האם יש למישהו אפליקציה של תיקון קוראים לנגן אנרואיד רגיל ונגן ורשימות
-
אני קניתי נגן אנרואיד דרך אליקספרס ואני צריך אפליקציה של תיקון קוראים וגם נגן מדיה הרגיל ופתקים האם יש למישהו תודה רבה
-
אני קניתי נגן אנרואיד דרך אליקספרס ואני צריך אפליקציה של תיקון קוראים וגם נגן מדיה הרגיל ופתקים האם יש למישהו תודה רבה
@אברהם-ברזילאי אמר בהאם יש למישהו אפליקציה של תיקון קוראים לנגן אנרואיד רגיל ונגן ורשימות:
לתיקון קוראים קח בPDF
-
@אברהם-ברזילאי מה מספר האנדרואיד?-__________
תבדוק במידע על המכשיר זה מופיע שם -
תבדוק במידע על המכשיר זה מופיע שם@יהושע-זופניק אמר בהאם יש למישהו אפליקציה של תיקון קוראים לנגן אנרואיד רגיל ונגן ורשימות:
תבדוק במידע על המכשיר זה מופיע שםאני רק יחדד את מה שהוא אמר-
זה נמצא בהגדרות
בסוף, מידע על המכשירעל תתפוס אותי על המילה
בכל גירסה זה שונה
-
-
@אברהם-ברזילאי קיבלתי פה בפורום לא זוכר למי הקרדיט..
תיקון-קוראים.apk -
@טיטיטיטי כמו את שאר האפליקציות..
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות