עזרה בקניית טאבלט לציור
-
@ashilul אמר בעזרה בקניית טאבלט לציור:
חשבתי שזה יותר זול... ועכשיו גיליתי שלא:(
כמובן שיש בזה רמות, לא חייבים ללכת על הטופ (שגם הטופ המדובר הוא כמובן לא יקר ברמות של לפטופים מתהפכים איכותיים)
אבל כמו שכתבתי אני לא ממש מבין בזה (רק יודע לזרוק את המילה wacom כמו כולם )
מפנה את הבמה -
@chv אמר בעזרה בקניית טאבלט לציור:
כמובן שיש בזה רמות, לא חייבים ללכת על הטופ (שגם הטופ המדובר הוא כמובן לא יקר ברמות של לפטופים מתהפכים איכותיים)
מפנה את הבמהאוקיי.
תודה! -
@איציק-דייטש אמר בעזרה בקניית טאבלט לציור:
הסכום הזה קטן מדי (זו דעתי)
אפשר לשכוח מזה מראש?
זו גם דעתי.
ביד שניה אין לי מושגים כ"כ.
בכל אופן תבדקו מה שיש לו כמה שיותר ראם, שצריך את זה לתוכנות גרפיקה, ובדרך כלל מה שעם יותר ראם המעבד גם יותר מתקדם. -
@יהודה-12 אמר בעזרה בקניית טאבלט לציור:
@איציק-דייטש אמר בעזרה בקניית טאבלט לציור:
הסכום הזה קטן מדי (זו דעתי)
אפשר לשכוח מזה מראש?
זו גם דעתי.
ביד שניה אין לי מושגים כ"כ.
בכל אופן תבדקו מה שיש לו כמה שיותר ראם, שצריך את זה לתוכנות גרפיקה, ובדרך כלל מה שעם יותר ראם המעבד גם יותר מתקדם.תודה!
בקשר לראם וכו', נוגע גם ללוח איור?
-
מפנה את הבמהאוקיי.
תודה!https://www.banggood.com/iw/Digital-Graphics-Tablet-Drawing-Board-8192-Levels-Drawing-Pad-Support-Android-Phone-with-Digital-Pen-p-1749181.html?utm_source=googleshopping&utm_medium=cpc_organic&gmcCountry=IL&utm_content=minha&utm_campaign=minha-il-iw-pc¤cy=ILS&cur_warehouse=CN&createTmp=1&utm_source=googleshopping&utm_medium=cpc_bgs&utm_content=sandra&utm_campaign=pla-il-label2-part-pc-1009&ad_id=471779642867&gclid=Cj0KCQiA3NX_BRDQARIsALA3fIJKM0AaINnpxrs3b6yRE771yWCppjB2Ht472q7wrX8hsehvbzv_I8QaAsviEALw_wcB
אני חושב שבאיביי/אליאקספרס וכ"ו יש הרבה היצע
רק כדאי לשים לב שלא נותנים לך את הלוח ללא הגוף של האייפד/טאבלט וכ"ו
בדברים האלה צריך לבדוק
אבל ראיתי מחירים מאוד נוחים!
(לא מקבל אחוזים ..) -
@דייב אמר בעזרה בקניית טאבלט לציור:
מפנה את הבמהאוקיי.
תודה!https://www.banggood.com/iw/Digital-Graphics-Tablet-Drawing-Board-8192-Levels-Drawing-Pad-Support-Android-Phone-with-Digital-Pen-p-1749181.html?utm_source=googleshopping&utm_medium=cpc_organic&gmcCountry=IL&utm_content=minha&utm_campaign=minha-il-iw-pc¤cy=ILS&cur_warehouse=CN&createTmp=1&utm_source=googleshopping&utm_medium=cpc_bgs&utm_content=sandra&utm_campaign=pla-il-label2-part-pc-1009&ad_id=471779642867&gclid=Cj0KCQiA3NX_BRDQARIsALA3fIJKM0AaINnpxrs3b6yRE771yWCppjB2Ht472q7wrX8hsehvbzv_I8QaAsviEALw_wcB
אני חושב שבאיביי/אליאקספרס וכ"ו יש הרבה היצע
רק כדאי לשים לב שלא נותנים לך את הלוח ללא הגוף של האייפד/טאבלט וכ"ו
בדברים האלה צריך לבדוק
אבל ראיתי מחירים מאוד נוחים!
(לא מקבל אחוזים ..)תודה רבה!!!
אבל מה הכוונה לוח בלי גוף? איך זה אמור להראות?
-
@ashilul אמר בעזרה בקניית טאבלט לגרפיקה:
טאבלט, לא מחשב.
מה ההבדל?
זה אמור להריץ פוטושופ? אילוסטרייטור. אז זה וינדוס.
אז זה לפטופ מתהפך עם טאץ (ועט).
זה לא טאבלט.@ashilul אמר בעזרה בקניית טאבלט לגרפיקה:
שווה ללכת על יד שניה?
2,000 גם לא מספיק?לדעתי שווה מאוד, אם מוצאים משהו טוב ביד2 (לא בחו"ל מחודשים וזה, חבל להתקרב לזה במחשבים יקרים).
יש לפעמים מציאות טובות.אני כמה פעמים ראיתי XPS'ים רציניים מאוד, בהבדלי מחירים של במקום 9000-11000 חדש, נמכר יד2 מצב מעולה ב-5000 בערך. וזה שווה והייתי קונה את זה על ארבע.
אגב XPS (שאני מדבר עליהם, עם העט והמהתפכים) מעולים לציוריש לך אולי המלצה על משהו יד שניה?
5,000-אין סיכוי.
אם כבר אולי שווה ללכת על לוח ציור שנועד במיוחד לזה? https://www.yad2.co.il/item/slj0gw1v (לא דווקא זה, ברעיון...)כדאי מאוד לשאול בפורום מעצבים
או לחילופין בפרוג פעם ראיתי נושא בדיוק על הנושא הזה מה שווה ומה עדיףבהצלחה