נעילת ריקוברי [סטוק] למכשירי סמסונג, היתכן?
-
@אנדרואיד כיון שכך
זהו דבר חדש מבחינתי
לכאורה מה שאתה מחפש נמצא פה
https://knowledgebase.42gears.com/ -
@a0533057932 אמר בנעילת ריקוברי [סטוק] למכשירי סמסונג, היתכן?:
@אנדרואיד כיון שכך
זהו דבר חדש מבחינתי
לכאורה מה שאתה מחפש נמצא פה
https://knowledgebase.42gears.com/עדיין לא נבדק בנטפרי. מקווה שיפתח מהר...
עד שיפתח, מה הנושא שם?
-
@אנדרואיד KNOK MDM ואיך להשתמש
תודה, אבל אין לי סבלנות ואומץ לזה...
תוכל לעזור לי בהתקנה?
בתודה מראש.
-
@אנדרואיד זה לא למשתמש הביתי
אין לי חשבון של MDM
הדרן / נתיב / עסקן וכו' משתמשים בזהלא. התכוונתי עזרה בהתקנה של הריקוברי TRWP והסימסא שלו..
-
חשוב שתדעו לסיכומו של עניין: כל מי שמשתמש עם כושר פליי ונטספארק וכל יישומי החסימות והסנונים למינהם, זה לא מחזיק מים!
שלא יסמוך לא על עצמו, וכ"ש אם הוא נותן לילדיו סמארטפון "מסונן" ע"י "הסינונים" האלו, זה פשוט כלום..
זה פח אשפה שעוד גובים עליו כסף..מגוחך שחברות שמתיימרות להוות אלטרנטיבת סינון, משתמשות עם [אי] טכנולוגיה כ"כ רדודה וללא כל פרקטיקה ופיתוח אמיתיים ומקצועיים.
ראו הוזהרתם!
-
חשוב לי לציין שניסיתי עכשיו עם טאבלט אנדרואיד עם וייפרי, והם פשוט מוכשרים החברה שם...
האיפוס לא צולח, והסינון נשאר איתן כמו עמוד בטון...מדהים מדהים מדהים! שאפו ענק...!
הייתי מציע לרימון, במקום לתבוע את נטפרי [על שטויות ודברים שלא קרו], פשוט לשכור את המתכנתים והמפתחים שלהם...
-
@אנדרואיד כי כל יישום כמו נטספארק במכשירי סמסונג יכול לחסום את הכניסה לריקוברי
כי הם משתמש עם נעילת MDM..
ומכשיר שזה תומך בזה לא תוכל לעקוף את זה ויהי מה!לא תוכל לעשות את זה לבד.
-
@אנדרואיד אמר בנעילת ריקוברי [סטוק] למכשירי סמסונג, היתכן?:
חשוב שתדעו לסיכומו של עניין: כל מי שמשתמש עם כושר פליי ונטספארק וכל יישומי החסימות והסנונים למינהם, זה לא מחזיק מים!
שלא יסמוך לא על עצמו, וכ"ש אם הוא נותן לילדיו סמארטפון "מסונן" ע"י "הסינונים" האלו, זה פשוט כלום..
זה פח אשפה שעוד גובים עליו כסף..מגוחך שחברות שמתיימרות להוות אלטרנטיבת סינון, משתמשות עם [אי] טכנולוגיה כ"כ רדודה וללא כל פרקטיקה ופיתוח אמיתיים ומקצועיים.
ראו הוזהרתם!
אף מילה לא נכונה.
-
@שמואל אמר בנעילת ריקוברי [סטוק] למכשירי סמסונג, היתכן?:
ראו הוזהרתם!
אף מילה לא נכונה.
כל מה שכתבתי הוא מיידית לאחר שניסיתי בעצמי ביום חמישי בערב
מדובר בסמסונג גלקסי S10 פלוס, גם כושר פליי וגם נטספארק נעלמו כלא היו לאחר פקטורי ריסט בריקוברי סטוק של סמסונג.
אתה מוזמן לנסות.
ייתכן שהמידע שבידך עדכני ללפני 5 שנים -
@שמואל אמר בנעילת ריקוברי [סטוק] למכשירי סמסונג, היתכן?:
@אנדרואיד כי כל יישום כמו נטספארק במכשירי סמסונג יכול לחסום את הכניסה לריקוברי
כי הם משתמש עם נעילת MDM..
ומכשיר שזה תומך בזה לא תוכל לעקוף את זה ויהי מה!לא תוכל לעשות את זה לבד.
נטספארק וכושר פליי לא משתמשים עם MDM כלל... זו פשוט אפליקציית סינון שיושבת על המערכת עצמה, ולא מאובטחת בשום מקום...
בסה"כ מפנים המערכת אתה נותן להם הרשאות שאיפוס המכשיר יהיה נתון בידם... ולכן איפוס מחוץ למערכת פשוט לא משאיר אבק לסינון..
הם לא משתמשים עם שום טכנולוגייה. פשוט כלום. -
נטספארק וכושר פליי לא משתמשים עם MDM כלל... זו פשוט אפליקציית סינון שיושבת על המערכת עצמה, ולא מאובטחת בשום מקום...
כשר פלי לא מכיר.
יכול להיות שזה לא חובה להתקין את זה, אבל בהחלט עם רוצים אפשר להתקין איזה תוסף שם שנועל את המכשיר עם Knox של סמסונג והמכשיר בכלל לא יכנס לריקברי!
יש להם גם משהוא דומה בLG.אני מדבר מניסיון, לא יודע מה היום נכון לרגע זה, אבל בהחלט הם יכולים לחסום את האפשרות כניסה לריקברי!