שאלה בקשר לכותרות במסמך וורד
-
@אינטרקום אמר בשאלה בקשר לכותרות במסמך וורד:
@ישראל-כהן
אם תסביר למה אתה צריך - יכול להיות שיש לי פיתרוןאני צריך את זה, כי יש לי קובץ מראי מקומות, שבתחילת כל דף גמרא רשום בתחילת הקטע את הדף והעמוד, ואני רוצה להפוך אותם (בצורה אוטומטית, יש לי אפשרות לעשות את זה) לכותרות, כיון שע"י כך אני יוכל לעשות תוכן עניינים אוטומטי.
מקווה שהסברתי את עצמי טוב. -
@ישראל-כהן
יש לך אפשרות לשים אותם בתוך תיבת טקסט. אבל זה הרבה עבודה.נכון, הענין שלי זה שמדובר בקובץ של מאות רבות של עמודים, ואני רציתי לעשות את זה באופן אוטומטי (ע"י החלף).
תודה לבינתיים -
@ישראל-כהן
רגע, אבל בשביל תוכן עניינים אתה כן יכול לסמן חלק מהפיסקה.
ראה דוגמה:
אבל יש אפשרות לעשות את זה אוטומטית למאות עמודים?
(אם אני מצליח לעשות סגנון כותרת לפי תו זה פשוט מאד, בגלל שהתוים הללו הם מודגשים, ואז אני עושה החלף מודגש בסגנון כותרת). -
@ישראל-כהן
למה לא?אני לא הצלחתי להבין לבד איך לעשות את זה, אולי אם תסביר לי אצליח להבין.
-
@ישראל-כהן
הגדרת למיספור הדפים סגנון מסויים? או שרק הדגשת?לא, זה רק הדגשות.
הבעיה שלי היא, שגם אם אצליח למחוק את המילים המיותרות מתוכן העניינים, עדיין הפיסקה כולה תהיה מודגשת, (או שלהיפך, אני יעשה את הפיסקה כולה ללא מודגשת, כולל מיספור הדפים), וזה בעיקר מה שמפריע לי. -
@ישראל-כהן אמר בשאלה בקשר לכותרות במסמך וורד:
הבעיה שלי היא, שגם אם אצליח למחוק את המילים המיותרות מתוכן העניינים, עדיין הפיסקה כולה תהיה מודגשת
לא. גם אם תמחק - זה לא יעזור, בכל עדכון של תוכן העניינים הכל יחזור.
לא, זה רק הדגשות.
אם זה רק הדגשות, אז אני לא מבין איך אתה חושב לעשות את זה אוטומטי. אין לך אפשרות כזו, לפי הידוע לי.
-
אם זה רק הדגשות, אז אני לא מבין איך אתה חושב לעשות את זה אוטומטי. אין לך אפשרות כזו, לפי הידוע לי.
למה? אני עשיתי את זה כבר הרבה פעמים בדברים דומים, אני רושם ב"החלף" למחשב שיחליף את כל הדברים המודגשים בסגנון כותרת. זה פשוט מאד.
הבעיה היא שזה עובד מצוין בדברים שהם פיסקה בפני עצמה, כגון כותרות מודגשות בתוך הטקסט, ולא בדברים שהם חלק מפיסקה גדולה. -
@ישראל-כהן
אתה יכול להסביר?
לא ידוע לי על האופציה הזו. איפה אתה עושה את זה?
ב 'החלפה' > 'עיצוב'> 'סגנונות'?בוחרים את זה בעיצוב למטה.
זה עושה את זה אוטומטית לכל הכותרות המודגשות בטקסט.
או לחילופין אפשר במקום זה, לבחור למעלה להחליף את כל הדברים הממורכזים, (בד"כ זה כך)
-
@ישראל-כהן
אם תסביר למה אתה צריך - יכול להיות שיש לי פיתרוןאני צריך את זה, כי יש לי קובץ מראי מקומות, שבתחילת כל דף גמרא רשום בתחילת הקטע את הדף והעמוד, ואני רוצה להפוך אותם (בצורה אוטומטית, יש לי אפשרות לעשות את זה) לכותרות, כיון שע"י כך אני יוכל לעשות תוכן עניינים אוטומטי.
מקווה שהסברתי את עצמי טוב.ככה אני עשיתי, לא מאוד קל אבל גם לא קשה מידי: פשוט לכתוב דף יב. [למשל] וכן הלאה להוסיף את המילה דף לפני מס' הדף [לחילופין אתה יכול להוסיף כל סימון נדיר כמו @] ואח"כ אנטר, ואז קונטרול h, לחפש את המילה דף ולהחליף בסגנון המבוקש, אח"כ תוכל לחפש שוב את המילה דף ובתיבה החלף ב: להשאיר ריק וזה ימחק את המילה דף, כך ישאר לך תוכן עם הדפים מסודר.