דרייבר נצרך בהתקנת ווינדוס במעבדי דור 11 | לא מצאנו כוננים. כדי לקבל מנהל התקן לאחסון, לחץ על 'טען מנהל התקן'
-
@שלמה-ווייס חילצת אותו? הוא כתב במדריך לחפש אותו פיזית במיקום.
-
@yaakovsas כמובן שחילצתי, וחיפשתי פיזית אך זה התיקייה זוהתה כריקה מתוכן
-
@שלמה-ווייס צריך לחלץ את התיקיה IRST ובשלב של טעינת ההתקן, צריך לבחור עיון ובחירה בתיקיה שנמצאת על הדיסק און קי עשית כך וזה לא הצליח?
כי אצלי אחרי שבחרתי את התיקיה, זה התקין את מנהל ההתקן.
נ. ב. אצלי הופיע רק דרייבר 1 ולא 2 כמו ש @זלמן כתב. -
@שלמה-ווייס אמר בדרייבר נצרך בהתקנת ווינדוס במעבדי דור 11 | לא מצאנו כוננים. כדי לקבל מנהל התקן לאחסון, לחץ על 'טען מנהל התקן':
@יהודה-12 עשיתי בדיוק כך ושום דרייבר לא מופיע
אין לי מושג..
מוזר -
משום מה במחשב זה
Dell Inspiron 15 5593 N5593-7120
https://www.pc4you.co.il/current_customer/items/2774654
הוא רושם "לא נמצאו דרייברים"
ידוע לך על דרך לפתרון ?
תודה רבה מראש -
@זלמן יש לי עדכון מאותו נושא בווריאציה אחרת.
יש בעיה רצינית עם דיסק טכנאים במעבדים החדשים, כי הווינדוס שם לא מזהה את הדיסק המובנה.
גם בפתרון בעיות של ההפעלה בווינדוס 10 (המסך הכחול) גם קיימת אותה הבעיה. זאת אומרת שאם יש כשל בדרייבר מסויים, והמערכת לא עולה, לא יעזור שחזור מערכת כי אין דרך להגיע לזה. -
@אוהב-ללמוד לא מדובר על דרייבר של ווינדוס 11, אלא דרייבר בשביל מעבד דור 11 (ולא רק)
-
@אוהב-ללמוד אמר בדרייבר נצרך בהתקנת ווינדוס במעבדי דור 11 | לא מצאנו כוננים. כדי לקבל מנהל התקן לאחסון, לחץ על 'טען מנהל התקן':
אני מדבר על הדרייבר
מה הוספת?
@אוהב-ללמוד אמר בדרייבר נצרך בהתקנת ווינדוס במעבדי דור 11 | לא מצאנו כוננים. כדי לקבל מנהל התקן לאחסון, לחץ על 'טען מנהל התקן':
הבעיה היא שהמערכת לא מזהה התקן אחסון. אין שום מחיצה, לא רואים כלום. כאילו אין כונן בפנים.
עשית מה שכתוב בפוסט הראשון בשרשור?