עזרה - הכשרת C2, נתקעתי בהתחלה
-
@ישראליק אתה מצליח להטעין רגיל דרך הUSB?
-
-
@ישראליק התקנת דריברים?
מובימב פתוח(אולי בתהליך מוצפן)? -
-
@ישראליק ניסית להפעיל מחדש את המחשב?
@זונדל-גרנד אמר בעזרה - הכשרת C2, נתקעתי בהתחלה:
כן. אחרי שהסרתי את הדרייברים הישנים לפי המדריך של @אלישי
-
@זונדל-גרנד אמר בעזרה - הכשרת C2, נתקעתי בהתחלה:
כן. אחרי שהסרתי את הדרייברים הישנים לפי המדריך של @אלישי
-
@ישראליק עולה חלונית שגיאה? נסה כך,
שנה את שמות הקבצים (לא כולל הסיומת) לאנגלית לדוגמא לPPM תכתוב "KOSHER" במקום "כשר ללא ציפצופים" לאחמ"כ תמקם את קבצי הצריבה על שולחן העבודה פתוח - לא בתוך תיקייה ובתוכנה תטען את הקבצים משולחן העבודה ונסה שוב -
שנה את שמות הקבצים (לא כולל הסיומת) לאנגלית לדוגמא לPPM תכתוב "KOSHER" במקום "כשר ללא ציפצופים" לאחמ"כ תמקם את קבצי הצריבה על שולחן העבודה פתוח - לא בתוך תיקייה ובתוכנה תטען את הקבצים משולחן העבודה ונסה שוב@שלמה-ווייס אמר בעזרה - הכשרת C2, נתקעתי בהתחלה:
שנה את שמות הקבצים (לא כולל הסיומת) לאנגלית לדוגמא לPPM תכתוב "KOSHER" במקום "כשר ללא ציפצופים" לאחמ"כ תמקם את קבצי הצריבה על שולחן העבודה פתוח - לא בתוך תיקייה ובתוכנה תטען את הקבצים משולחן העבודה ונסה שובזעלבע זאך
-
@שלמה-ווייס אמר בעזרה - הכשרת C2, נתקעתי בהתחלה:
שנה את שמות הקבצים (לא כולל הסיומת) לאנגלית לדוגמא לPPM תכתוב "KOSHER" במקום "כשר ללא ציפצופים" לאחמ"כ תמקם את קבצי הצריבה על שולחן העבודה פתוח - לא בתוך תיקייה ובתוכנה תטען את הקבצים משולחן העבודה ונסה שובזעלבע זאך
@ישראליק זה נראה בעיה במכשיר שכשמגיע לרגע הצריבה הוא לא מגיב, אך בפורום GSM מישהו כותב את אותה הבעיה והחבר'ה שם טוענים שקשור לדרייברים, למעשב ההוא הסתדר בסופו של דבר אחרי שניסה במחשב עם XP אולי תנסה גם אתה
-
@ישראליק זה נראה בעיה במכשיר שכשמגיע לרגע הצריבה הוא לא מגיב, אך בפורום GSM מישהו כותב את אותה הבעיה והחבר'ה שם טוענים שקשור לדרייברים, למעשב ההוא הסתדר בסופו של דבר אחרי שניסה במחשב עם XP אולי תנסה גם אתה
@שלמה-ווייס לך תמצא כזה מחשב עכשיו...
-
@שלמה-ווייס לך תמצא כזה מחשב עכשיו...
@זונדל-גרנד אולי במכונה, האמת לא יודע האם ואיך מסתד עם הדרייברים במכונה
-
@אחד-מאנש בבעיה שלו לא נראה לי שזה הפיתרון אבל אולי, שינסה
-
-
התוצאה במצב מת היא אותה תוצאה
כמו כן, מחקתי כל הדרייברים והתקנתי נוקיה סייטבינתיים ללא הועיל
-
@ישראליק אמר בעזרה - הכשרת C2, נתקעתי בהתחלה:
נוקיה סייט
יש לי רעיון
תבדוק במשולש הקטן למטה אם נוקיה סייט סגור@מישהו12 אמר בעזרה - הכשרת C2, נתקעתי בהתחלה:
נוקיה סייט
יש לי רעיון
תבדוק במשולש הקטן למטה אם נוקיה סייט סגוראמור להיות סגור?
-
@מישהו12 אמר בעזרה - הכשרת C2, נתקעתי בהתחלה:
נוקיה סייט
יש לי רעיון
תבדוק במשולש הקטן למטה אם נוקיה סייט סגוראמור להיות סגור?