עזרה - הכשרת C2, נתקעתי בהתחלה
-
@מישהו12 אצלי בVBOX הכל רץ 100% עד ההפעלה מחדש שאז המכשיר מתנתקת מבסט. אני צריך להדליק ידני ואז זה פשוט מתחבר לבסט כאילו לא היה, וזהז חוזר על עצמו.
[כנראה בגלל שצריך להעביר חיבור ה-USB מה-HOST להמכשיר וירטואלי ו-VBOX מעביר על ידי זהוי של מערכת ההפעלה במכשיר סלולרי או איזה זהוי אחר מספר סיריאלי, אולם יש כמה מצבים של חיבור של הפלאפון 1. כשהוא מכובה יש זהוי אחד (2. אולי בזמן ההעפלה מחדש עוד אחד) 3. וכשהוא דלוק רגיל, ועד אז כבר אין אין סבלנות timeout לתוכנת בסט.]
ניסיתי לחבר כולם אוטומטי לVBOX אבל כנ"ל.יש לציין ניסיתי לצרוב רק הPPM
האם יש לך פיתרון
תודה רבה -
@שלמה-ווייס בXP הBest לא מזהה את הפלאפון בכלל
אולי אני צריך דרייברים ייעודיים? -
@ישראליק לא יכול להיות כי אני השתמשתי עם XP עם הדרייברים ש@אלישי העלה במדריך או מה שכן בעת חיבור המכשיר למחשב עליך לבחור שיתחבר למכונה ולא להוסט (אם יפתח אשף התקנת חומרה בXP פשוט תעשה הבא הבא ואל תייחס אם כתוב שהוא לא הצלךיח לזהות וכו')
-
@שלמה-ווייס אמר בעזרה - הכשרת C2, נתקעתי בהתחלה:
@ישראליק לא יכול להיות כי אני השתמשתי עם XP עם הדרייברים ש@אלישי העלה במדריך או מה שכן בעת חיבור המכשיר למחשב עליך לבחור שיתחבר למכונה ולא להוסט (אם יפתח אשף התקנת חומרה בXP פשוט תעשה הבא הבא ואל תייחס אם כתוב שהוא לא הצלךיח לזהות וכו')
כך עשיתי.
מעניין. -
@ישראליק אמר בעזרה - הכשרת C2, נתקעתי בהתחלה:
כך עשיתי.
מעניין.כך עשיתי שוב, והצליח!
תודה. תודה רבה!
לכל העוזרים והמסייעים... -
פוסט זה נמחק!
-
@ישראליק יופי אפשר לשנות לנפתר
כמובן, שיניתי כבר בעת העלאת ההודעה האחרונה..