מה הסיכוי שפרצו לי למחשב?
-
לא מצאתי כותרת יותר טובה...
קיבלתי מייל שמסביר איך הוא פרץ לי ודרישה ל500 דולר בביטקויןyour computer was infected with my malware, RAT (Remote Administration Tool), your browser wasn't updated / patched, in such case it's enough to just visit some website where my iframe is placed to get automatically infected, if you want to find out more - Google: "Drive-by exploit".
My malware gave me full access and control over your computer, meaning,
I got access to all your accounts and I can see everything on your screen, turn on your camera or microphone and you won't even notice about it.
אני משתמש בנטפרי, ככה שאמורה להיות לי הגנת רשת שלהם.
(אני יודע שלא מעלים לכאן מיילים שהם ספאם, אבל הפעם חשבתי אולי...יש בזה משהו אמיתי, וזה קצת מפחיד, ולא סתם ספאם רגיל)
מה עושים? -
@מישהו12 אמר במה הסיכוי שפרצו לי למחשב?:
לא מצאתי כותרת יותר טובה...
קיבלתי מייל שמסביר איך הוא פרץ לי ודרישה ל500 דולר בביטקויןyour computer was infected with my malware, RAT (Remote Administration Tool), your browser wasn't updated / patched, in such case it's enough to just visit some website where my iframe is placed to get automatically infected, if you want to find out more - Google: "Drive-by exploit".
My malware gave me full access and control over your computer, meaning,
I got access to all your accounts and I can see everything on your screen, turn on your camera or microphone and you won't even notice about it.
אני משתמש בנטפרי, ככה שאמורה להיות לי הגנת רשת שלהם.
(אני יודע שלא מעלים לכאן מיילים שהם ספאם, אבל הפעם חשבתי אולי...יש בזה משהו אמיתי, וזה קצת מפחיד, ולא סתם ספאם רגיל)
מה עושים?אם הוא פרץ לך אז למה הוא לא השאיר לך הודעה במחשב?
אלא מה שהוא שלח ל20 אלף איש את המייל מי שיאמין לו הוא הצליח
דברים כאלו מסמנים כספאם וממשכים הלאה בחיים חבל להיתקע איפה שהוא
אם בכל זאת אתה לחוץ פשוט תנתק אינטרנט כשאתה לא נמצא על המחשב
ושאתה נמצא מה הבעיה אם אתה רואה שמשהו מתחיל להשתבש תנתק מייד אינטרנט כמובן שכל זה נכתב אם אתה פחדן -
@פישל אמר במה הסיכוי שפרצו לי למחשב?:
הוא תמיד מנותק כשאני לא עליו.יצרתי קשר עם מערך הסייבר הלאומי, נראה מה יגידו...
https://forms.gov.il/globaldata/getsequence/getHtmlForm.aspx?formType=ContactUs@pmo.gov.il# -
@מישהו12 אמר במה הסיכוי שפרצו לי למחשב?:
@פישל אמר במה הסיכוי שפרצו לי למחשב?:
הוא תמיד מנותק כשאני לא עליו
מעולה אז מה הלחץ
כמו שאמרתי אם הוא היה רוצה כסף הוא היה משאיר לך חותמת במחשבביקרתי כאן
ואין צורך לשלוח התגובה כנראה תהיה כלום ספאם
@נ-נח הכר נא למי החותמת ולמי הפתילים -
@נ-נח אמר במה הסיכוי שפרצו לי למחשב?:
@מישהו12 תן לנו הוכחה שאתה זה שכותב כאן ולא הפורץ
אתה לא מכיר אותי אישית, אבל אם @מנחם-ציון היה כאן, למשל, הייתי יכול להוכיח את זה...
-
@shloimy אמר במה הסיכוי שפרצו לי למחשב?:
@מישהו12 כמו ש@פישל אמר תכתוב לו שאתה מוכן לשלם 1000$ אם ההודעה לתשלום תוצג במחשב
קודם כל אני שמח שאתה חי
למה כל היום אומרים שאנשים מתים (ח"ו...) אז ברוך ה' אתה חי
ב להבא אם אתה רוצה לתייג ואתה כותב ש@פישל אמר שים רווח אחרי הש @פישל הוא לא קולט (אלא אם כן עשיתי א תזה בכוונה ) (הרגע קיבלתי התראה שפישל הזכיר אותי )
ג בהקשר לשלוח להם ולכתוב מה שכתב אני חולק בכל תוקף זה הטעות הכי גדולה שאתה מתחיל איתם היות שהסביר איך הבנתי שזה עובד זה עובד שלהם יש מערכת אטומטית שאוספת מידע של מיילים ואז יום אחד נופל להם רעיון איך לבנות קונספרציה שאפשר לשאוב ע"י זה כסף עכשיו הם בלחיצת כפתור שולחים עכשיו למליוני איש הוא כל תקופה נשלח למישהו אחר
איפה מתחיל הבעיה שאנשים לא מפרסמים כמו ש @מישהו12 עשה מה הוא קיבל במייל וכך אתה לא יודע שזה משהו ציבורי
והנה לדוג לפני חצי שנה לערך פתח פוסט @אלישי מהניהול הנכבד והנחמד שהוא קיבל מייל שנכתב שיש לו ירושה מדוד בחו"ל אני קיבלתי תקופה ממש לפני גם רק אני מייד ידעתי שזה שקר כי אין לי כזה דוד עם כסף אבל לאלישי כנראה שכן היה דוד כזה
עכשיו ברגע שאתה עונה להם בעצם פתחת אצלם מנוי עכשיו בעצם הם יודעים מה המייל שלך לפני זה הכול אטומטי
ואני לדוג היה לי משהו שכתב לי משהו במייל הוא כתב לי למה אתה לא עונה אם פרצוף עצבני ואני חשבתי שזה משהו שחיפש אותי שאלתי מה קרה ואז הוא שלח מכתב שלם שראיתי שהיה עוד כמה שקיבלו את זה ואני רק ירוויח כסף עם אני יאמין לו כמובן שסימנתי כספאם אבל מאז התחיל הטרדה כל תקופה הוא שלח מיל כמובן ממייל אחר לגמרי הוא שלח לי אם מכשיפה ואמר מתנצל שתפסתי לך תשם ניסה לעצבן ניסה בדרך נועם וכן לאיים מכל הדרכים הדרך הנכונה שכמובן קיבלתי את זה באיחור זה מהרגע הראשון לא לענותלא לענות כלום לדעת לשתוק וזה נקרא
סייג לחכמה שתיקה (אין חוכמה כתורה אין חכמיה כישראל)