יש אולי איזה דרך להגביר את האנטנה של ה-GPS?
-
כידוע חיישן המיקום של יאנג הוא מאוד מאוד מאוד חלש ואורך לו מאוד מאוד הרבה זמן עד שהוא מוצא את המיקום (-אם בכלל...).
השאלה היא, יש אולי דרך לחזק אותו? לא באמצעות אפליקציות שמחפשות מיקום כי הם לא הוכיחו את עצמם רק משהו שמוכיח את עצמו-למשל החלפת האנטנה וכדומה.
ידוע למישהו על משהו כזה???
@אבא-לו @מוטי-ברנד??? -
@מוטי-ברנד איפה האנטנה של קליטת GPS???
-
-
-
@שמואל-ש אני לא מוצא את הנושא אבל היה אחד שכתב שגירד את הדבק ומאז נהיה לו קליטה יותר טובה
@מוטי-ברנד אמר ביש אולי איזה דרך להגביר את האנטנה של ה-GPS?:
@שמואל-ש אני לא מוצא את הנושא אבל היה אחד שכתב שגירד את הדבק ומאז נהיה לו קליטה יותר טובה
אתה אולי מתכווין לזה???
-
@מוטי-ברנד אבל שם מדובר על האנטנה הסלולרית-להוצאת שיחות!!!
-
@מוטי-ברנד אבל שם מדובר על האנטנה הסלולרית-להוצאת שיחות!!!
-
@שמואל-ש התכוונתי לזה ולי נהיה קליטה יותר טובה מאז אבל אין לי במכשיר הזה GPS ולכן אני אומר שתנסה אולי זה גם לזה
@מוטי-ברנד נהיה לך קליטה טובה ל-GPS???
-
@שמואל-ש התכוונתי לזה ולי נהיה קליטה יותר טובה מאז אבל אין לי במכשיר הזה GPS ולכן אני אומר שתנסה אולי זה גם לזה
אבל אין לי במכשיר הזה GPS
הגירסה חסומה להתקנות
-
הגירסה חסומה להתקנות
@מוטי-ברנד אז למה אתה חושב שהאנטנה הזאת קשורה גם למיקום-לכל דבר יש אנטנה אחרת!!!
-
@מוטי-ברנד אז למה אתה חושב שהאנטנה הזאת קשורה גם למיקום-לכל דבר יש אנטנה אחרת!!!
-
הגירסה חסומה להתקנות
@מוטי-ברנד השאלה שלי האם אי אפשר להחליף אנטנה למשהו יותר חזק-משהו שמתקרב לחוזק של הסמרטפונים...
-
@מוטי-ברנד השאלה שלי האם אי אפשר להחליף אנטנה למשהו יותר חזק-משהו שמתקרב לחוזק של הסמרטפונים...
-
@שמואל-ש אני לא יודע ולכן אני כותב שתנסה
זה ממש לא נראה לי כי כמו שלבלוטוס יש אנטנה אחת ולשיחות יש אנטנה וכו' כך למיקום יש אנטנה נפרדת
-
@מוטי-ברנד מי מתמצא כאן יותר ברכיבים הפיזיים של היאנג???
-
@מוטי-ברנד מי מתמצא כאן יותר ברכיבים הפיזיים של היאנג???
-
@שמואל-ש תנסה לחפש בגוגל או אולי פה https://www.youtube.com/watch?v=NVTLPG0PAx0
דעת כולם היא פחות או יותר שהבעיה היא ברגים רופפים וזה אין אצלי!
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות