דרייבר נצרך בהתקנת ווינדוס במעבדי דור 11 | לא מצאנו כוננים. כדי לקבל מנהל התקן לאחסון, לחץ על 'טען מנהל התקן'
-
@אוהב-ללמוד לא מדובר על דרייבר של ווינדוס 11, אלא דרייבר בשביל מעבד דור 11 (ולא רק)
-
@אוהב-ללמוד אמר בדרייבר נצרך בהתקנת ווינדוס במעבדי דור 11 | לא מצאנו כוננים. כדי לקבל מנהל התקן לאחסון, לחץ על 'טען מנהל התקן':
אני מדבר על הדרייבר
מה הוספת?
@אוהב-ללמוד אמר בדרייבר נצרך בהתקנת ווינדוס במעבדי דור 11 | לא מצאנו כוננים. כדי לקבל מנהל התקן לאחסון, לחץ על 'טען מנהל התקן':
הבעיה היא שהמערכת לא מזהה התקן אחסון. אין שום מחיצה, לא רואים כלום. כאילו אין כונן בפנים.
עשית מה שכתוב בפוסט הראשון בשרשור?
-
@אוהב-ללמוד אני צריך של 10
-
אני צריך של 10
אין עניין לתייג את עצמך... וודאי לא לחזור על עצמך...
הדרייבר הוא בדיוק בשביל הבעיה שלך, הוא למעבדי דור 11 למערכת הפעלה וינדוס 10, תעשה בדיוק מה שרשום למעלה. -
@itamar25 אני מדבר על הדרייבר
הבעיה היא שהמערכת לא מזהה התקן אחסון. אין שום מחיצה, לא רואים כלום. כאילו אין כונן בפנים.השגיאה שמופיעה: " לא מצאנו כוננים. כדי לקבל מנהל התקן לאחסון, לחץ על 'טען מנהל התקן'".
רק בווינדוס 10איך צרבת את דיסק ההתקנה?
-
@a0533057932 דרך RUFUS
-
@yaakovsas התקנתי את הדרייבר והוא מופיע ברשימת ההתקנים הלא מתאימים
-
@a0533057932 דרך RUFUS
האם צרבת MBR או GPT?
ובפעם הבאה עדיף דרך ultraISO -
@a0533057932 דרך MBR אבל GPT לא היה טוב כי הBIOS ישן {זה לנובו T400}
-
@זלמן אמר בדרייבר נצרך בהתקנת ווינדוס במעבדי דור 11 | לא מצאנו כוננים. כדי לקבל מנהל התקן לאחסון, לחץ על 'טען מנהל התקן':
הרגשתי שזה יכול להועיל להרבה אנשים מכיוון שלקח לי הרבה זמן להבין את זה!!!
קניתי מחשב חדש עם מעבד דור 11, ובכל פעם שאני מקבל מחשב חדש, אני אוהב לעשות אתחול ופרמוט של כל המחשב, ולהתקין ווינדוס מחדש, ע"י התקנה נקייה לחלוטין מבחוץ, עם USB, דרך הבוט כמובן..
אבל יש בעיה במחשבים החדשים. אני לא יודע מדוע זה, אבל זאת המציאות.
הבעיה מתרחשת בשלב האחרון של תהליך התקנת הווינדוס - לפני תחילת הצריבה על התקן האחסון, כשבוחרים על איזה מחיצה להתקין את המערכת החדשה..
הבעיה היא שהמערכת לא מזהה התקן אחסון. אין שום מחיצה, לא רואים כלום. כאילו אין כונן בפנים.
השגיאה שמופיעה: " לא מצאנו כוננים. כדי לקבל מנהל התקן לאחסון, לחץ על 'טען מנהל התקן'".
הפתרון הוא פשוט למדי:
אתה צריך שיהיה לך את מנהל ההתקן האחרון של האחסון, זה נקרא IRST (או באריכות Intel Rapid Storage Technology). בקיצור, דרייבר..תלחץ כאן כדי להוריד את הדרייבר. (זה תיקייה מכווצת.) תחלץ את התיקייה, ותעתיק את כולה לתוך הדיסק און-קי של ההתקנה (לא בהכרח. אפשרי גם לדיסק און-קי אחר..).
לאחר מכן תכניס את האון-קי למחשב, וכשאתה מגיע לשלב של השגיאה, תבחר באפשרות 'טען מנהל התקן' >
עכשיו תלחץ על 'עיון' >
תנווט לתיקיית הדרייבר 'IRST', תסמן אותה ותלחץ 'אישור'.
יהיה לך 2 קבצים. תבחר את הראשון ותלחץ 'הבא' כדי להתקין את הדרייבר.
ככה נראה טעינת הדרייבר >
זהו. בסיום התקנת הדרייבר כל הכוננים יופיעו כרגיל.--
נ.ב. - ייתכן שמשטח העכבר במחשב לא יעבוד בזמן הגדרת הווינדוס.
אתה יכול להשתמש בעכבר חיצוני או להשתמש במקלדת.
(טיפ: תלחץ על TAB אם ברצונך לעבור לבחירה הבאה, ו - SHIFT + TAB כדי לעבור לבחירה הקודמת)--
בהצלחה רבה! תעדכנו אם הצליח לכם..
אני זוכר שלקח לי המון זמן להבין את זה בהתחלה, חבל שלא הקדמת.. בדרך כלל זה קרה לי במחשבי לנובו T410, בכל השאר לעולם לא נתקלתי בשגיאה הזו .
תודה על המדריך המועיל ! -
@זלמן גם לי קרה כזאת בעיה אך בהתקנת ווינדוס 10 יש לך אפשרות להביא לי דרייבר של 10 {של 11 לא עבד ב10 ו11 לא עובד במחשב}
אני לא בדיוק מצליח להבין מה הבעיה שלך, התחלתי להתבלבל מתוך מה שכתבת למעלה בכל הפוסטים.
זה בעיה שמצויה בהתהליך התקנת ווינדוס 10 על מחשבים שיש בהם מעבד i7 דור 11.@אוהב-ללמוד אמר בדרייבר נצרך בהתקנת ווינדוס במעבדי דור 11 | לא מצאנו כוננים. כדי לקבל מנהל התקן לאחסון, לחץ על 'טען מנהל התקן':
השגיאה שמופיעה: " לא מצאנו כוננים. כדי לקבל מנהל התקן לאחסון, לחץ על 'טען מנהל התקן'".
עכשיו מה הבעיה? שאתה לא מוצא את הכונן?
תעשה כמו שרשמתי - 'טען מנהל התקן' ותכניס את האון קי שיש בו את הדרייבר שהבאתי לעיל, ותנווט אליו וזהו. בקיצור, לא משהו חדש. אלא תקרא בעיון את הפוסט הראשי למעלה..
בהצלחה!