אינדקס גירסאות לשיאומי +Qin1s | מתעדכן
-
שאלה, אני משתמש כבר קרוב ל6 שנים עם שיואמי מקשים הרגיל, (+Qin1s) וכרגע אני צריך להתחדש עם מכשיר
רציתי לשאול,- האם עדיין מוכרים את זה, ואיפה יש בלי באגים (כרגע יש לי באג שא"א להגביה או להנמיך את העוצמת קול בשיחה)
- האם יש מכשירים כאלה ששני הסימים הם דור 4 עקב הביטול המתוכנן של דור 3
- האם יש לכם המלצה לטלפון אחר, שיש כדוגמתו כשר וכדו',
תודה רבה
נ.ב. אני צריך כשר לגמרי רק עם נגן.
-
שאלה, אני משתמש כבר קרוב ל6 שנים עם שיואמי מקשים הרגיל, (+Qin1s) וכרגע אני צריך להתחדש עם מכשיר
רציתי לשאול,- האם עדיין מוכרים את זה, ואיפה יש בלי באגים (כרגע יש לי באג שא"א להגביה או להנמיך את העוצמת קול בשיחה)
תודה רבה
@בוצינא-קדישא לפני שאתה קונה עוד הפעם את המכשיר הזה תבדוק בסביבה שלך אם המכשיר יש לו מספיק קליטה רק בדור 4
-
תודה רבה
@בוצינא-קדישא מוכרים אותו בין 380 ל450 לפי מה שראיתי אני, אם ישפר מזלך - תיפול על גרסה טובה שיש בה את כל מה שמנית, אבל אם הבעיה במכשיר הנוכחי שלך זה גרסה - אתה מוזמן לפנות אלי בקשר לגרסה חדשה ואיכותית.
-
@YAKOVMI מה זה רגיל? אני צורב לQIN S1+/F21S/F21 PRO
@Ykingsmart כתב באינדקס גירסאות לשיאומי +Qin1s | מתעדכן:
QIN S1+
-
- איך אני בודק אם יש לי מספיק קליטה רק לדור 4 (חוץ מזה הרי ברגע שיפסיקו עם דור 2,3, הם יהיו חייבים לתגבר את דור 4)
2.אני יכול לקנות בעלי אקספרס מכשיר , השאלה איך נקראת הגירסה שלך ? או אם אין לה שם, או מה כן הבאגים שיש לה ?
תודה רבה !!
- איך אני בודק אם יש לי מספיק קליטה רק לדור 4 (חוץ מזה הרי ברגע שיפסיקו עם דור 2,3, הם יהיו חייבים לתגבר את דור 4)
-
2.אני יכול לקנות בעלי אקספרס מכשיר , השאלה איך נקראת הגירסה שלך ? או אם אין לה שם, או מה כן הבאגים שיש לה ?
תודה רבה !!
@בוצינא-קדישא זה לא תלוי רק בלתגבר הדור 4 אאין כמעט אפשרות להוסיף אנטנות בעיר רק משתמשים בכל מיני תגרים שנכנסים לתוך מבנים המכשירים הטובים של חברות מכסים יותר תדרים אבל המכשירים הפשוטים מכסים רק את התדרים הסינים בדור 4 ולא יוסיפו שום אנטנה בגלל מכשירים שהם על תדרים אחרים. יש אפשרות לבדוק יש במדריכים כאן קוד לפתוח אפשרות לנעול אותו על דור 4 ותראה אם יש לך קליטה במקומות שאתה צריך. אצלי בחדרים העורפיים וחדר מדריגות אין לי דור 4 ב qin1s אבל חלק מהמכשירים הכשרים 4 על 4 או k64 יש יותר קליטה
-
תודה רבה !!
@בוצינא-קדישא לגבי 2 נראה לי שאין כבר שם את המכשיר הזה וגם אצלי היה הגירסא הרגילה עם הבאגים הידועים תשאל כאן כמה קנו בארץ ומרוצים מהגירסא שלהם אני עשיתי בארץ גירסא ולא מרוצה