סקירה | כרטיס זיכרון מומלץ!
-
@משחזר-מידע לשיטתך
אין מה לקנות היום אמצעי אחסון?
לקנות רק מצלמות שמשדרות ישירות לגוגל דרייב?
הרי יש פתרונות
וגם אם לא מיועדים לאחסון ארוך טווח
לשימוש יש עדיפות לא ע"פ ב
מה יותר קל לשחזר חומר ממיקרו או מרגיל או שאין הבדל? -
במחילת כל המומחים, הדו שיח פה מעט צרם לי.
ידידנו @KINGYOS נתן מדריך נפלא ומושקע על מגוון הכרטיסים ומה עדיף.
וידידנו @משחזר-מידע חזר והתריע כהרגלו שלמרות הכל, אין לסמוך כלל על שום אמצעי אחסון, מכיון שכולם גרועים, ולכן צריך כל הזמן לגבות ולגבות.
אז מה הויכוח פה בדיוק.יש כאן שני מדריכים:
א. מדריך מפורט למי שכן נצרך לאמצעי אחסון ולו לזמן מה, את מה עדיף לבחור מהמגוון הקיים.
ב. שצריך כל הזמן לגבות, כדי למנוע עגמת נפש (אלא אם מעוניינים לפרנס אנשים טובים המשחזרים מידע ). -
@משחזר-מידע ציני היום
-
@a0533057932 אמר בסקירה | כרטיס זיכרון מומלץ!:
מה יותר קל לשחזר חומר ממיקרו או מרגיל או שאין הבדל?
מה נקרא אצלך רגיל ?
אם הכוונה לדיסק און קי רגיל
תתפלה לשמוע (אולי) שהיום דיסק און קי רגיל הוא גם מיקרו -
@משחזר-מידע רגיל הכוונה כרטיס SD בגודל רגיל
-
@a0533057932 אני חושב שיותר קל לשחזר מכרטיס sd רגיל
-
-
@kingyos שתי הערות:
- מצאתי באתר מכירת כרטיסי זכרון הודעת/הודאת החברה שאין לה אחריות על השארות הדטה על הכרטיס יותר מ-5 שנים.
סוף סוף הכתיבה היא מיגנוט חלקיקים, והוא עלול להתפוגג עם הזמן, שלא לדבר על 'פצצה מגנטית'. - נכנסתי לחנות בבעלות אדם ישר להתענין על דיסק און קי, ולשאלתי על גובה המחירים, ענה לי שקיימים דא"ק מחודשים, עם סימון קטן refurbished והם נמכרים בזול. פתחתי אתר איביי ושם מצאתי זאת:
- מצאתי באתר מכירת כרטיסי זכרון הודעת/הודאת החברה שאין לה אחריות על השארות הדטה על הכרטיס יותר מ-5 שנים.
-
-
@KINGYOS אמר בסקירה | כרטיס זיכרון מומלץ!:
העדיפו נפח של 32GB, בעיקר למצלמות אבטחה, רכב וכד'
למצלמות רכב באיכות גבוהה שכותבות כמויות חומר ללא הפסקה לכרטיס מומלץ מאוד כרטיס סיבולת גבוהה שמכונה Endurance. כרטיסים רגילים גם מחברות טובות הרבה פעמים לא שורדים את הכתיבה הבלתי פוסקת במהירות גבוהה וכשח"ו קורה משהו וצריך את החומר מהכרטיס פתאום מגלים שהוא שבק חיים...
-
@KINGYOS קודם כל תודה רבה!!!!!!
וכמה שאלות...
1.על חברות לא כתבת...
2.כל העניין שכרטיס יותר גדול לא נתמך במכשיר הוא מפני שהקטנים הם מערכת קבצים FAT32 שנתמכים במכשיר והגדולים הם במערכת קבצים אחרת שהמכשיר לא קולט ולכן פירמוט למערכת קבצים הנ"ל תעשה שהמכשיר יקלוט אותו ואכן לפי זה עשיתי אצלי ביאנג כל כרטיס של 128 גיגה והוא אכן קולט אותו טוב מאוד.
אז למה אתה אומר שיותר מ 200 לא יקלוט? זה משהו שונה מזה של 128 ששם אני יכול לפרמט למערכת קבצים הנ"ל וזה יעבוד? למה שפה אני לא אוכל לפרמט גם כן מערכת קבצים שדיברנו וזה יעבוד?
3.@KINGYOS אמר בסקירה | כרטיס זיכרון מומלץ!:
הבדיקה המהימנה הטובה ביותר היא באמצעות תוכנת H2testw (הקישור הוא לאתר הרשמי! אל תורידו מאתרים אחרים).
מה היא בודקת? ואיך?
-
@שמואל-ש אמר בסקירה | כרטיס זיכרון מומלץ!:
מה היא בודקת? ואיך?
https://www.y4pc.co.il/11-15-guides/memory-cards-test-guide.html
-
@אבי-6 אמר בסקירה | כרטיס זיכרון מומלץ!:
בשביל זה כתבתי כדי שמישהו יגיד אם זה שווה משהו.
השאלה היא במה הבעיה בכגון דא האם איכות-שנשבר או שמאבד נתונים או רק שזה חצי מהכמות, כי גם חצי מהכמות זה שווה אוהו וחבל שלא חשבת על זה .זה במקרה הטוב 32 גיגה
ובדרך כלל זה כלום רק רושם לך שהחומר שם -
אם כבר הקפיצו נושא ישן נושן...
@דניאל-ביטון אמר בסקירה | כרטיס זיכרון מומלץ!:
אני חושב שיותר קל לשחזר מכרטיס sd רגיל
יש היום הרבה כרטיסי SD בטכנולוגית מיקרו ו/או אפילו בגודל מיקרו ורק הפלסטיקה מבחוץ הוא בגודל של SD
@ידיד אמר בסקירה | כרטיס זיכרון מומלץ!:
סוף סוף הכתיבה היא מיגנוט חלקיקים
אוףףףף איזה שטויות