שאלה | איך אפשר לדעת איזה גירסת ווינדוס בווינדוסים המאד ישנים?
-
@מישהו12 אמר בשאלה | איך אפשר לדעת איזה גירסת ווינדוס בווינדוסים המאד ישנים?:
@שלמה-ווייס אמר בשאלה | איך אפשר לדעת איזה גירסת ווינדוס בווינדוסים המאד ישנים?:
@מישהו12 היית קופץ על המציאה
נכון, זה אחד ממחשבי כף היד הראשונים כנראה.
מדובר בWindows CE בגרסת Handhled PC (כלומר שיש בו יותר מרק GPS).
א"א להריץ עליו תוכנות רגילות אבל יש לי מאגר של תוכנות בשביל Windows mobile שזה הגרסא שהגיע אח"כ.
לגבי הבעיה- דבר עם @אלי-TZAלא נראה לי שהוא ברשמי מחשב כף יד
א. כי זה לא מכשיר ישן יותר נראה שלקחו מערכת קיימת והתקינו אותה על המכשיר הזה
ב. ישנם פונקציות שלא עובדים שם, לדוגמא אין שום אפשרות חיבור לאינטרנט וכן א"א לגשת לכרטיס הזיכרון דרך הווינדוס -
@שלמה-ווייס אמר בשאלה | איך אפשר לדעת איזה גירסת ווינדוס בווינדוסים המאד ישנים?:
א. כי זה לא מכשיר ישן יותר נראה שלקחו מערכת קיימת והתקינו אותה על המכשיר הזה
הגיוני, אמרתי מבחינת המערכת הפעלה
ב. ישנם פונקציות שלא עובדים שם, לדוגמא אין שום אפשרות חיבור לאינטרנט וכן א"א לגשת לכרטיס הזיכרון דרך הווינדוס
לגבי הכרטיס אני לא יודע (למיטב זכרוני זה מופיע כעוד תיקיה בסייר ולא ככונן), ולגבי מחשב כף יד-היו הרבה ללא חיבור לאינטרנט.
אבל נכון, זה לא בדיוק מחשב כף יד (PDA) אלא@מישהו12 אמר בשאלה | איך אפשר לדעת איזה גירסת ווינדוס בווינדוסים המאד ישנים?:
-
לגבי הכרטיס אני לא יודע (למיטב זכרוני זה מופיע כעוד תיקיה בסייר ולא ככונן), ולגבי מחשב כף יד-היו הרבה ללא חיבור לאינטרנט.
בעז"ה אבדוק כשיסתדר תודה על הכיוון, אבל יש שם דפדפן ויותר נראה שהוא כן מיועד להתחבר לאינטרנט, רק אין לו ווייפי ואין שום כניסה לסים
-
אבל יש שם דפדפן ויותר נראה שהוא כן מיועד להתחבר לאינטרנט, רק אין לו ווייפי ואין שום כניסה לסים
נכון, מה שאמרתי...כמו הP360 שלי.לא ש Internet Explorer במכשירים האלה תומך באתר מודרני...
-
@שלמה-ווייס
@שלמה-ווייס
@מישהו12 אמר בעדכוני מפות למכשירי GPS:@דוב אמר בעדכוני מפות למכשירי GPS:
ואגב כשאני נכנס למחשב שלי שבשולחן העבודה של המכשיר אני לא רואה כוננים אלא כך:
אתה כן רואה ככוננים.
ככה נראים כוננים בwindows ce וwindows mobile.וקבצי המערכת לא נמצאים בתוך כונן c אלא לצד הכוננים האחרים -
במכשירי Handhled PC לא היה GPS והיה מקלדת פיזית, כנראה מדובר בגרסה כלשהיא של WINCE או WIN MOBILE, לפי דגם המכשיר נדע.
לעצם העניין @שלמה-ווייס אם אפשר את דגם המכשיר/תמונות של המכשיר והתוויות עם הפרטים ונראה איך מתקדמים.
-
@אלי-tza לא מוצא שום שם דגם מה שכן זה של mediatek וברשת מצאתי עוד הרבה עם אותה הבעיה, לא מוצא מישהו שהתגבר על הבעיה, ממשק ההפעלה הינה קושחה צרובה על המכשיר? כי ניסיתי לגזור את כל תיקיית השורש מהמכשיר והוא עדיין עמד בסורו... האם יש דרך לצרוב מחדש? (בפורומים משנות ה2009 -2010 משמע שא"א אבל אני מאמין שדברים השתנו) תודה על ההיענות לעזרה
-
. האם יש דרך לצרוב מחדש?
תלוי אם זה וינ מובייל-כן
אם CE לא יודע אלי בטח ידע -
@שלמה-ווייס mediatek מייצרת שבבים, לא מכשירים שלמים. אם מצאת ברשת הרבה עם הבעיה אולי באמת אין פתרון אבל אפשר לנסות ובשביל זה צריך לדעת קודם כל באיזה מכשיר מדובר.. אם אתה לא יודע תן קישור למוצר או תמונות שלו.
-
@שלמה-ווייס כל הטאבלאים שיש באוטובוס לשימוש הנהג וכן מכשיר רכישת הנסיעות הם גם ווינדוס יש מלא דברים כאלה על מה ההתלהבות?!
-
@יהושע-זופניק "התלהבתי" שמכשיר GPS שעלה לי 20 פאונד יגיע עם ווינדוס ואופיס וכו' עכשיו אני פחות מתלהב
-
HARD RESET לא יעזור כאן?
מה זה? דרך הכפתור איפוס? לע עוזר כלום
ותוכנת שליטה דרך המחשב הוא לא יוכל להתקין בגלל הקוד?
יש כזה דבר? מתכוון אולי לווינדוס מוביל דיווייס סנטר?
-
מה זה? דרך הכפתור איפוס? לע עוזר כלום
יש במחשבי כף יד אפשרות לאיפוס מלא.ככה חזר לי לחיים אחד המכשירים שלי שנתקע בהדלקה על הסמל של MIO.
תלוי בדגם.@שלמה-ווייס אמר בשאלה | איך אפשר לדעת איזה גירסת ווינדוס בווינדוסים המאד ישנים?:
יש כזה דבר? מתכוון אולי לווינדוס מוביל דיווייס סנטר?
אני מדבר nobile sync ועוד תוכנה שאני לא זוכר איך קוראים לה.
-
יש במחשבי כף יד אפשרות לאיפוס מלא
איפה? דרך המכשיר עצמו? כי שם יש רק כפתור הפעלה וכפתור נוסף בחור האיפוס
-
@שלמה-ווייס תלוי בדגם.
וכאן גם מדובר בWindows CE שאני פחות מכיר.
לכן שאלתי את אלי@מישהו12 אמר בשאלה | איך אפשר לדעת איזה גירסת ווינדוס בווינדוסים המאד ישנים?:
@אלי-tza
HARD RESET לא יעזור כאן?