למי ידוע על השכרת נטסטיק של "אתרוג או רימון" בבני ברק
-
שלום למי ידוע על השכרת נטסטיק של "אתרוג או רימון" בבני ברק בדחיפות והאם הורדת וויפרי יוצרת בעיות במחשב או לא?
הסיבה היא שלא ניתן להוריד בשופו"א בנטפרי קורסים שלמים וזה ממש תוקע אני מעוניין אפילו רק ליום או למי יש פיתרון או ידוע למישהו על עמדה של אתרוג או רימון (לא פרוץ) עמדה כל שהיא אפילו באיזור בני ברק אבל אינטרנט לא פרוץ חלילה אשמח לשמוע דחוף
או כל פיתרון להורדת קורס שלם בנטפרי אם אפשרי תודה -
@ראובן-שבתי אמר בלמי ידוע על השכרת נטסטיק של "אתרוג או רימון" בבני ברק:
@אשר יש קול ברמה
יש שם הכל
ואת כל סוגי הסנוניםהם משכירים מחשבים עם או בלי אינטרנט!
אינטרנט לבד גם? -
@ראובן-שבתי
מה יהיה בסגר הם נותנים גם אז? -
מה אני אמור לעשות עם וופרי כדאי לפנות לנטפרי או שזה מזיק למחשב ?
-
@אשר אמר בלמי ידוע על השכרת נטסטיק של "אתרוג או רימון" בבני ברק:
מה אני אמור לעשות עם וופרי כדאי לפנות לנטפרי או שזה מזיק למחשב ?
ניתן להסיר את תוכנת החסימה בעלות של 100 ש"ח עבור כל הסרה, בכדי להסיר את התוכנה יש לשלוח פניה דרך מערכת הפניות. ההסרה אפשרית רק כשהמחשב מחובר לאינטרנט (גם במידה ו-wifree חוסם).
-
@ראובן-שבתי יש לי מחשב ושם זה ידר כנראה יותר מהר ממחשב נייד
-
@אשר אולי תקח אינטרנט קווי יהיה לך מהר למרות שזה נייד
-
@ראובן-שבתי אמר בלמי ידוע על השכרת נטסטיק של "אתרוג או רימון" בבני ברק:
@אשר אולי תקח אינטרנט קווי יהיה לך מהר למרות שזה נייד
כלומר לקחת מהם תשתית ? הגזמת כבר עולה יותר יקר מהקורס שעלה במבצע 50 ש"ח
-
@ראובן-שבתי אתרוג עובדים גם עם פלאפון סלקום ואורנג' או רק נטפרי עובדים עם כולם והאם שם זה זול כי אולי שווה לקחת אתרוג לחודש בנוסף ל100 ש"ח וזה יותר זול מלשכור מקול ברמה?
-
@מה-הבעיה אמר בלמי ידוע על השכרת נטסטיק של "אתרוג או רימון" בבני ברק:
@אשר ניסית לבקש מנטפרי לפתוח את ההורדה של הקורס הזה?
לא !
ניסיתי לפתוח אחד אחד עד שנמאס להם והם כתבו לי "שהם לא פותחים קורסים שלמים" ואחרי שהסברתי להם שכבר שילמתי על זה והתחייבתי לא לשלוח יותר מ 10 פרקים לחודש והסברתי שגם ככה חלק לא נחסם הם הסכימו לי בקושי בקיצור זה לא שייך -
@ראובן-שבתי תודה על העזרה לפי הכללים אני לא יכול לתת יותר מידיי ליקיים כי אחרת לא יחשיבו את זה אז מיקודם עשיתי לך לייק רשמי עכשיו אני כותב לך כאן
-
@אשר אמר בלמי ידוע על השכרת נטסטיק של "אתרוג או רימון" בבני ברק:
@ראובן-שבתי לפי הכללים אני לא יכול לתת יותר מידיי ליקיים כי אחרת לא יחשיבו את זה
אתה בטוח במה שאתה כותב
לא מכיר כזה כלל