SIM במחשב נייד
-
@חכם-וזקן HP ELITEBOOK 840 G2 modem g4
החיפוש של זה יתן לך התחלה -
@חכם-וזקן חשוב מאוד - בקניה של מודם סלולרי לבדוק לםני זה את התמיכה שלו בתדרים כן בארץ. זה נקרא באנגלית frequency bands תבדוק טוב טוב בפירוט של LTE - אם הוא תומך את תדרים 1-2-3-4-5 מה טוב, אם חסר אחד מהם אתה צריך לבדוק באיזה רשת אתה הולך להשתמש בזה. המוצר הזה לדוג' נראה מעולה, אבל צריך לבדוק יותר ברור את העניין של התדרים לכאו' זה תומך בכולם.
-
@חכם-וזקן חשוב מאוד - בקניה של מודם סלולרי לבדוק לםני זה את התמיכה שלו בתדרים כן בארץ. זה נקרא באנגלית frequency bands תבדוק טוב טוב בפירוט של LTE - אם הוא תומך את תדרים 1-2-3-4-5 מה טוב, אם חסר אחד מהם אתה צריך לבדוק באיזה רשת אתה הולך להשתמש בזה. המוצר הזה לדוג' נראה מעולה, אבל צריך לבדוק יותר ברור את העניין של התדרים לכאו' זה תומך בכולם.
-
עוד שאלה: יש לי עוד מחשב כמעט אותו דבר רק מעט יותר קטן והדגם שלו הוא HP ELITEBOOK 820 G2 האם זה מתאים גם עבורו?
-
@חכם-וזקן כן זה מתאים גם בשביל ה820.
אבל לגבי התדרים זה חשוב מאוד (פשוט אם אין לו את התדרים של חברת התקשורת שלך בדור 4 - לא תוכל לקלוט דור 4 כלל!)
אוכל לבדוק לך במוצש אם תרצה -
@חכם-וזקן כן זה מתאים גם בשביל ה820.
אבל לגבי התדרים זה חשוב מאוד (פשוט אם אין לו את התדרים של חברת התקשורת שלך בדור 4 - לא תוכל לקלוט דור 4 כלל!)
אוכל לבדוק לך במוצש אם תרצה -
@chv אני רואה שכתכת לי צ'ט אבל חסמו אותי (כי אני משתמש חדש) ואין לי גישה לקרא צ'טים, אשמח אם תגיב לי כאן
-
@חכם-וזקן בדקתי, יש לזה את כל התדרים בארץ, מהודר לשימוש
כמו שתראה בתמונה כאן מתוך דף של HP:
תהנה בחיים -
@חכם-וזקן אל תקנה לפני שתוודא שיש תשתית פנימית למחשב שאפשר לחבר אליו את המודם. כי המודם גם צריך להתחבר לאן שהוא
-
@chv סליחה שאני גורם לדישת ייתר במחשב אחד...
אבל צריך לקחת בחשבון שמה שחיפשת את הדגם של המחשב וראית שהוא תומך במודם פנימי עדיין לא מוכיח כלום. כיוון שהדגם שכתוב למעלה זה השם הכולל של הדגם אבל לכל דגם יש תתי דגם. כך שייתכן שהדגם תומך אבל לא בתת דגם הזה. ממילא החיפוש לא רלוונטי עד שיודעים בוודאות על התת דגם -
סבבה @חכם-וזקן תפתח את המחשב ותבדוק אם יש מקום ליד הוויפיי בד"כ שכתוב WWAN. זה אמור להיות מקום להכניס כמו לוח אם קטן. הרבה זהבים.
-