רשימה שחורה בבזק - קיים?
-
בנ"א מנדנד בטל', אז בפלא' מוסיפים אותו לרשימה השחורה ונגמר. דברתי עם בזק לגבי הנייח אמרו רק החלפת מס' זה הפתרון
בטוחני שיש לחברים פה פתרונות לזה. אולי יש טל' מיוחד שהוא עצמו מסנן כאלו דברים. אני מתפלא מאד על בזק שכזה דבר פשוט ונצרך לא קיים הרי הם לא נולדו אתמול -
@שעטנ-ז-ג-ץ אמר ברשימה שחורה בבזק - קיים?:
בנ"א מנדנד בטל', אז בפלא' מוסיפים אותו לרשימה השחורה ונגמר. דברתי עם בזק לגבי הנייח אמרו רק החלפת מס' זה הפתרון
בטוחני שיש לחברים פה פתרונות לזה. אולי יש טל' מיוחד שהוא עצמו מסנן כאלו דברים. אני מתפלא מאד על בזק שכזה דבר פשוט ונצרך לא קיים הרי הם לא נולדו אתמולאין להם משהו במערכת ?
או פשוט להזהיר ולהתלונן במשטרה על הטרדה..
וחסל !! -
@טכנולוגי אמר ברשימה שחורה בבזק - קיים?:
@שעטנ-ז-ג-ץ אמר ברשימה שחורה בבזק - קיים?:
בטוחני שיש לחברים פה פתרונות לזה. אולי יש טל' מיוחד שהוא עצמו מסנן כאלו דברים. אני מתפלא מאד על בזק שכזה דבר פשוט ונצרך לא קיים הרי הם לא נולדו אתמולאין להם משהו במערכת ?
או פשוט להזהיר ולהתלונן במשטרה על הטרדה..
וחסל !!אין להם שום דרך במערכת לעשות את זה היום ביקשתי וענו "החלפת מס'"
לגבי משטרה, ואם זה קו צינתוק שלא מאפשר להתנתק ממנו - לא על כל דבר אפשר לרוץ למשטרה...אמנם בחיפוש, ראיתי באתרי קניות מכשירים נייחים שיש להם אפשרות חסימת שיחות אז זה הפתרון לכאו'