סינון Techloq
-
@שלמה-ווייס מה הכוונה פישולים?(ודרך אגב שמעתי שיש כמה רמות סינון שאפשר לבחור)
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
@שלמה-ווייס אמר בסינון Techloq:
@אי-תמר אישית יש לי כמה מחשבים תחת הסינון שלהם, מבחינת השירות הם הכי טובים שאני מכיר וכן מבחינת המומחיות שלהם - יש להם טכנאים מאד מנוסים, הסינון עצמו הוא אחד היחידים שלא פוגע (כמעט) בביצועי המחשב ולא דורשת משאבים, עם כל זאת אני מאד לא מרוצה מכשרות הסינון, היות והם פותחים הרבה מדי דברים וגם סינון התמונות שלהם ע"פ רוב לא אנושי והרבה פעמים מפשל,אני ממש עכשיו שוקל מעבר לנטפרי בעז"ה מה שקצת קשה לי מכיוון שאני טס די הרבה לחו"ל וזה קצת יותר מסובך אבל עדיין אפשרי
אני מאד שמח חוץ מהבעיה שי של @שלמה-ווייס אבל אני מכיר את זה שבנה את זה הוא יליד לונדון אז אני יצור קשר אתו בל"נ
-
@fshlomo אמר בסינון Techloq:
אז אני יצור קשר אתו בל"נ
זה לא כ"כ יעזור מכיוון שקהל היעד שלהם דורש התפשרות על הרבה דברים, ועל אף שאפשר לבחור בין סוגי הסינון השונים עם כל זה זה לא עוזר לגבי שליחת בקשה ששם הם פותחים לכולם כל מה שאפשר וזה מהווה בעיה גדולה, לגבי סינון התמונות הם באמת עובדים הרבה לשפר את זה ומוסיפים למסנן עוד ועוד קודי צבע אך עדיין זה רובוט ותמיד הוא יפשל
-
-
@אי-תמר יש לי את הסינון שלהם על כמה מחשבים ואני מאוד מרוצה מהם.
זה סינון שאתה בוחר מה יהיה פתוח לך (כמובן שלא יסכימו דברים לא טובים) ע"פ קטגוריות וכן לגבי תמונות, יש בו גם מעלה שאפשר לעשות במחשב שתי רמות של סינון ע"י כניסה לרמה הפתוחה יותר באמצעות סיסמה (סוג של בקרת הורים), כמו שאמרו פה למעלה הם מאוד מהירים ומומחים בלטפל בבעיות. בינתיים לא מצאתי שום פישולים בזה (לא שחיפשתי......) -
@שלמה-ווייס
אני בררתי ואמרו לי שהם רק חוסמים SKIN עור ולא כמו נטפרי ....!