דרייבר נצרך בהתקנת ווינדוס במעבדי דור 11 | לא מצאנו כוננים. כדי לקבל מנהל התקן לאחסון, לחץ על 'טען מנהל התקן'
-
@זלמן זה לא קורה רק במחשבים עם מעבד דור 11
לי זה קרה עם מחשב לנובו יוגה עם מעבד דור שביעי
העניין הוא שזה תלוי אם השיטת איחסון שנבחרה בביוס היא על מצב
RAID ולא ahci (לא קשור למיטב ידיעתי למונח והמושג הזה אין לי עדיין הסבר מסודר מה זה ההגדרה כאן )
האופצייה הנ"ל של RAID קיימת בעיקר בדיסקי SSD מתקדמים (NVME)
לפחות זה מה שנתקלתי -
@שלמה-ווייס אמר בדרייבר נצרך בהתקנת ווינדוס במעבדי דור 11 | לא מצאנו כוננים. כדי לקבל מנהל התקן לאחסון, לחץ על 'טען מנהל התקן':
אבל לא על SSD
אני יודע שחלק מהגירסאות עושות בעיות על ssd וחלק גם על hdd
אבל כשצרבתי על דיסקוהתקנתי דרכו כן עלה לי -
@שלמה-ווייס אמר בדרייבר נצרך בהתקנת ווינדוס במעבדי דור 11 | לא מצאנו כוננים. כדי לקבל מנהל התקן לאחסון, לחץ על 'טען מנהל התקן':
למה אתה מתכוון כשצרבת על דיסק עלה לך?
צרבתי את קובץ ה iso על דיסק dvd ומשם התקנתי ולא דרך usb, אין לי מושג מה ההבדל אבל כך במציאות
-
@זלמן סליחה על ההקפצה, רק רציתי לעדכן שעכשיו קיבלתי מחשב עם מעבד I3 דור 11 והיה בדיוק את הבעיה שתיארת, עשיתי לפי המדריך ועבד מצויין.
השתמשתי עם אותה גירסת ווינדוס שהשתמשתי פעם קודמת, אולי יש הבדל בין המעבדים השונים כי פעם קודמת שלא היתה לי את הבעיה זה היה עם מעבד I5 ועכשיו עם I3 היה לי את הבעיה.
בכל אופן תודה על המדריך. -
@שלמה-ווייס חילצת אותו? הוא כתב במדריך לחפש אותו פיזית במיקום.
-
@yaakovsas כמובן שחילצתי, וחיפשתי פיזית אך זה התיקייה זוהתה כריקה מתוכן
-
@שלמה-ווייס צריך לחלץ את התיקיה IRST ובשלב של טעינת ההתקן, צריך לבחור עיון ובחירה בתיקיה שנמצאת על הדיסק און קי עשית כך וזה לא הצליח?
כי אצלי אחרי שבחרתי את התיקיה, זה התקין את מנהל ההתקן.
נ. ב. אצלי הופיע רק דרייבר 1 ולא 2 כמו ש @זלמן כתב. -
@יהודה-12 עשיתי בדיוק כך ושום דרייבר לא מופיע
אין לי מושג..
מוזר -
משום מה במחשב זה
Dell Inspiron 15 5593 N5593-7120
https://www.pc4you.co.il/current_customer/items/2774654
הוא רושם "לא נמצאו דרייברים"
ידוע לך על דרך לפתרון ?
תודה רבה מראש -
@זלמן יש לי עדכון מאותו נושא בווריאציה אחרת.
יש בעיה רצינית עם דיסק טכנאים במעבדים החדשים, כי הווינדוס שם לא מזהה את הדיסק המובנה.
גם בפתרון בעיות של ההפעלה בווינדוס 10 (המסך הכחול) גם קיימת אותה הבעיה. זאת אומרת שאם יש כשל בדרייבר מסויים, והמערכת לא עולה, לא יעזור שחזור מערכת כי אין דרך להגיע לזה.