עזרה | מסך כחול
-
@מוטי-זהב אז זהו שלא.
אני לא מתקין - כי זה לא הנושא שלי כאן.
הורדתי מעט תוכנות.
עריכה: יש צילום שלהם למטה.ובנוסף, אני משתמש במשך היום שעות רבות במחשב - לכתיבה בוורד וסקאצ'אפ וכדו'.
ולעולם זה לא קורה. תמיד זה קורה כשאני גולש בפורום.
ושוב - זו לא האשמה, אלא נסיון להבין את הבעיה.רבותי... אם למישהו זה גם קורה - נא לכתוב .. כדי שאולי נמצא פיתרון. אני ממש לא רוצה שיהרס לי המחשב..
@אינטרקום זה קורה גם כשאתה גולש בג'ימייל או jdn
-
@אינטרקום זה קורה גם כשאתה גולש בג'ימייל או jdn
@דניאל-ביטון אני לא גולש בjbn, אבל בג'ימייל כן ובעוד הרבה מקומות - ואף פעם זה לא קרה לי.
ובכל הפעמים שזה כן קרה - זה קרה כשאני מחובר לפורום (ושוב סליחה.. לא מאשים..). -
@מוטי-זהב אז זהו שלא.
אני לא מתקין - כי זה לא הנושא שלי כאן.
הורדתי מעט תוכנות.
עריכה: יש צילום שלהם למטה.ובנוסף, אני משתמש במשך היום שעות רבות במחשב - לכתיבה בוורד וסקאצ'אפ וכדו'.
ולעולם זה לא קורה. תמיד זה קורה כשאני גולש בפורום.
ושוב - זו לא האשמה, אלא נסיון להבין את הבעיה.רבותי... אם למישהו זה גם קורה - נא לכתוב .. כדי שאולי נמצא פיתרון. אני ממש לא רוצה שיהרס לי המחשב..
@אינטרקום התוכנה הראשונה שהורדת מפה - משהו רשמי או איזה ........?
-
@דניאל-ביטון אני לא גולש בjbn, אבל בג'ימייל כן ובעוד הרבה מקומות - ואף פעם זה לא קרה לי.
ובכל הפעמים שזה כן קרה - זה קרה כשאני מחובר לפורום (ושוב סליחה.. לא מאשים..). -
@אינטרקום התוכנה הראשונה שהורדת מפה - משהו רשמי או איזה ........?
@יהושע-זופניק לאחר העיון במחשב הורדתי פה את אלו:

כאשר את פוטושופ התקנתי והסרתי. עם סקאצ'אפ אני עובד כל הזמן. חסימה... אדובי לא הותקן. עימוד הותקן. נוקס- הותקן והוסר. המילון התורני הותקן. ריבו הותקן ומופעל מידי פעם. ועורך PDF פעיל.
התקלה התחילה ממש לאחרונה, סוף כסליו. ניתן לראות תאריכי התקנה בתמונה - כך שזה לא הישנים. -

כאשר את פוטושופ התקנתי והסרתי. עם סקאצ'אפ אני עובד כל הזמן. חסימה... אדובי לא הותקן. עימוד הותקן. נוקס- הותקן והוסר. המילון התורני הותקן. ריבו הותקן ומופעל מידי פעם. ועורך PDF פעיל.
התקלה התחילה ממש לאחרונה, סוף כסליו. ניתן לראות תאריכי התקנה בתמונה - כך שזה לא הישנים.@אינטרקום נוקס מאוד מכביד על המחשב זה ברור השאלה מה יש לך
-
@אינטרקום נוקס מאוד מכביד על המחשב זה ברור השאלה מה יש לך
-
@יהושע-זופניק מה מפרט המחשב

-
@דניאל-ביטון אמר בעזרה | מסך כחול:
כתבתי שמחקתי אותו. הוא כבר לא קיים.
והמפרט שלי הוא מעבד i5 דור 4 ו8 גיגה ראם
ואני חוזר ומדגיש שלא מסתבר שזה נובע מתוכנה שמכבידה, כי הכל עובד יופי. ורק לעתים במהלך שימוש בפורום - זה קורה. יותר מסתבר שזה איזה באג פה. ולכן שאלתי אם זה קורה לעוד מישהו. -
ואני חוזר ומדגיש שלא מסתבר שזה נובע מתוכנה שמכבידה, כי הכל עובד יופי. ורק לעתים במהלך שימוש בפורום - זה קורה. יותר מסתבר שזה איזה באג פה. ולכן שאלתי אם זה קורה לעוד מישהו.@אינטרקום מתאים לנוקס אך מוכבד ממנו אך אולי באחד התוכנות הנ"ל היה וירוס או משהו?
-
ואני חוזר ומדגיש שלא מסתבר שזה נובע מתוכנה שמכבידה, כי הכל עובד יופי. ורק לעתים במהלך שימוש בפורום - זה קורה. יותר מסתבר שזה איזה באג פה. ולכן שאלתי אם זה קורה לעוד מישהו.@אינטרקום מוזר זה מחשב די חזק בייחס למפרט
-
@אינטרקום מוזר זה מחשב די חזק בייחס למפרט
@דניאל-ביטון ?!

-
@יהושע-זופניק הייתי בטוח עד היום שהמפרט שייך למחשב
-

התקלה התחילה ממש לאחרונה, סוף כסליו. ניתן לראות תאריכי התקנה בתמונה - כך שזה לא הישנים. -
@יהושע-זופניק מה???????.
-
@יהושע-זופניק מה???????.
@דניאל-ביטון הנעליים שלך מאוד רחבים ביחס לרוחב שלהם

-
ואני חוזר ומדגיש שלא מסתבר שזה נובע מתוכנה שמכבידה, כי הכל עובד יופי. ורק לעתים במהלך שימוש בפורום - זה קורה. יותר מסתבר שזה איזה באג פה. ולכן שאלתי אם זה קורה לעוד מישהו. -
@דניאל-ביטון הנעליים שלך מאוד רחבים ביחס לרוחב שלהם

@שלמה-ווייס @יהושע-זופניק שתיכם או שניכם נפלתם עליי קשה
-
@שלמה-ווייס @יהושע-זופניק שתיכם או שניכם נפלתם עליי קשה
@דניאל-ביטון כנראה עדיין לא הבנת, מה פירוש המחשב חזק ביחס למפרט שלו? מה ההבדל בין זה למשפט שאמרתי?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות