-
שלום!!!
אני חדש כאן בפורום הנפלא. ומאוד מתפעל מהפעילות הפורה, שיתוף הפעולה והבן אדם לחבירו שכאן.
כולם עוזרים אחד לשני בצורה נפלאה באמת יישר כוח גדול.שאלתי היא כזאת: אני משתמש בספק האינטרנט הוט מוביל נט שאיננו מסונן כעת אני מעוניין לעשות סינון של נטפריי על הרשת שלי (יצויין שאני עובד בהייטק כך שאני צריך רשת ביתית וחיבור קווי ולא די לי בסטיקים וכדומה.)
ביררתי אצל הוט נט איך אפשר לעשות סינון אצליהם ברשת הם השיבו שצריך לעבור להוט מוביל הרגיל ואז להשתמש בספק האינטרנט של ITC ורק אז אוכל להשתמש בסינון של נטפרי.
ביררתי קצת על ITC והבנתי שיש הרבה אנשים שמתלננים שהחיבור נתקע ונתקל ואינם מרוצים כלל.
אשמח לחוו''ד המומחים פה בעניין.תודה רהב רבה ושבוע טוב.
-
@איש-ימיני תודה.
אני מעוניין בחוויה אישית של אנשים מפה שמשתמשים בזה ויכולים להגיד מניסיונם האישי.
בפורום נטפריי קרוב לוודאי שיגידו שהכל בסדר. כי הם אינם משתמשים דווקא עם זה.
לכן אני שואל פה דווקא אם מישהו מכיר את החברה ומשתמש בנטפרי על ידה.
תודה רבה רבה. -
https://israelinternet.co.il/ זה האתר שלהם.
-
@tuv14832 אמר בשימוש בספק האינטרנט ITC.:
שלום!!!
אני חדש כאן בפורום הנפלא. ומאוד מתפעל מהפעילות הפורה, שיתוף הפעולה והבן אדם לחבירו שכאן.
כולם עוזרים אחד לשני בצורה נפלאה באמת יישר כוח גדול.שאלתי היא כזאת: אני משתמש בספק האינטרנט הוט מוביל נט שאיננו מסונן כעת אני מעוניין לעשות סינון של נטפריי על הרשת שלי (יצויין שאני עובד בהייטק כך שאני צריך רשת ביתית וחיבור קווי ולא די לי בסטיקים וכדומה.)
ביררתי אצל הוט נט איך אפשר לעשות סינון אצליהם ברשת הם השיבו שצריך לעבור להוט מוביל הרגיל ואז להשתמש בספק האינטרנט של ITC ורק אז אוכל להשתמש בסינון של נטפרי.
ביררתי קצת על ITC והבנתי שיש הרבה אנשים שמתלננים שהחיבור נתקע ונתקל ואינם מרוצים כלל.
אשמח לחוו''ד המומחים פה בעניין.תודה רהב רבה ושבוע טוב.
לי יש חיבור דרך ITC עם שיוך לנטפרי, בעבר היה המון תקיעות וכל אחד מעיף את הבעיה על השני.
ובתקופה האחרונה (חצי שנה בערך) לא זכור לי שהיה תקיעות (קורה כמו שקורה לכל חברה אבל פעם ב.....)