נעלם לי הWIFI מהמחשב
-
מחשב דל, לפתע נעלם הWIFI מהמגש.
עשיתי עדכון דריברים ושום דבר לא עוזר.בפותר בעיות הוא טוען שיש בעיה עם הדרייבר אבל כפי שכתבתי לא עוזר עדכון דרייברים.
יש מה לעשות?תודה!
-
@yaakovsas זה רק מה שמופיע

-
@yaakovsas זה רק מה שמופיע

-
@yaakovsas ככה:

-
עשיתי עדכון דריברים ושום דבר לא עוזר.בפותר בעיות הוא טוען שיש בעיה עם הדרייבר אבל כפי שכתבתי לא עוזר עדכון דרייברים.
יש מה לעשות?תודה!
-
@yaakovsas ככה:
פוסט זה נמחק! -
@aiib מהתמונות שהבאת ממנהל התקנים - משמע שאין בעיה עם דרייבר (מופיע שם כראוי - זה ה-8265. אגב סחטיין על ה-DW5811e זה מכשיר חשוב)
לכאורה נקרה קלאסי של נפילת ה-service של הוייפיי וכדו'
אאלט היו כאן כמה אשכולות כבר על זה לא?@chv אמר בנעלם לי הWIFI מהמחשב:
@aiib מהתמונות שהבאת ממנהל התקנים - משמע שאין בעיה עם דרייבר (מופיע שם כראוי - זה ה-8265. אגב סחטיין על ה-DW5811e זה מכשיר חשוב)
דווקא מחשב מיושן... מעבד דור שישי....
ואיך ניתן לטפל בזה?
אאלט היו כאן כמה אשכולות כבר על זה לא?
האמת היא שלא מצאתי... -
פוסט זה נמחק!
-
@chv אמר בנעלם לי הWIFI מהמחשב:
דווקא מחשב מיושן... מעבד דור שישי....
ואיך ניתן לטפל בזה?
אאלט היו כאן כמה אשכולות כבר על זה לא?
האמת היא שלא מצאתי... -
יש מה לעשות?תודה!
-
@aiib
אני כשהיה לי הבעיה הזאתי עשיתי הפעלה מחדש פשוטה והכל חזר לעבוד כרגיל (מקווה שאת זה עשית כבר...)@אהרן-שובקס אמר בנעלם לי הWIFI מהמחשב:
@aiib
אני כשהיה לי הבעיה הזאתי עשיתי הפעלה מחדש פשוטה והכל חזר לעבוד כרגיל (מקווה שאת זה עשית כבר...)ברור...
-
@אהרן-שובקס אמר בנעלם לי הWIFI מהמחשב:
@aiib
אני כשהיה לי הבעיה הזאתי עשיתי הפעלה מחדש פשוטה והכל חזר לעבוד כרגיל (מקווה שאת זה עשית כבר...)ברור...
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות