שאלה | איך אפשר לדעת איזה גירסת ווינדוס בווינדוסים המאד ישנים?
-
קניתי GPS ואחד מהאייקונים שם זה מחשב אז הסתקרנתי ולחצתי עליו ולתדהמתי נכנסתי למערכת הפעלה של ווינדוס כשעל שולחן העבודה יש את וורד, אקסל, פאוור פוינט, ועוד כמה תוכנות ( @מישהו12 היית קופץ על המציאה ) איך אפשר לדעת איזה גירסת ווינדוס זה מסתקרן לדעת מה אפשר להריץ או להתקין עליו ואיזה שימושים אפשר לעשות איתו
-
@שלמה-ווייס איך זה נראה? תוכל לצלם תמונה מהממשק של הווינדוס?
-
@שמואל עכשיו הסתבכתי איתו אחרי חיטוט בכל לוח הבקרה גיליתי שהאופיס הינו של 2003, מה שקרה שהיה שם אפשרות לייצר סיסמה וייצרתי (סתם בשביל הסקרנות) לאחמ"כ כיביתי את המכשיר מתוך הווינדוס ועכשיו בהפעלה הבאה זה ישר נכנס לתוך הווינדוס ושם בברוך הבא אפשר לראות שזה ווינדוס CE, רק הוא דורש סיסמא ואין לי שום אפשרות להקליד... כשייצרתי את הסיסמא הייתי בתוך המערכת ואז קפץ לי חלונית המקשים אבל כעת לא עולה לי שום חלונית מקשים ואין איך להקליד את הסיסמא... כך שאין לי שום דרך לחזור למכשיר המארח
-
@שלמה-ווייס במסך של הסיסמא אין את נוחות הגישה?
אני יודע שגם בוינדוסים ישנים יש במסך הפתיחה אפשרות למקלדת וירטואלית
אך לא יודע עד כמה ישנים -
@שלמה-ווייס אמר בשאלה | איך אפשר לדעת איזה גירסת ווינדוס בווינדוסים המאד ישנים?:
@מישהו12 היית קופץ על המציאה
נכון, זה אחד ממחשבי כף היד הראשונים כנראה.
מדובר בWindows CE בגרסת Handhled PC (כלומר שיש בו יותר מרק GPS).
א"א להריץ עליו תוכנות רגילות אבל יש לי מאגר של תוכנות בשביל Windows mobile שזה הגרסא שהגיע אח"כ.
לגבי הבעיה- דבר עם @אלי-TZA -
@שלמה-ווייס תנסה לחבר מקלדת חיצוני
-
@מוטי-ברנד אין אפשרות, אולי היה דרך בלוטוס' אבל כרגע אין לי שום גישה למכשיר מבפנים
-
@שלמה-ווייס תנסה אולי להוציא את הכרטיס של הGPS ולהכניס חזרה
אם זה כניסה דקה אז יכול להיות שתוכל לחבר עם מתאם כמו בטאבלט מקלדת -
@מוטי-ברנד לא נראה לי שיש מקלדת לUSB מיני
-
@שלמה-ווייס עם מתאם USB אפשר לחבר מקלדת לכל טאבלט וגם עכבר
-
@מישהו12 אמר בשאלה | איך אפשר לדעת איזה גירסת ווינדוס בווינדוסים המאד ישנים?:
@שלמה-ווייס אמר בשאלה | איך אפשר לדעת איזה גירסת ווינדוס בווינדוסים המאד ישנים?:
@מישהו12 היית קופץ על המציאה
נכון, זה אחד ממחשבי כף היד הראשונים כנראה.
א"א להריץ עליו תוכנות רגילות אבל יש לי מאגר של תוכנות בשביל Windows mobile שזה הגרסא שהגיע אח"כ.
לגבי הבעיה- דבר עם @אלי-TZAלא נראה לי שהוא ברשמי מחשב כף יד
א. כי זה לא מכשיר ישן יותר נראה שלקחו מערכת קיימת והתקינו אותה על המכשיר הזה
ב. ישנם פונקציות שלא עובדים שם, לדוגמא אין שום אפשרות חיבור לאינטרנט וכן א"א לגשת לכרטיס הזיכרון דרך הווינדוס -
א. כי זה לא מכשיר ישן יותר נראה שלקחו מערכת קיימת והתקינו אותה על המכשיר הזה
הגיוני, אמרתי מבחינת המערכת הפעלה
ב. ישנם פונקציות שלא עובדים שם, לדוגמא אין שום אפשרות חיבור לאינטרנט וכן א"א לגשת לכרטיס הזיכרון דרך הווינדוס
לגבי הכרטיס אני לא יודע (למיטב זכרוני זה מופיע כעוד תיקיה בסייר ולא ככונן), ולגבי מחשב כף יד-היו הרבה ללא חיבור לאינטרנט.
אבל נכון, זה לא בדיוק מחשב כף יד (PDA) אלא@מישהו12 אמר בשאלה | איך אפשר לדעת איזה גירסת ווינדוס בווינדוסים המאד ישנים?:
-
לגבי הכרטיס אני לא יודע (למיטב זכרוני זה מופיע כעוד תיקיה בסייר ולא ככונן), ולגבי מחשב כף יד-היו הרבה ללא חיבור לאינטרנט.
בעז"ה אבדוק כשיסתדר תודה על הכיוון, אבל יש שם דפדפן ויותר נראה שהוא כן מיועד להתחבר לאינטרנט, רק אין לו ווייפי ואין שום כניסה לסים
-
אבל יש שם דפדפן ויותר נראה שהוא כן מיועד להתחבר לאינטרנט, רק אין לו ווייפי ואין שום כניסה לסים
נכון, מה שאמרתי...כמו הP360 שלי.לא ש Internet Explorer במכשירים האלה תומך באתר מודרני...
-
@שלמה-ווייס
@שלמה-ווייס
@מישהו12 אמר בעדכוני מפות למכשירי GPS:@דוב אמר בעדכוני מפות למכשירי GPS:
ואגב כשאני נכנס למחשב שלי שבשולחן העבודה של המכשיר אני לא רואה כוננים אלא כך:
אתה כן רואה ככוננים.
ככה נראים כוננים בwindows ce וwindows mobile.וקבצי המערכת לא נמצאים בתוך כונן c אלא לצד הכוננים האחרים -
במכשירי Handhled PC לא היה GPS והיה מקלדת פיזית, כנראה מדובר בגרסה כלשהיא של WINCE או WIN MOBILE, לפי דגם המכשיר נדע.
לעצם העניין @שלמה-ווייס אם אפשר את דגם המכשיר/תמונות של המכשיר והתוויות עם הפרטים ונראה איך מתקדמים.