האם יש אינטרנט בסים כשר דור 4?
-
לאור הכתבה הזו
אבי וייס מטלקוםניוז טוען שדור 4 וטלפון כשר זה כמו שמן ומים כלומר לא ייתכן דור 4 כשר כי צריך אינטרנט.
אמנם בדרך כלל אני מכיר באבי וייס כברסמכא אבל פה לדעתי הוא טועה.
מה הקשר?!
1.אם זה נכון אזי חברות הסלולר היו צריכות לחייב את צרכני הסלולר הכשר לפי דאטה ולא לפי דקות שיחה
2.בראיון (קישור מצורף למטה) טוען וייס דאי אפשר לנעול אנדרואיד לאינטרנט-
כל מי שמכיר מה זה בוטלאודר חסום יודע שזה לא כל כך קשה לחסום עשיית גירסה באנדרואיד כשהחברה רוצהקישור לראיון:https://drive.google.com/file/d/1jH5gyQHdt_1fUns_HdnW4-0Vo58XyI65/view
-
1.אבי וייס טען בראיון שדור 4 מצריך אינטרנט בטלפון ולפיכך מאפשר גם בטלפון כשר של הוועדה לצרוך אינטרנט מה שאינו הגיוני בעליל כי ברגע שהטלפון יצרוך אינטרנט שלא לצורך שיחה הרי שיחויב לפי דאטה וחברת הסלולר חוסמת אותו.
2.תעשה ניסוי:תיקח מכשיר רגיל פרוץ לסים כשר ותנסה לקלוט איתו אינטרנט בדור 4 ,די ברור שלא תצליח.
אני גם לא מכיר מי שהצליח לפרוץ את השיומי הכשר של הוועד הרבנים
אז מה ההבדל מבחינת "כשרות" בין דור 3 לדור 4?
-
-
פוסט זה נמחק!
-
@jack אמר בהאם יש אינטרנט בסים כשר דור 4?:
1.אבי וייס טען בראיון שדור 4 מצריך אינטרנט בטלפון ולפיכך מאפשר גם בטלפון כשר של הוועדה לצרוך אינטרנט
נכון חלקית
מה שאינו הגיוני בעליל כי ברגע שהטלפון יצרוך אינטרנט שלא לצורך שיחה הרי שיחויב לפי דאטה וחברת הסלולר חוסמת אותו.
מה הקשר?
2.תעשה ניסוי:תיקח מכשיר רגיל פרוץ לסים כשר ותנסה לקלוט איתו אינטרנט בדור 4 ,די ברור שלא תצליח.
נכון
אני גם לא מכיר מי שהצליח לפרוץ את השיומי הכשר של הוועד הרבנים
הכשר של ועדת הרבנים הוא ללא דור 4
אז מה ההבדל מבחינת "כשרות" בין דור 3 לדור 4?
ההבדל הוא מה יקרה שתיקח תואם כשר למשל לא בכשר
-
עם כל הכבוד לכל מי שראוי לזה.
מי שאומר שאם הטלפון יעבוד על דאטה אז לא יהיה ניתן לחסום אותו, מבין כנראה בניהול ושיווק אבל לא בתיכנות.
קחו לדוגמא את היאנג הכשר גם אחרי שאני הצלחתי לחבר אותו לאינטרנט, ואי אפשר לעשות עם זה כלום!!
אם יעשו עבודה טובה בלי חורים, זה אפשרי בלי ספק.
-
@a0533057932 הכשר של המילטון הוא ללא דור 4?!
בפירסומות הם מפרסמים אותו כדור 4.
אם אתה צודק אפשר לתבוע את המילטון על הטעיה!https://navngo.co.il/wp-content/uploads/2019/11/508af820-2861-4eef-adf7-a66c716b555c.jpg