עזרה בצריבת קושחה כשרה לנוקיה 208
-
יש לי נוקיה 208 rm749 ואת קבצי ההתקנה עכשיו הבנתי שדרך usbזה לא אפשרי לצרוב אלא רק דרך דונגל אם אפשר לפרט מה זה ואת אופן השימוש בדונגל וגם איך לצרוב בפועל תודה מראש
-
@116nxh9 אין אופן שימוש מיוחד עם דונגל, והצריבה דומה לאיך שצורבים C2, רק שכדי להפעיל את התוכנה צריך דונגל, אחרי זה זה כמו C2 אם יש לך את הקבצים וכולי
-
קודם כל אם תוכל בבקשה להסביר מה הכוונה דונגל האם אחד שמחובר למחשב או אחד לטלפון עצמו כי בהבנתי שאפשר רק על ידי בלוטוס עכשיו מה אני עושה מחבר דונגל בלוטוס למחשב או מה לא כל כך הבנתי
-
-
כן שמעתי שיש בלוטוס wifi וכו אז כדי לצרוב במה צריך להשתמש ומה אופן החיבור לתוכנה עצמה
-
@116nxh9 אין שום בלוטוס וויפיי. יש רק צריבה בחיבור USB או בחיבור ישיר ללוח
-
אבל אין חיבור ישיר למחשב בנוקיה 208
מה אני צריך לעשות עם הדונגל? -
@116nxh9 יש חיבור. אם זה כשר אין. אם זה לא כשר יש חיבור למחשב
-
על איזה מצב? מודם
ופשוט לחבר לbest' -
@116nxh9 לא. זה מה שאני מסביר לך.
צורבים כשהמכשיר כבוי, וזה מתחבר רק לתוכנה החדשה של Best שבישבילה חייבים דונגל -
עכשיו אני משיג את התוכננה החדשה וצורב שהוא כבוי מה אני עושה עם הדונגל פשוט מחבר ואז מה
-
@116nxh9 אמר בעזרה בצריבת קושחה כשרה לנוקיה 208:
עכשיו אני משיג את התוכננה החדשה וצורב שהוא כבוי מה אני עושה עם הדונגל פשוט מחבר ואז מה
הבנתי לך קישור לקרוא.
כשתוריד את התוכנה החדשה של best היא לא תיפתח לך בלי שהדונגל יהיה מחובר למחשב.
-
אה הבנתי תודה רבה
-
איפה הקישור
-
-
ראיתי עכשיו באחד הפורומים פה מה זה דונגל עכשיו השאלה שלי מה אני צורב על הסים זה עדיין לא ברור לי
-
וגם ראיתי שאם זה נוקיה 208 לא כשר לגמרי אז אפשר לצרוב גם ללא דונגל זה נכון
-
משהו בבקשה יכול להסביר איך לצרוב שפה עברית הנוקיה 208 לא כשר בבקשה זה דחוף מאוד
-
בקיצור נמרץ: דונגל זה usb שמחובר למחשב ודרכו אפשר לצרוב נוקיה 208 לא כשר בחיבור usb בלבד כדי לצרוב את הנוקיה צריך את קבצי הצריבה לנוקיה בלי זה אי אפשר לעשות כלום.
-
תודה רבה על ההסבר אבל אשמח אם תפרט יותר על הדונגל מה אופן השימוש דרכו מפני שכן יש לי את הקבצי צריבה אמנם רק כשרה אבל זה מספיק אשמח להסבר נוסף תודה מראש