דרייבר נצרך בהתקנת ווינדוס במעבדי דור 11 | לא מצאנו כוננים. כדי לקבל מנהל התקן לאחסון, לחץ על 'טען מנהל התקן'
-
@יעקב-אליעזר אמר בדרייבר נצרך בהתקנת ווינדוס במעבדי דור 11 | לא מצאנו כוננים. כדי לקבל מנהל התקן לאחסון, לחץ על 'טען מנהל התקן':
מוזר מאוד מה ככה זה בכל המחשבים?
זה ככה בכל המחשבים שיש בהם דור 11.
יש איזה מדריך בעניין הזה?
מה זה כאן אם לא מדריך??
-
@זלמן אמר בדרייבר נצרך בהתקנת ווינדוס במעבדי דור 11 | לא מצאנו כוננים. כדי לקבל מנהל התקן לאחסון, לחץ על 'טען מנהל התקן':
לא.
אני התקנתי ווינדוס על מחשב לנובו IDEAPAD 5 14 ולא היה לי את הבעיה הזו.
איזה גירסה של ווינדוס התקנת? כי יכול להיות שזה בעיה דווקא בגרסאות הישנות, תנסה להתקין גירסה 20H2 מעודכנת תבדוק אם הבעיה קיימת. -
@יהודה-12 אמר בדרייבר נצרך בהתקנת ווינדוס במעבדי דור 11 | לא מצאנו כוננים. כדי לקבל מנהל התקן לאחסון, לחץ על 'טען מנהל התקן':
@זלמן אמר בדרייבר נצרך בהתקנת ווינדוס במעבדי דור 11 | לא מצאנו כוננים. כדי לקבל מנהל התקן לאחסון, לחץ על 'טען מנהל התקן':
לא.
אני התקנתי ווינדוס על מחשב לנובו IDEAPAD 5 14 ולא היה לי את הבעיה הזו.איזה מעבד?
איזה גירסה של ווינדוס התקנת
20H2
תראה, זה עניין שדנים עליו בפורומים של כל היצרנים.
זה לא בעיה, אלא דרייבר -
@chv אמר בדרייבר נצרך בהתקנת ווינדוס במעבדי דור 11 | לא מצאנו כוננים. כדי לקבל מנהל התקן לאחסון, לחץ על 'טען מנהל התקן':
מי שמציץ בתמונות רואה שזה הגרסה האחרונה של וינדוס (H2)
ושזה גם GPT
-
@יעקב-ישראל אמר בדרייבר נצרך בהתקנת ווינדוס במעבדי דור 11 | לא מצאנו כוננים. כדי לקבל מנהל התקן לאחסון, לחץ על 'טען מנהל התקן':
@זלמן אין שום סיבה הגיונית לזה
זה מוזר ברמות
לא הגיוני שזה קשור למעבד
האם הורדת את ה ISO ממקום רשמי והוא היה אחרון (20H2) ?בהחלט. ישר מהאתר של מייקרוסופט
-
איזה מעבד?
1135G7 I5
אני התקנתי את הווינדוס עם העדכונים האחרונים מהאתר הזה
גירסה 19042.572
עכשיו יש כבר יותר מעודכן -
@יהודה-12 אמר בדרייבר נצרך בהתקנת ווינדוס במעבדי דור 11 | לא מצאנו כוננים. כדי לקבל מנהל התקן לאחסון, לחץ על 'טען מנהל התקן':
מהאתר הזה
תמיד כדאי להוריד ישר ממייקרוסופט. אבל זה כבר סיפור אחר..
-
@זלמן הרגע נתקעתי באותה הבעיה ודווקא במחשב ישן נושן עם מעבד פנטיום, בעיקרון הוא כן נותן לי להתקין על כל הכוננים אבל לא על SSD שאז הוא כותב לי שגיאה וכשאני מנסה לטעון מנהל התקן ממה שהעלית כאן הוא בכלל לא מוצא אותו ואגב, אם קשור, אני מתקין את ווינדוס 1909
-
@זלמן זה לא קורה רק במחשבים עם מעבד דור 11
לי זה קרה עם מחשב לנובו יוגה עם מעבד דור שביעי
העניין הוא שזה תלוי אם השיטת איחסון שנבחרה בביוס היא על מצב
RAID ולא ahci (לא קשור למיטב ידיעתי למונח והמושג הזה אין לי עדיין הסבר מסודר מה זה ההגדרה כאן )
האופצייה הנ"ל של RAID קיימת בעיקר בדיסקי SSD מתקדמים (NVME)
לפחות זה מה שנתקלתי -
@שלמה-ווייס אמר בדרייבר נצרך בהתקנת ווינדוס במעבדי דור 11 | לא מצאנו כוננים. כדי לקבל מנהל התקן לאחסון, לחץ על 'טען מנהל התקן':
אבל לא על SSD
אני יודע שחלק מהגירסאות עושות בעיות על ssd וחלק גם על hdd
אבל כשצרבתי על דיסקוהתקנתי דרכו כן עלה לי -
@שלמה-ווייס אמר בדרייבר נצרך בהתקנת ווינדוס במעבדי דור 11 | לא מצאנו כוננים. כדי לקבל מנהל התקן לאחסון, לחץ על 'טען מנהל התקן':
למה אתה מתכוון כשצרבת על דיסק עלה לך?
צרבתי את קובץ ה iso על דיסק dvd ומשם התקנתי ולא דרך usb, אין לי מושג מה ההבדל אבל כך במציאות
-
@זלמן סליחה על ההקפצה, רק רציתי לעדכן שעכשיו קיבלתי מחשב עם מעבד I3 דור 11 והיה בדיוק את הבעיה שתיארת, עשיתי לפי המדריך ועבד מצויין.
השתמשתי עם אותה גירסת ווינדוס שהשתמשתי פעם קודמת, אולי יש הבדל בין המעבדים השונים כי פעם קודמת שלא היתה לי את הבעיה זה היה עם מעבד I5 ועכשיו עם I3 היה לי את הבעיה.
בכל אופן תודה על המדריך.