תוכנה לעשיית משחקים לנוקיה
-
@יוסי-הגאון עדיף ג'אווה???
-
-
@יוסי-הגאון שזה הרבה יותר קל מג'אווה
-
@נ-נח אמר בתוכנה לעשיית משחקים לנוקיה:
@יוסי-הגאון שזה הרבה יותר קל מג'אווה
אבל פלאש זה לא צורה יפה.
זה לא כמו משחקים מקוריים לנוקיה... -
@יוסי-הגאון אז ממה עשוי לדעתך הסודוקו של נוקיה?
-
@יוסי-הגאון אז ממה עשוי לדעתך הסודוקו של נוקיה?
ממשחק JAR
אין לו סיומת של פלאש -
@נ-נח יש באתר הזה משהו?
https://www.goodfirms.co/game-development-software/ -
פוסט זה נמחק!
-
@יוסי-הגאון לא,
@יוסי-הגאון אמר בתוכנה לעשיית משחקים לנוקיה:
@נ-נח יש באתר הזה משהו?
https://www.goodfirms.co/game-development-software/נראה לי שזה לא לנוקיה
תשתמש בפלאש -
@נ-נח וזה
מדריך...
https://www.usabilitytalking.com/?p=2788 -
@יוסי-הגאון חסום, רימון
-
@יוסי-הגאון חסום, רימון
העתקתי מהאתר...
12 תגובות | טכנולוגיה, מדריכים
מדריך יצירת אפליקציה
אני לא יודע מה הגורם הפסיכולוגי שמוביל אותי פעם אחר פעם לסלוד מהגדולים ביותר, אבל, כמו שאמרתי – אני סולד מהגדולים ביותר. אני לא שונא אותם, אני לא מייחל לנפילה שלהם אבל באופן אוטומאטי אני עובר לצד של האנדדוגז, אלו שכביכול נמצאים בעמדה של נחיתות. המקרה הכי בולט בעיני היום הם חברות כגון נוקיה, שמאבדת את השליטה בשוק הסלולרי, ומיקרוסופט, שכשלה בניסיונה לייצר מכשירים סלולרים (קין), בניסיונה לתפוס נתח שוק מכובד בין מערכות ההפעלה הסלולריות (וינדוז 7 מובייל, מעניין באמת לאן זה יתפתח) וגם בניסיון שלה לשלוט בשוק נגני ה MP3 (זון Zune).
אי לכך ובהתאם לזאת אני מתייצב לימין האנדרדוגז ומפרסם את המדריך ליצירת אפליקציה לשוק האפליקציות של נוקיה, ה OVI Store, אם אתם רוצים לראות את האתר או את הבלוג שלכם במכשירי סלולר של נוקיה זה המדריך הסודי אותו חיפשתם. בואו נתחיל:
-
הפעילו את הדפדפן שלכם (שכבר פועל כי אתם קוראים את השורות האלו. מצטער, אני פשוט אוהב להתחכם).
-
כנסו לקישור הבא.
-
נרשמים: זהו טופס הרישום, לא מורכב ולא מסובך. אני מאמין (או לפחות מקווה שאתם, כקוראים של הבלוג שלי) תצליחו למלא אותו בכוחות עצמכם. אני מאמין בכם. אחרי שתקבלו מייל אישור מנוקיה תוכלו להמשיך לשלבים הבאים:
מדריך אפליקציה סלולרית3. הזנת כתובת: בשלב הראשון תתבקשו להזין את כתובת האינטרנט של האתר או הבלוג שלכם. שימו לב להזין את הכתובת המתייחסת ל RSS של הבלוג. גם עם זה, אני משוכנע, תצליחו להתמודד (ועכשיו ברצינות – אם אתם מרגישים שאתם נתקעים או יש לכם שאלות אתם בהחלט מוזמנים לפנות אליי במייל, בפייסבוק או כאן כתגובה).
