Emoji של המחשב (חלונות+ף/ץ) | יש אפשרות להוסיף לשם אייקונים?
-
אני צריך להכניס תמונה מסויימת (שפריץ של צבע) במדור בעלון ("פוזה" - מכירים?), אבל צריך שהיא תהיה כמו טקסט, לא אובייקט שזז ואפשר לשחק איתו יותר מדי.
אם יש למישהו רעיון איך לעשות את זה - אשמח.
אז חשבתי, אולי אני יכול להוסיף אימוג'י מאלה , אבל - אין שם אחד כזה.
אז אולי יש אפשרות לדחוף לשם תמונה (יש לי תמונה כזו, אבל לא בתור אימוג'י) כלשהי? (דרך לוח הבקרה או משהו בסגנון) -
@חברון-מאז-ולתמיד אולי תיתן דוגמה מה אתה מתכוון?
-
@מישהו12 אני עושה עמוד כזה בעלון של הסניף, אבל במקום הפלטות צבע שיש שם אני רוצה לשים את זה.
אבל אם אני מוסיף את השפריץ הזה הוא יוצא לי כמו אובייקט רגיל של תמונה, ואז זה לא הולך טוב עם העימוד וכל זה, את הפלטה הבאתי מהאימוג'ים של המחשב, אז אני שואל אם אפשר להכניס לתוך האימוג'ים של המחשב את זה, או לחילופין אם תדעו להסביר לי איך אני יכול להסיף אותו שיעבוד כמו טקסט רגיל ולא כמו אובייקט/תמונה... -
@חברון-מאז-ולתמיד אמר בEmoji של המחשב (חלונות+ף/ץ) | יש אפשרות להוסיף לשם אייקונים?:
בעלון של הסניף
בהצלחה בחודש ארגון
@חברון-מאז-ולתמיד אמר בEmoji של המחשב (חלונות+ף/ץ) | יש אפשרות להוסיף לשם אייקונים?:
או לחילופין אם תדעו להסביר לי איך אני יכול להסיף אותו שיעבוד כמו טקסט רגיל ולא כמו אובייקט/תמונה...
תגדיר את התמונה ל "לפני הטקסט"
ובכללי, אח של חבר שלך, ההוא שאני מכיר , מבין בדברים כאלה. -
@מישהו12 אמר בEmoji של המחשב (חלונות+ף/ץ) | יש אפשרות להוסיף לשם אייקונים?:
בהצלחה בחודש ארגון
תודה רבה
תגדיר את התמונה ל "לפני הטקסט"
מה זה יעזור, זה רק יסתיר לי את הטקסט, לא?
אח של חבר שלך, ההוא שאני מכיר , מבין בדברים כאלה
הבנתי מי, תודה, אבדוק איתו.
-
מה זה יעזור, זה רק יסתיר לי את הטקסט, לא?
נו בדיוק זה מה שאתה רוצה לעשות להסתיר מילים מוסיימות לא?
-
@חברון-מאז-ולתמיד תעשה בשורה עם הטקסט
-
@מישהו12 אה לא לא, נראה לי שלא הבנת, "פלטת צבעים" התכוונתי למה שיש בין המשפטים. מה שסימנתי באדום זה מה שהסתרתי כי זה פרטים אישיים (אתם שניכם אולי יודעים עליי כמה פרטים, אבל אני לא בצ'אט פה), לא שאני רוצה להסתיר עם השפריץ.
-
@חברון-מאז-ולתמיד להוסיף לאימוג'י א"א, ככה זכור לי מבירור שפעם עשיתי