה בשבילי. לוקח לה מלא זמן ועוד צרות כהנה וכהנה. אולי זה רק רושם מפעם, וכיום היא כן עושה את העבודה בצורה טובה.
בקיצור, הבנתי. שלא הבנו...
לוקח לה המון זמן
המון המון זמן
זה נכוןאז לא טעיתי. גם כיום?
נכון ללפני פחות מחצי שנה
מאז לא השתמשתי בה -
למי שבכל זאת זה לא עובד לו ברצוני לשתף במשהו מעניין
גם לי היתה בעיה כזו ב i3 דור 11 וכשניסיתי להתקין את הדרייברים הוא לא מצא כלום בתקיה
לאחר אין ספור נסיונות ואפשרויות ניסיתי מתוך יאוש לחבר עכבר חיצוני ואז לא ברור מדוע פתאום הוא זיהה את הדרייברים המדוברים ומשם הכל עבד חלק -
@זלמן נתקלתי גם בבעיה הזו.
אבל לא הבנתי מכל השרשור הארוך הזה [אחרי שעברתי על כולו פחות או יותר] למעשה, האם הפיתרון של הדרייבר המובא בתחילת השרשור הזה, הוא רק בשביל הבעיה עם מעבד דור 11. או שמדובר בדרייבר שיכול לתת פיתרון כל פעם שמופיעה הודעה מסוג הנ"ל. כמו שקרה אצלי כמה פעמים.? -
@אני-אני-1 אמר בדרייבר נצרך בהתקנת ווינדוס במעבדי דור 11 | לא מצאנו כוננים. כדי לקבל מנהל התקן לאחסון, לחץ על 'טען מנהל התקן':
@זלמן נתקלתי גם בבעיה הזו.
אבל לא הבנתי מכל השרשור הארוך הזה [אחרי שעברתי על כולו פחות או יותר] למעשה, האם הפיתרון של הדרייבר המובא בתחילת השרשור הזה, הוא רק בשביל הבעיה עם מעבד דור 11. או שמדובר בדרייבר שיכול לתת פיתרון כל פעם שמופיעה הודעה מסוג הנ"ל. כמו שקרה אצלי כמה פעמים.?רק למעבד דור 11
לגבי ההודעה שמופיע בלי דור 11
הפתרון הוא לבדוק MBR/GPT -
@a0533057932 תודה
-
הפתרון הוא לבדוק MBR/GPT
עד כמה שזכור לי שניסיתי אין קשר
-
@itamar25 אמר בדרייבר נצרך בהתקנת ווינדוס במעבדי דור 11 | לא מצאנו כוננים. כדי לקבל מנהל התקן לאחסון, לחץ על 'טען מנהל התקן':
הפתרון הוא לבדוק MBR/GPT
אין קשר
מעניין
אני שמתי לב להודעה הנ"ל רק במקרים בהם סוג הדיסק לא תאם למדיית ההתקנה -
גם אצלי אותה הבעיה במעבד I3 דור 11 של אסוס.
הורדתי את הדרייבר, והוא לא מזהה אותו.
הוצע על ידי אסוס כאן שתי אפשרויות איך להתגבר על הבעיה במחשבי אסוסא. על ידי דרייבר, דבר שניסיתי גם עם הדרייבר שהם מפנים אליו, ועדיין המחשב לא מזהה אותו.
ב. על ידי השבתת טכנולוגיית VMD במעבד.
איני יודע האם הדבר כדאי, ויש גם אזהרה חמורה לפני שעושים את זה... כך שאני חושש.
מה אתם אומרים?
-
@טכנולוג אמר בדרייבר נצרך בהתקנת ווינדוס במעבדי דור 11 | לא מצאנו כוננים. כדי לקבל מנהל התקן לאחסון, לחץ על 'טען מנהל התקן':
@דוכי לאחר בדיקה הבנתי מדוע הוא מזהה עם עכבר מכיוון שצריך לדפדף לתקיה של הדרייברים ולא מספיק ללחוץ על התיקיה הראשית מה שמתאפשר עם עכבר (אבל גם בלי עכבר אפשר ע"י לחיצה על החץ שמאלה בתיקיה וכך נפתחת התיקיה המשנית)
זה אפשרי גם ללא עכבר
עם מקשי החיצים ניתן לנווט שם אני הצלחתי -
@ראובן-שבתי אמר בדרייבר נצרך בהתקנת ווינדוס במעבדי דור 11 | לא מצאנו כוננים. כדי לקבל מנהל התקן לאחסון, לחץ על 'טען מנהל התקן':
וואי ממש תודה עזרת לי מאוד!!
התקנתי שתי מחשבים אותו דור מעבד (11)
באחד הוא דרש דרייבר, בשני לא.
בשתיהם היה אותו גרסה באותו דרך בדיוק!.כנראה האופציה של vmd (Volume Management Device) היתה מבוטלת בביוס
-
-
-
-
-
-
-