מדריך יצירת אפליקציה נוקיה
- תצוגת Preview: מצד ימין לכם תהיה תמונה של טלפון סלולרי של נוקיה ומרגע שתזינו את כתובת הזנת ה RSS שלכם הוא יתמלא בתכנים המופלאים של הבלוג שלכם. אתם יכולים לבחור פוסטים להיכנס ולצאת ולקבל את תחושת הממשק של האפליקציה שאתם הולכים להשיק:
מדריך לבניית אפליקציה לסלולר
- עושר של תכנים: יש לכם גם טוויטר? יוטיוב? עוד בלוג? (אף פעם לא הבנתי אנשים שמחזיקים יותר מבלוג אחד), הזינו אותם לתיבת הטקסט שבמסך והתוכנה שלכם תקבל מימדי תוכן נוספים:
מדריך לבניית אפליקציה סלולרית
-
לחצו על Next.
-
שיפצורים: מה יהיה שם האפליקציה שלכם? מה יהיה האייקון של האפליקציה? רוצים לשנות את צבע הסרגל העליון של התוכנה? מהי השפה? (בחרו עברית במטרה לקבל בתמיכה בהצגת טקסט מימין לשמאל), שאלות אלו ונוספות שאתם צריכים לתת עליהם מענה לפני שהאפליקציה שלכם כובשת את מצעד האפליקציות של נוקיה. באמת שזה פשוט למדי:
מדריך יצירת אפליקציה8. סיימתם? לחצו על Next. במידה וכפתור המשך לא פעיל (עדיין אפור) שימו לב שאתם חייבים לעלות תמונה שתהיה האייקון וגם להעלות תמונה שתהיה הלוגו ברקע.
-
תאשרו (אף אחד לא באמת קורא את זה. אני באמת מקווה שהם לא מחתימים אותנו על משהו כמו תרומת איברים).
-
אם בא לכם לנטר, לעקוב ולפרסם את האפליקציה המדהימה שלכם נוקיה מציעה לכם עזרה. תגידו “יאללה, יאללה” ותלחצו על Next:
מדריך בניית אפליקציה סלולר
-
פרטים אחרונים: בשלב זה תזינו תיאור קצר על האפליקציה שלכם, מילות חיפוש שקשורות לאפליקציה (אתם יכולים לוותר על זה. הסיקור התקשורתי הנלהב שיתלווה להשקת האפליקציה שוברת שוק שלכם כבר תעשה את העבודה). בסעיף האחרון תתבקשו לבחור האם האפליקציה שלכם תעלה כסף או תחולק בחינם (תהיו כנים עם עצמכם, בסדר? קצת בושה והגינות).
-
לחצו על Finish. ותמתינו לאישור נוקיה על שחרור האפליקציה שלכם לחנות OVI. במקרה שלי זה לקח בערך שבועיים. אם הם לא מאשרים לכם הם סתם אנטישמיים.
-
תשוויצו.
(פה משום מה לא רואים תתמונות)
-
-
-
@מישהו12 אמר בתוכנה לעשיית משחקים לנוקיה:
@יוסי-הגאון
מדובר בבניית אפליקציית RSS.
ובשימוש בחנות OVI זצ"ל.
א"א לבנות תוכנה רצינית בלי לדעת קוד.
לא היה כלום ולא יהיה כלום כי אין כלום.מתחילים בקטן
ומסיימים בגדול -
ומסיימים בגדול
אבל אתה לא יכול לבנות אפליקציה לנוקיה בלי לדעת JAVA.לא יכול!!
(חוץ מזה ששמה מדובר על סימביאן, זה משהו אחר לגמרי) -
@מישהו12 אמר בתוכנה לעשיית משחקים לנוקיה:
ומסיימים בגדול
אבל אתה לא יכול לבנות אפליקציה לנוקיה בלי לדעת JAVA.לא יכול!!
(חוץ מזה ששמה מדובר על סימביאן, זה משהו אחר לגמרי)אהה
הבנתי תודהתוכל לומר לי על קצה המזלג מה זה ג'אוא?
-
@יוסי-הגאון שפת תכנות