ימות המשיח | אפליקציה לא רשמית להורדה - גרסה חדשה
-
@mgm-ivr אמר בימות המשיח | אפליקציה לא רשמית להורדה - גרסה חדשה:
@שלום-כהן אמר בימות המשיח | אפליקציה לא רשמית להורדה - גרסה חדשה:
@mgm-ivr באמת? כבר הספיקו להעלות אותה? חח.. מעניין מאיפה ידעו רק לפני כמה ימים העלתי אותה לחנות גוגל.
אני ביקשתי מהם
שלחת לחבר שלי באישי עידכון על זה
הוא אמר לי
שלחתי להם
והיום הם העלו
תודה רבה בזכותך אפשר להשאר בלי דפדפן...מה עם החנות של ווייפרי?
-
בכדי שאנשים יהיו מודעים אליה
נ.ב. שחיפשתי הבוקר ימות המשיח זה היה התוצאה הראשונה בחיפוש
-
@שמעון-לאופר למחשב? לא יודע, אני בניתי את זה לאנדרואיד.
אם אתה במחשב פשוט תשמור לך את האתר של ימות המשיח במועדפים. למה צריך את האפליקציה כתוסף במחשב? ושמתי בכוונה את הקישור לדרייב למי שחסום לו -
@יהושע-זופניק על פי גוגל פליי אנדראיד 4.0 והילך
-
@יהושע-זופניק ברוך ה' תודה.
מדי פעם אני פה. בד"כ עסוק בלימודים ובכל מיני פרוייקטים .
האפליקציה עובדת מאנדרואיד 4.0 והלאה כמו ש @A0533057932 אמר. -
@a0533057932 מה הכוונה ולמה שהאפליקציה לא תסמוך בתעודת אבטחה חיצונית? זה משהו שצריך להגדיר באפליקציה? ואם כן אז איך מגדירים?
אם אתה מתכוון להוספת חריגה אבטחה לאפליקציה כדי שתעבוד בנטפרי על פי המדריך הזה , אין לי מחשב שיכול לעשות זאת, צריך מערכת לינוקס ויש לי מחשב וינדוס 7, אם תוכל לעשות בעצמך או מישהו אחר, ולשלוח כאן את האפליקציה עם האבטחה, אוכל לעדכן אותה, היא גם מוגנת בחתימה שלי אז במילא אחרי שתוסיף חריגת אבטחה אצטרך לחתום אותה שוב עם החתימה שלי.
-
@שלום-כהן אני מתכוון לזה
https://android-developers.googleblog.com/2016/07/changes-to-trusted-certificate.htmlוביחוד לחלק הבא
Trusting user-added CAs for all secure connections
To allow your app to trust user-added CAs for all secure connections, add this in your Network Security Config.<network-security-config> <base-config> <trust-anchors> <!-- Trust preinstalled CAs --> <certificates src="system" /> <!-- Additionally trust user added CAs --> <certificates src="user" /> </trust-anchors> </base-config> </network-security-config>
-
אם תוכל לעשות בעצמך או מישהו אחר, ולשלוח כאן את האפליקציה עם האבטחה
-
@a0533057932 אמר בימות המשיח | אפליקציה לא רשמית להורדה - גרסה חדשה:
@שלום-כהן אני מתכוון לזה
https://android-developers.googleblog.com/2016/07/changes-to-trusted-certificate.htmlוביחוד לחלק הבא
Trusting user-added CAs for all secure connections
To allow your app to trust user-added CAs for all secure connections, add this in your Network Security Config.<network-security-config> <base-config> <trust-anchors> <!-- Trust preinstalled CAs --> <certificates src="system" /> <!-- Additionally trust user added CAs --> <certificates src="user" /> </trust-anchors> </base-config> </network-security-config>
מעניין. לא ידעתי לגבי זה, השאלה האם האפליקציה שלי צריכה את זה בכלל, אני משתמש באנדרואיד 9 והאפליקציה עובדת כראוי. אין לי בעיה להוסיף את התעודת אבטחה בכל אופן. רק השאלה אם זה יכול להשפיע גם לרעה?
ותודה על הקובץ דרך אגב. -
@שלום-כהן זה באופן תאורטי יאפשר לוירוס שיעמוד על המכשיר וינפיק לעצמו תעודת אבטחה יכולת להאזין לתעבורה
חוץ מהקטע הזה (שבגללו גוגל רשמית מחייבת התרה מפורשת של סמיכה על תעודת אבטחה חיצונית) אין סיבה לדאגה
(ע"פ מה שראיתי בחיפושים השונים) -
אני משתמש באנדרואיד 9 והאפליקציה עובדת כראוי.
אני בודק כרגע את האפליקציה המקורית שלך על 7
-
@a0533057932 מעניין..
לגבי הקובץ ששלחת, בדקתי מה השתנה באפליקציה, ואני רואה שזה הוסיף את התעודת אבטחה הנ"ל שהבאת מהאתר מפתחים. כנראה זה קובץ גלובלי ולא מוגדר דווקא לנטפרי.
מה שכן אני אוסיף את השרת ימות המשיח, כי ראיתי באתר מפתחים שצריך לכלול כתובת אתר שתיכלל בתעודת אבטחה -
@מומחה-ברמה כן. מדי פעם עורך אפליקציות ולפעמים בונה בעצמי
-
בס"ד גרסה חדשה לאפליקציה (1.3):
מה חדש:- ניהול חדרי ועידה.
- הורדת קבצים וטפסים ישירות מהאפליקציה.
- תיקוני פריסת תצוגת האתר.
- אייקון טעינה חדש.
- נוסף תעודת אבטחה לאפליקציה.
תמונה - ניהול חדרי ועידה:
ניתן להוריד את הגירסא החדשה מחנות גוגל:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cohenkosherstore.IVRאו מגוגל דרייב:
https://drive.google.com/file/d/1Ps28IjJ4KF-xJFnEahFttw9ddcfshO_F/view?usp=drivesdkאו מכאן באתר:
ימות המשיח_1.3.apk