מה ההבדל בין אתרוג לנטפרי?
-
@אהרן-שובקס
בערך ליפני שנתים
יכול להיות שעבר שיפור אין לי מושג באמת מה המצב שם היום
אולי כדאי שתשמע ממישהו שיש לו עכשיו
פשוט מההכירות שלי בעבר אני ממליץ יותר על נטפרי מכל הבחינות -
פוסט זה נמחק!
-
@אהרן-שובקס אני מכיר מניסיון גם אתרוג וגם נטפרי, וגם מבחינת אידישקייט, וגם מבחינת יעילות ונוחות, וגם מבחינת מחיר עדיף נטפרי.
-
@ניטרלי אמר בהסבר | הבדל בין אתרוג לנטפרי:
@אהרן-שובקס אמר בהסבר | הבדל בין אתרוג לנטפרי:
@ניטרלי
אני מבין שהיית כבר באתרוג
האם זה נכון?אני מכיר כמה שהיו....
העיקר זה הנוחות של המענה שלהם...אני מחפש יותר אנשים שהיו ולא שיודעים מאלו שהיו.... (צוין למעלה)
-
@אהרן-שובקס באתרוג יש פירצות יותר חמורות לפעמים שאם נכנסת למשהו והיה פתוח אז אחרי זה אתה יכול להמשיך הלאה ל.... וככה העיד מישהו בפורום שיש לו אתרוג ויש לו יוטיוב פתוח דרך איזה פירצה היה פה שירשור ארוך על זה פעם
ולכל השיטות והכי פחות מכשולות רק נטפרי -
@משה-144 אמר בהסבר | הבדל בין אתרוג לנטפרי:
@אהרן-שובקס אני מכיר מניסיון גם אתרוג וגם נטפרי, וגם מבחינת אידישקייט, וגם מבחינת יעילות ונוחות, וגם מבחינת מחיר עדיף נטפרי.
שים לב רק....
אם אין מישהו שהיה זה אומר משהו.... -
@אהרן-שובקס
הייתי מוסיף כמה דברים חשובים
הרעיון בנטפרי הוא כזה:
בהתחלה הכל היה חסום וכל משתמש שמנסה לפתוח איזה אתר, האתר נשלח לבדיקה ראשונית של רובוט ונפתח עם סינון של כל התמונות (כל התמונות מטושטשות) וכן טקסט שמופיע בו תוכן שאינו הולם את הכללים של נטפרי, מופיע כך XXXXX XXXXXXX XXXXXXXXXX XXXXXXXXXX גם אם זה פיסקה אחת בתוך טקסט שלם
כל התמונות המופיעות בדף בו אתה משתמש נשלחות לבדיקה
לדוגמא אם אתה מחפש משהו באלי אקספרס, ואין מישהו שחיפש את זה לפניך, כל התמונות יהיו מטושטשות והן נשלחות לבדיקה באותו זמן
עריכה: (ציטוט מוויקיפדיה)סינון תמונות ידני. נטפרי מסננת את כל התמונות באמצעות בודקים אנושיים לא-יהודים, כאשר תמונה שמאושרת נשמרת באמצעות חתימה דיגיטלית. הצורך בבדיקה אנושית לאתרים ותמונות מוביל לעיכובים בבדיקה בזמני עומס, אולם מאפשר סינון כמעט בכל אתר. על פי נטפרי נכון למאי 2019 סוננו ונפתחו בדרך זו כמעט חצי מיליארד תמונות.
אתרים שיש בהם תוכן בעייתי באחוזים גבוהים, נחסמים לגמרי
לגבי סרטונים אפשר להגיש בקשה על כל סרטון במידה והוא לא פתוח, הסרטון נשלח לבדיקה אנושית (השערה שלי - הסרטון עובר המרה לאלפי תמונות שנבדקות ע"י עין אנושית וכו' )
ברגע שמשתמש אחד הגיש בקשה לפתוח אתר מסוים או סרטון מסוים ופתחו לו, האתר או הסרטון נפתחים לכלל המנויים של נטפרי
באתרוג השתמשתי בעבר שם העניין הוא שונה
יש אתרים רבים כמו יוטיוב כיכר השבת בחדרי וכו וכו שפתוחים עם סינון מינימאלי
במידה ויש איזה קישור לאתר אחר, במקרים רבים האתר נפתח ואיתו התכנים שלא עברו שום סינון.
רבים הצליחו למצוא פִּרצוׂת רבות באתרוג והגיעו לאן שהגיעו
באתרוג יש רמות שהמשתמש (מנהל עם סיסמא) יכול לשנות בכל עת
בנטפרי יש אולי שתי רמות אחת כנ"ל והשנייה מיילים ואתרי שירות בלבד
לעניות דעתי נטפרי זה פשוט מושלם לאדם נורמאלי
הייתי אומר את זה בלי הגזמה בנטפרי יש "הכל" אבל כשר למהדרין
באתרוג אין הכל . ומה שיש "רבנות ומטה"
הדברים שכתבתי הם ממאגר הנתונים ששאספתי במשך הזמן ולא על דעת נטפרי יתכן ויש אֵי אלו אִי דיוקים אך הרעיון די ברור -
פוסט זה נמחק!
-
@ראובן-שבתי אמר בהסבר | הבדל בין אתרוג לנטפרי:
נטפרי יש פה ושם בקטנה אבל בגדול אין על נטפרי
אני משתמש זמן רב בנטפרי ואני מכיר עוד רבים ומומחים
הבעיה היחידה שיכולה להיות בנטפרי זה סרטון שנפתח בטעות בגלל שפספסו בבדיקה
לא שמעתי ביתניים על מישהו שהצליח לפרוץ אתר שנחסם או לא נפתח ע"י נטפרי
אא"כ אתה האקר ממולח שיכול להגיע להכל אז לי אין מה להוסיף לך ולנטפרי אין מה להחסיר לך
לרוב המשתמשים הנורמאלים וגם המבינים במחשבים זה הרמטי 100% -
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
@a0533057932 אמר בהסבר | הבדל בין אתרוג לנטפרי:
אין רובוט בנטפרי בתמונות
אתה צודק לגמרי
טעיתי
תיקנתי את המעוות -
מעט חסרונות שיש בנטפרי,
א. למרות הסכום הנמוך שהם לוקחים, המחיר לא זול ביחס לתוכניות אחרות, היות ומשלמים סכום גבוה יותר, לחברת התקשורת.
ב. בגלל זה שיש להם סטנדרט אחד בלבד, והוא מחייב את כולם, ישנם הרבה אנשים שלא מתאם להם נטפרי, היות ועל פי הסטנדרטים שלהם, זה לא אמור להיות פתוח לכלל הציבור. -
@לא-מייבין אמר במה ההבדל בין אתרוג לנטפרי?:
ב. בגלל זה שיש להם סטנדרט אחד בלבד, והוא מחייב את כולם, ישנם הרבה אנשים שלא מתאם להם נטפרי, היות ועל פי הסטנדרטים שלהם, זה לא אמור להיות פתוח לכלל הציבור.
יש שם אפשרות לחסימה לפי קטגוריות וכן להשתייכות לקהילות